Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Love untill dead keeps us apart! (Draco Malfidus) 16+ » 14.

Love untill dead keeps us apart! (Draco Malfidus) 16+

26 jan 2016 - 12:36

647

0

199



14.

16+

Vandaag was het zo ver. Het was vakantie en ze gingen naar zijn ouders. Miranda ging in de vakanties nooit naar huis. Haar moeder was haar liever kwijt dan rijk had ze altijd het idee. Het was ook nog eens haar verjaardag. Vandaag werd ze 18 jaar. Toen Miranda met haar koffer de leerlingenkamer in kwam lopen was Draco al weg. Ze liep door naar de grote zaal voor het ontbijt. Ook hier was hij niet. ‘Ik zie hem vanzelf’ dacht ze zonder zorgen. Ze begon met eten. Tegen de tijd dat ze klaar was kwam Draco de grote zaal binnen. ‘Gefeliciteerd lieverd. Nu ben je ook 18’ zei Draco en gaf haar een kus. Hij drukte een klein cadeautje in haar handen. Ze maakte het open en zag een prachtige zilveren armband met een bedeltje. Het was een wolf, haar favoriete dier. In het verleden hadden zij en Draco uren over wolven zitten praten. ‘Dankje' zei ze opgewonden en gaf hem een kus.!’Zullen we gaan?’ vroeg Draco. Miranda knikte en ze liepen richting de trein. In de trein zaten ze in een gesloten coupé. Miranda was tegen Draco aan in slaap gevallen. Hij vond het heerlijk.

‘Hier woon ik’ zei Draco toen ze voor een groot landhuis kwamen te staan. Miranda bekeek het huis met grote ogen. Draco trok haar mee naar binnen. Bij de voordeur stopte hij even om haar een kus te geven. Daarna liepen ze door naar binnen. ‘Dus jij bent Miranda. Ik ben Lucius’ zei de man toen ze binnenkwamen. Het is de vader van Draco. ‘Hallo mooie dame. Ik ben Narcissa, Draco zijn moeder. Gefeliciteerd met je verjaardag’ zei zijn moeder. ‘ Ik ben Miranda’ antwoorde Miranda en schudde hun handen ‘bedankt' lachte ze. Draco gaf zijn ouders een omhelzing. ‘Laat jij even zien waar jullie verblijven’ vroeg Lucius aan zijn zoon. Draco knikte en liep met Miranda naar boven. Boven aan de tral gingen ze rechts een lange gang in. Aan het eind van de gang zat een deur aan de linkerkant. Dit was Draco zijn kamer. Het was een grote kamer met balkon. Zijn muren waren grijs en blauw. Het wapen van Zwadderich hing aan de muur. Er stond een groot tweepersoonsbed met een extra groot dekbed. Aan de linkerkant van de kamer zat een badkamer met groot ligbad en toilet en aan de andere kant van de kamer een grote inloopkast. Draco liep naar zijn bed em ging er op zitten. Hij vroeg Miranda bij hem te komen en ze gingen naast elkaar op het bed zitten. ‘nou, wat denk je’ vroeg hij aan Miranda. ‘groot' grapte ze. ‘Hier kunnen we ons prima vermaken lijkt me zo’. Zijn ouders waren niet erg streng op dit vlak en ze mocht gewoon bij hem in bed slapen. Ze bemoeide zich er niet zo mee.

Die avond maakte Miranda zich klaar om naar bed te gaan. Ze deed haar mooie nachtjapon aan en poetste haar tanden. Ze ging op het bed liggen half onder de deken. Even later kwam Draco binnen. Hij keek haar aan en had moeite om zijn gezicht in bedwang te houden. Hij trok zich uit tot hij alleen een boxer aanhad. Hij ging bij Miranda onder de deken liggen. Hij draaide zich naar haar toe en streelde haar gezicht. Hij begon haar te zoenen. Eerst slechts kusjes en later heftige tongzoenen. Hij stopte met zoenen en vroeg haar of ze wilde slapen of niet. Ze drukte een vinger zijn lippen en ging verder zoenen. ‘Weet je het zeker’ vroeg Draco. Miranda knikte en hij ging verder. Hij streelde haar lichaam. Gleed voorzichtig met zijn vingers over haar borsten. Hij greep ze vast en kneep zachtjes. Hij begon haar net te kussen en ging zo langzaam naar beneden. Hij duwde haar japon naar benen en gleed met zijn tong over haar tepels. Ze kreunde zachtjes. Draco genoot en zo ook Miranda.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.