Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Love untill dead keeps us apart! (Draco Malfidus) 16+ » 9.

Love untill dead keeps us apart! (Draco Malfidus) 16+

24 jan 2016 - 11:40

425

0

209



9.

Een kort stukje. Hier na nog één korte en daarna worden ze langer!

Miranda zuchte. ‘wat moet die Patty nou altijd?’ vroeg ze. ‘Geen idee, ik hoop niet teveel’ zei Draco met een bang gezicht. Miranda kuste hem zacht en stond toen op. Ze pakte haar boek en bladerde het door naar waar ze gebleven was. Snel leest ze het door. Toen ze het boek uithad pakte ze haar tas, stopte ze het boek er in en deed ze de tas om haar schouden. ‘Ik ga slapen hoor’ zei ze lief tegen Draco. ‘Is goed, slaaplekker’ zei Draco en liep naar haar toe. Hij drukte een nachtzoen op haar lippen dat een lange tongzoen werd. Miranda liet los en liep naar de slaapzaal. Nog even wierp ze een lucht kus toe en toen verdween ze in de slaapzaal. Ook Draco pakte zijn spullen en ging toen naar bed.

De volgende ochtend was Draco vroeg wakker. Hij stond op en liep naar de badkamer voor een douche. De badkamer was leeg. Snel kleedde Draco zich uit en liep een douche in. Hij deed de kraan aan en liet hem warm worden. Snel ging hij er onder staan. Het water kletste op zijn huid. Hij deed wat shampoo in zijn haar en spoelde het uit. Hij bleef nog even er onder staan en ging dan er weer onder weg. Hij pakte zijn handdoek en droogde zijn haar. Hij liep naar de slaapzaal waar hij zich snel aankleedde. Ook Miranda was wakker geworden en kleedde zich aan. Ze deed haar haar in een staart en liep naar de leerlingen kamer die nog leeg bleek te zijn. Ze keek nog snel haar boeken door en liep naar het portret gat. ‘Wacht’ hoorde ze opeens. Ze draaide zich om en zag dat Draco er net aan kwam lopen. Ze glimlachte en wachte geduldig. Ze liep door het portret gat waar ze weer wachte. Draco kwam naar buiten en kuste haar op haar mond. Snel liepen ze door naar de grote zaal voor het ontbijt. ‘Ik hoop dat ik het niet verpruts’ zei Miranda toen ze aan de tafel van zwadderich zaten. ‘Doe je niet, daar heb je veel te veel voor gestudeerd. En je haalt nooit onvoldoendes dus waarom nu wel’ zei Draco geruststellend. ‘Ja oke’ zei Miranda.

Na het ontbijt was het tijd voor hun eerste examen. De grote tafels waren nu kleine tafeltjes geworden en stonden ver uit elkaar. Miranda ging achteraan zitten en pakte haar veer en inkt. Snel zette ze het op het tafeltje. Toen iedereen zat toverde professor Sneep het examen op tafel en begon iedereen aan hun eerste examen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.