Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Fight against my own name » 9. Training

Fight against my own name

11 feb 2016 - 21:57

485

1

178



9. Training

Phoe. Al even Tijdje Niks meer geschreven. Sorry! Ik had het erg druk met toetsen. Ik ben eenmaal niet zo sterk in wiskunde en miet daar dus goed voor oefenen. Alvast dank voor jullie begrip. Ik zal proberen vaker te schrijven! XXX- van miss Malfoy!

Pov. Amber
Tijdens het ontbijt van die morgen zat ik gezellig met hermelien te kletsen terwijl potter en wemel mij, zoals altijd, straal negeerde. Ik zit net te bedenken hoe ik nog voor vanavond aan een bezem kom, als ik Nox binnen zie vliegen. Ze word geholpen door drie andere uilen, anders zou ze het grote pakket beslist laten vallen. Ze gooit het pakket op mijn plek en heel Griffoendor kijkt mee hoe ik het grote pakket open maak. Als het papier eraf gaat, houd ik mijn adem in. Voor mij, nog half in het papier, ligt een bezem. Een echte bezem! Op de hals staat:" nimbus 2000." Wemel en Potter houden ook hun adem in. Dan zucht Wemel. "Wow, een nimbus 2000. De nieuwste! Ik zou echt een moord doen voor die bezem." Hij kijkt mij aan. Wemel kijkt mij aan. Voor het te ongemakkelijk word, Vraag ik met een lachje:" ga je mij nu vermoorden?" Hij lacht en zegt:" misschien." We gaan weer eten, maar niemand kan zijn ogen van mijn bezem afhouden. Na het eten gaan hermelien en ik naar buiten. De bezem is uiteraard meegegaan en ik aai de steel. Ik kijk hermelien aan en zeg:" zal ik even vliegen?" Ze knikt opgetogen en we staan op. Met de bezemsteel in mijn hand lopen we naar een vlak stukje. Ik ga op de bezem zitten en ik vlieg omhoog. Ik ben verbaasd van de snelheid en ik vlieg een paar rondjes om vervolgens met een duikvlucht naar beneden te gaan. Hermelien klapte toen ik weer beneden was."goed gedaan!" Tegen etenstijd zaten we weer in de grote zaal te dineren. Hermelien had beloofd dat ze zou kijken bij de training. Ik kreeg amper iets door mijn keel door de spanningen. "Amber, eet nou iets, toe." Uiteindelijk eet ik een beetje kip en salade. Daarna rennen in en hermelien naar het trainingsveld. Ik weet waar het is, opdat plank mij daar het spel had uitgelegd. Als we aankomen, zijn we een van de eerste. Er zijn al twee lange slungels die als twee druppels water op elkaar lijken. Tot mijn verbazing en ergernis, hebben deze twee jongens óók rood haar en sproeten. Damn, hoeveel familieleden telt de familie wemel wel niet. Ze kijken met een lach naar hermelien, kijken vervolgens verbaasd naar mij en lachen ook. Ik voel me heel erg blij. Weer twee mensen die me niet haten. Ze vliegen naar beneden en vragen aan mij:" hey, jij heet toch Amber Malfidus?" "Ja, dat klopt. Hoe heten jullie?" " Fred wemel, George wemel." Ze stappen weer op hun bezem en vliegen weer omhoog. "Jij bent zeker de nieuwe zoeker, Amber?" " ja!" Plank komt ook het veld op, samen met wat andere leerlingen. "Oké, jongens. Bereid je voor op een pittige training." Ik kijk naar de tribune en zie tot mijn verbazing niet alleen hermelien zitten, maar ook potter en wemel." Zet hem op, Amber!"


Reacties:


hpyasmine12
hpyasmine12 zei op 27 feb 2016 - 21:43:
Omg, super cool! Het enige wat ik er op aan te merken heb, zijn de hoofdletters van de namen, en de tijdsprongen. Dus als je vanaf vliegen ineens heel snel naar het diner gaat. Nogsteeds Super Vet verhaal!