Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » healing in the past, » a small disagreement

healing in the past,

16 juli 2016 - 22:04

586

3

265



a small disagreement

Pog ma mahon, Siùrtach: kus mijn achterste, hoer

Cat had er geen idee van hoe lang ze nu al reden. Voor haar gebroken lichaam leken het wel uren te zijn, maar waarschijnlijk was het niet langer dan een uur geweest toen de Schot eindelijk besloot dat ze wel even een pauze konden inlassen.
'Die halen ons echt niet meer in.' Lachte hij vrolijk. 'Hier kunnen we ons wel even opfrissen.'
'Opfrissen, lijkt me een erg goed idee.' Piepte Cat nog steeds gespannen.
'Wat dus betekend dat we kunnen afstijgen.'
'Afstijgen, klinkt inderdaad als een goed idee.'
'Dus, je mag me nu wel loslaten.' Zei hij droog.
Eindelijk drong het door dat ze haar armen nog steeds om zijn middel had geslagen, zo stevig dat het haar niet zou verbazen dat ze hem enkele blauwe plekken had bezorgd.
'Eeuh, ja...Dat is misschien wel een goed idee.' Mompelde ze beschaamd, terwijl ze zo snel van het paard wou afstijgen dat ze fataal tegen de grond viel.
Ze hoorde hem zuchten, iets over vrouwen. Ze probeerde weer recht te staan, maar op dat moment leek haar lichaam zich de mishandeling te herinneren. Opnieuw zakte ze door haar knieën, het bloed schoot naar haar wangen toen ze zijn gelach hoorde.
'Wil je je commentaar voor je houden. Vuile rotzak.'
'Wat een taal. Heeft je vader je dan nooit manieren geleerd? Zoals Sint Paul zei...'
'Sorry hoor, maar is Sint Paul minder dan een uur geleden in elkaar geslagen en bijna verkracht?'
Woedend keek ze naar hem op, tot haar groot genoegen voelde ze dat ze hem voor enkele ogenblikken het zwijgen had opgelegd.
'Dacht ik al. Dus raad ik Sint Paul- en nu ik toch bezig ben, jou ook- dan ook aan ten zeerste aan om jullie mond te houden.'
De Schot was nu echt te verbluft om ook maar iets te zeggen. uiteindelijk steeg hij zelf ook af, terwijl zijn blik op haar bleef rusten.
'Nu moet je me toch echt wel eens uitleggen hoe jij er in geslaagd bent om aan Randall te ontsnappen. Ik bedoel, het zegt toch iets over het Engelse leger als hij dit nog niet aankan.'
'Als hij dit niet aankan? Wat bedoel je daarmee? Ben je verwonderd dat hij zich laat verassen door een gevangene? Of ben je verwonderd dat die gevangene een meisje is?'
Hij haalde zijn schouders op en zei: 'Sassenach, ik geef toe dat je best een sterke vrouw bent. Maar Randall is een geboren soldaat, en mannen zijn fysiek nu eenmaal het sterkere geslacht.'
'O is dat zo?' Antwoorde ze zacht. Iedereen die Cat kende zou meteen geweten hebben dat dit een gevaarlijk moment was. Dit was een moment dat je haar beter probeerde te kalmeren. De Schot had deze kennis natuurlijk niet, en besloot om nog wat meer olie op het vuur te gooien.
'het is de wil van God. Je weet toch nog dat Eva geschapen is uit de rib van Adam? Dat maakt de man superieur aan de vrouw.'
Cat geloofde haar oren niet. Die klootzak meende ieder woord wat hij zei. Dat feministen niet eerder in opstand zijn gekomen.
'Misschien. Maar God bracht dit gelukkig in evenwicht door de mannen te vervloeken met een zwakke plek.'
De man lachte sceptisch. En voegde er vrolijk aan toe : 'Hebben wij een zwakke plek? Die moet je me dan toch wel eens tonen.'
Meer aanmoediging had ze niet nodig. Ze greep zijn schouders beet, en voor de tweede maal die dag plette haar knie de kroonjuwelen van een man. Hij hapte naar adem, en zakte door zijn knieën.
'Die had je nog te goed.'
'Pog ma mahon, Siùrtach!'
'Gezondheid!'


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 14 feb 2016 - 16:18:
"Gezondheid!"
Briljant!!!
Dit was de humor die ik écht effe nodig had!
Dank!


narcissa
narcissa zei op 24 jan 2016 - 22:45:
Ik vind Cat en de Schot echt zo leuk samen.
Die woordwisseling ze hebben geweldig!


WTlover
WTlover zei op 23 jan 2016 - 22:41:
Wel grappig, ik heb het geleerd als 'pog mo thoin'
Weer een leuk hoofdstuk!