Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » You killed your father | John Murphy » Proloog

You killed your father | John Murphy

2 mei 2016 - 15:52

274

0

169



Proloog

Het gevoel dat John kreeg maakte hem zwak. Zijn maag keerde zich om en voor hij het wist hing hij boven de wc, zichzelf leeg spugend. Zijn vader kwam aangesneld en ondersteunde hem, terwijl hij met een vochtige handdoek zijn mond schoonmaakte.
"Rustig maar, John. Kom, naar bed jij." Hij tilde John op en bracht hem naar zijn kamer, waar hij hem in bed legde en de dekens over hem heen trok. Hij verliet de ruimte en John keek zijn vader na. Hij had zich, voor de zestien jaar dat hij leefde, nog nooit zó gevoeld. Hij was eigenlijk nog nooit ziek geweest, laat staan dat hij ooit over had gegeven. Het was een vreselijk gevoel, maar hij wist dat het weer zou gebeuren. Zijn lichaam voelde alsof het in de brand stond en hij sloeg de dekens van zich af toen de zweetdruppels zich op zijn voorhoofd vormden.

De deur van zijn kamer schoof open en zijn vader kwam binnen met een glas water. John kwam overeind en pakte het aan, maar twijfelde.
"Er was toch bijna geen water meer?" Vroeg hij en zijn vader schonk hem een glimlach.
"Morgen kunnen we nieuw water halen van de familiepunten. Drink nou maar, anders droog je misschien uit." Hij duwde het glas richting John zijn mond, zodat hij wel moest drinken. Hij nam een paar slokken en gaf het glas toen aan zijn vader terug.
"Ga nu maar slapen, ik maak je over een paar uur wakker." Zijn vader haalde zijn hand even door Johns haar en verliet de kamer toen weer. John ging liggen en sloot zijn ogen, waarna hij al snel in slaap viel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.