Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Love untill dead keeps us apart! (Draco Malfidus) 16+ » 11.

Love untill dead keeps us apart! (Draco Malfidus) 16+

24 jan 2016 - 11:41

639

1

207



11.

Here we go. Iets langer. Vanaf nu komen de hoofdstukken die ik kort geleden heb geschreven!

Miranda werd gespannen wakker. Vandaag zouden ze de uitslag van alle examens krijgen. Een heel spannend moment. Miranda wist dat ze het over het algemeen vrij goed heeft gemaakt, maar de gezonde spanning blijft altijd. Ze stapte uit bed en pakte haar spullen voor haar ochtend ritueeltje. Ze had even wat tijd voor zichzelf nodig. Hierdoor kwam het goed uit dat ze extra vroeg wakker was geworden. Ze liep de badkamer in, zette de douche aan en bekeek zichzelf in de spiegel. Haar warrige haar was nog wilder dan normaal. Een lichte blos stond op haar wangen. Ze zuchtte en kleed zich uit. Ze liet het warme water over haar koude lichaam glijden. Dit was precies wat ze nodig had. Ze dacht aan Draco. Hoe zou het zijn om met hem te douchen. Om zijn heerlijke lichaam voor het eerst zonder kleding te zien. ‘Denk ik hier niet een beetje te vroeg aan? We zijn nog maar een paar weken bij elkaar’ vroeg ze zich af. Ze dacht verder even helemaal nergens aan. Ze voelde zich verliefd. Tot over haar oren.

Draco sliep nog. Hij droomde. Hij en Miranda waren in de leerlingenkamer. Hier was verder niemand. Het was vakantie maar hun waren de enige van Zwadderich nog op school. Hij zoende haar heftig. Zijn handen gleden over haar lichaam. Eerst voorzichtig over haar billen. Hier kneep hij zachtjes in. Ze reageerde goed. Even later gleden zijn handen wat naar boven. Daarna naar voren. Hij voelde haar borsten. Ze stopte met zoenen en keek hem verlegen aan. Ook haar handen gleden over zijn rug naar beneden. Ze begon weer te zoenen. Hij kreunde zachtjes. Hij fluisterde of ze mee wilde gaan naar de slaapzaal. Dit deden ze. Een harde knal! Kwast viel met zijn volle gewicht boven op zijn hutkoffer wat veel geluid maakt. Draco schrok wakker. Hij zat recht overeind. Dit was maar goed ook. Zijn natte droom had iets veroorzaakt in zijn broek. Hij ging op zijn zij liggen zodat zijn erectie niet zichtbaar was. Hij was bang dat iemand het zou zien. ‘ wauw’ zei hij zachtjes. Het zakte weer. Wel blijf hij voor de zekerheid even wat langer in bed.

Miranda genoot van de warme douche. Ze waste haar haren en haar lichaam. Ook poetste ze haar tanden. Naar minimaal een half uur onder de douche te hebben gestaan deed ze de kraan uit, droogt zich af en kleed zich aan. Ook deed ze een voorzichtig laagje make-up op. Ze maakte zich extra mooi voor Draco. Ze wil niet dat hij ook maar een moment denkt dat ze niet mooi genoeg is. Na het klaarmaken liep ze naar de leerlingenkamer waar Draco rustig zat te wachten. Hij keek op en begon te blozen. Hij dacht direct aan zijn droog. ‘Goedemorgen' zei Miranda opgewekt en gaf hem een kus op zijn wang. ‘Ik heb echt berehonger dus ik ga direct eten’ zei ze vriendelijk en liep naar het portretgat. Draco keek haar na en ze verdween. Hij keek verbaasd op en begon hard te lachen. ‘Dat was awkward’ zei hij snel en lachte verder.

Miranda liep met gestaag tempo door de gangen en de trappen af. Ze voelde zich goed. Ze liep de grote zaal in en ging aan de tafel van Zwadderich zitten. Ze voelde dat ze aangekeken word. Zoals gewoonlijk was het Patty. Ze zat een paar stoelen verderop. Patty heeft al jaren een oogje op Draco. Vanaf de andere kant word ze aangekeken door de jongen die Draco een klap verkocht heeft. Zijn naam bleek Hector te zijn. Ze begon te eten. Heerlijk Engels ontbijt. Alleen het werd minder heerlijk door alle blikken die op haar gericht zijn. Opeens verdwijnen de blikken en Draco kwam ook binnenlopen. ‘Je wordt aangestaard lieverd’ fluisterde hij in Miranda haar oor. ‘Ik weet het’ antwoorde ze maar ze at rustig door


Reacties:


Rukia
Rukia zei op 28 jan 2016 - 18:42:
Hihi, het resultaat van die droom mocht er echt zijn