Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Love untill dead keeps us apart! (Draco Malfidus) 16+ » 1.

Love untill dead keeps us apart! (Draco Malfidus) 16+

21 jan 2016 - 10:43

536

2

226



1.

Het begin.

'Draco, wat zit je te dromen?’ zei Miranda tegen Draco toen ze in de leerlingenkamer hun huiswerk zaten te maken. Draco had niet eens door dat Miranda iets tegen hem zei. ‘Draco!’ zei ze nog een keer maar dit keer iets harder. ‘hé, wat’ zei Draco verward. ‘Wat zit je te dromen’.
‘Zat ik te dromen? Oow’.
Draco keek weer in zijn boek en schreef iets op. Miranda vroeg maar niet nog iets want Draco hoorde het toch niet. Snel begon ze aan haar huiswerk waar ze nog niet aan begonnen was. Het was al laat dus na het huiswerk ging Miranda gelijk op bed. ‘Ik ga slapen hoor’ zei ze tegen Draco en liep richting haar slaapzaal. Dat had Draco wel gehoord en riep na ‘Trusten’. Miranda kwam de slaapzaal binnen en liet zich op bed vallen. De examens zaten er aan te komen en ze had zoveel huiswerk moeten maken en viel met kleding aan in slaap. Ook Draco had al gauw genoeg van het Huiswerk. Hij had alleen maar zitten denken over wat er in zijn hoofd bezig was. Hij zuchtte diep, schreef nog een paar woordjes op deed zijn boek dicht. Hij kon zich niet concentreren. Hij bleef maar diep in gedachten. ‘Ben ik verliefd?’ fluisterde hij tegen zichzelf. Hij stond op en liep in gedachten naar zijn slaapzaal. Hij kon het niet geloven, ‘Hoe kan ik nou verliefd zijn’ zei hij in gedachten steeds tegen zichzelf. Hij kleedde zich snel om, ging op bed liggen en viel snel in slaap.

Hij droomde. Hij zag Miranda, hij glimlachte. Ze kwam steeds dichterbij en een drang om haar te kussen kwam boven. Het enige wat hij zag was haar. Ze leek zo mooi. Met elke stap dat zei dichterbij kwam, begon zijn hart sneller te kloppen. Toen hij haar lippen voelde, werd hij wakker uit zijn droom. Hij was zweterig en zijn hart klopte net zo snel als in zijn droom. Hij had gedroomd over Miranda, dat gebeurde sinds hij voor zijn 7e jaar op zweinstein was. Zijn gevoelens voor haar waren meer geworden. Draco was wakker geworden om half 6 ochtends. Hij kon niet meer slapen en kleedde zich maar alvast aan en liep naar de Leerlingenkamer die, niet anders te verwachten, leeg was. Hij ging de ochtendprofeet lezen die er lag.

Tegen half acht werd Miranda wakker. Het was lente en de zon scheen door het raam. Snel stond ze op. Ze deed haar gewaad aan en kamde haar bruine haar, deed het in een staart en trok haar schoenen aan. Ook poetste ze haar tanden. Toen ze klaar was liep ze de leerlingen kamer in die al aardig vol begon te raken met mensen die naar de grote zaal gingen voor het ontbijt. Toen Miranda Draco zag kreeg ze vlinders in haar buik. Ook Draco voelde zich vreemd toen hij merkte dat Miranda er aan kwam. De leerlingen kamer werd opeens wel heel leeg. Draco wist niet of hij het haar moest vertellen van zijn droom. Hij schudde onzichtbaar zijn hoofd. ‘Lekker geslapen?’ vroeg hij. ‘Ja hoor, en jij’ zei ze. De gesprekken leken moeilijk en stiller. ‘Zullen we maar gaan’ vroeg hij. Miranda knikte en samen liepen ze stil naar de grote zaal.


Reacties:


4passions
4passions zei op 20 feb 2016 - 19:09:
DAmn, ik heb nu geen tijd, maar ik ga deze lezen Benieuwd (Stieke houden w allemaal van Draco)


Rukia
Rukia zei op 22 jan 2016 - 22:43:
Draco kan bij momenten best schattig zijn, benieuwd hoe het tussen die twee uitpakt