Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » YouTube Girls » ♫29

YouTube Girls

10 feb 2016 - 19:33

595

0

378



♫29

Michael Gordon Clifford
Als ik mijn ogen open doe ik ze gelijk weer dicht. Felle zonne stralen schijnen in mijn gezicht wat raar is aangezien ik de gordijnen altijd sluit. Ik wrijf door mijn ogen en open ze weer. Dit keer knipper ik een paar keer zodat mijn ogen aan het licht wennen voordat ik wat om me heen kijk. De jongens en meiden liggen overal en dan schiet het me te binnen. Vandaag begint de tour. We hadden besloten om een filmnacht te houden om het te vieren. Langzaam sta ik op en loop langzaam door de slapende lichamen, er op lettend dat ik niet over iemand val. Zodra ik in de gang aankom loop ik de trap op voordat ik mezelf uitkleed, een handdoek en boxer pak en de douche inloop. Ik zet de warme stralen aan voordat ik mijn boxer uit doe, in de wasbox gooi en onder de warme stralen ga staan. Ik laat mijn spieren ontspannen voordat ik de fles shampoo pak en er wat van op mijn hand spuit voordat ik het in mijn haren masseer.
Na een tijdje ben ik helemaal klaar, pak een handdoek en droog me af. Daarna steek ik mijn benen door de boxer en trek deze omhoog. Daarna droog ik met de handdoek mijn haren, voordat de handdoek in de wasbox beland. Daarna loop ik terug mijn kamer in en loop gelijk door naar de kast, daar trek ik een skinny jeans uit die ik over mijn benen trek. Waarna ik er een sweater uithaal en deze aandoe. Net als ik mijn haren wat wil fatsoeneren komt Kiley mijn kamer in gelopen. ,,Morning."
,,Morning babe." Ik geef haar een kus voordat ze naar mijn kast loopt. ,,Ik leen kleren van jou okay?"
,,Sure." Niet veel later loopt ze de badkamer in en hoor Ik het water aangaan. Ik ga verder met mijn haren en als ik daarmee klaar ben begin ik mijn kleren uit de kast te halen en in tassen te stoppen. En als ik daarmee klaar ben stop ik mijn laptop erboven op, samen met extra opladers voordat ik mijn tas dichtrits en op mijn bed ga liggen met mijn telefoon.

Na een paar uur klinkt er een luide toeter als teken dat ons vervoer er is en brengen we onze tassen naar het busje, voordat we er in gaan zitten. Kiley zit naast me en kijkt uit het raam terwijl we naar het vliegveld rijden. Daar aangekomen staan er verschillende fans op ons te wachten. Hier en daar nemen we een foto met een fan voordat we naar een meer prive gedeelte van het vliegveld gaan en daar wachten op onze eerste vlucht voor ons eerste concert van onze eerste eigen tour.

Dezelfde avond komen we aan in LA waar we ons eerste concert morgen hebben. In de lobby wachten we totdat onze manager met de sleutels van de kamers aankomt. Lang hoeven we niet te wachten aangezien nog geen vijf minuten later de kamers worden verdeeld. Luke met Melina, Ashton met Lindy, Calum met Nadja en ik met Kiley. Als de gentleman die ik ben neem ik Kileys tas mee naar boven naar onze hotelkamer. De rest van onze tassen/spullen staan al in de tourbus die we vanaf morgen in gebruik gaan nemen. Zodra we in de kamer komen kleden we onszelf gelijk om in onze pyjamas voordag Kiley en ik in bed gaan liggen. Ik neem haar in mijn armen en plaats een kus op haar lippen voordat we allebei onze ogen sluiten en de slaap zich over onze lichamen laten overnemen.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.