Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Diegene die jou makkelijk verlaat, had nooit de intentie om

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

5 mei 2016 - 4:38

799

0

239



Diegene die jou makkelijk verlaat, had nooit de intentie om

Na 2 jaar besloot ik om weer verder te gaan met schrijven, ik hoop dat jullie van mijn fanfict genieten!

3 weken later.

Het was alweer school vakantie. Met Melissa en Justin ging 't nog altijd goed, met soms hun ruzietjes natuurlijk. Door dat ze een relatie hadden genomen, leek alles te mooi om waar te zijn, tot de dag van vandaag. Melissa kwam terug van der vriendin, en werd onderweg naar huis in elkaar geslagen door 5 man. Dezelfde mannen die voor Melissa's vader kwamen 2 maanden geleden..

Cora.
Toen ik werd gebeld door 't ziekenhuis, verstrekte mijn gezicht en sloeg mijn hand voor mijn mond. Mijn Melissa, die op zo'n dag uit 't niets werd aangevallen door 5 man.. Waardoor ze in 't ziekenhuis ligt. Als moeder zijnde is dit natuurlijk hartverscheurend om aan te horen. Ik bel Justin op, aangezien ik op m'n werk ben en 't twee uur rijden is naar Melissa. Ik slikte en wachtte tot Justin de telefoon opnam. "Justin, je spreekt met Cora.." Ik leg uit wat er met Melissa gebeurd is en vroeg als hij naar dr toe kon gaan omdat ik pas over 2 uurtjes aankom.

Justin.
Ik doe mijn telefoon in mijn zak en geef een harde vuist tegen de muur. Ik voel die pijn wel, maar door mijn andreline vergat ik het. Alleen een sukkel van een vriend kan het overkomen dat zijn vriendin door vijf man in elkaar geslagen wordt. Ik loop naar buiten en stap in mijn auto en rijd met volle snelheid naar 't ziekenhuis. Daar aangekomen, vraag ik naar Melissa en leg sissend uit dat ik haar vriend ben. Een verpleegster begeleid me naar haar kamer. Als ik de kamer binnenloop, zie ik Melissa slapend liggen. Ik ga bij haar aan het bed zitten op een stoel en houd haar handen vast en laat mijn hoofd op d'r borst zakken.

Melissa.
Na een half uurtje geslapen te hebben, voel ik een aanwezigheid. Ik open mijn open en zie Justin. Ondanks wat er gebeurd is deze ochtend, vergat ik de pijn en glimlachte breed alsof er niks gebeurd is. Ik sla mijn armen om Justin heen en begin hem stevig te knuffelen. Natuurlijk doet mijn lichaam pijn, maar ik was dolblij om Justin te zien en moest hem knuffelen.

Justin.
Ik schrok op toen ik Melissa's armen om mij heen voelde. Het voelt warm en vertrouwt aan, maar door 't incident wat er gebeurd is, lijkt 't me beter om alles te bespreken. Ik trek langzaam haar armen van me af, en keek haar serieus, maar ook wel gebroken aan. "Hoe kan je doen alsof er niks gebeurd is?" Ik zit rechtop. "Dit bedoelde ik nou.. Sinds ik in jouw leven ben gekomen, gaat alles mis." Zeg ik met een schuldgevoel.

Melissa.
Ik frons mijn wenkbrauwen een beetje en zucht zacht. "Dit is niet jouw schuld Justin." Zeg ik strak. Altijd wilt hij problemen op zichzelf schuiven, terwijl hij er niks aan kan doen. "Wat gebeurd, gebeurd gewoon. Het kan iedereen overkomen. En tenslotte, zo erg is het niet. Iedereen wordt wel is in elkaar geslagen." Ik glimlach lief naar hem zodat zijn schuldgevoel weggaat.

Justin.
Ik luister naar wat ze zegt en denk na. Ik kan zeggen wat ik wil, ze blijft er positief op ingaan. "Jij ziet altijd wel iets positiefs in iets negatiefs" zeg ik sissend. Ik sta op. "Je moet is op houden met deze naïeve denkwijze." Zeg ik kwaad. "Ik als JOUW vriend zijnde, zal je moeten beschermen." Ik denk na. Als ik aan iets denk, leek het wel alsof m'n hart brak, maar het lijkt me beter zo. "Ik wil een punt achter deze relatie zetten." Ik zeg het alsof onze relatie nooit echt iets betekende, maar zo moest ik het echt zeggen.

Melissa.
Bij de woorden wat Justin zegt, trekte mijn gezicht wit, voor mijn gevoel. Ik kijk Justin aan. "Meen je dit echt? Je zegt het alsof onze relatie jou nooit wat boeide. Ik stond op, merkte dat ik spierpijn heb terwijl ik niet eens had getraint. Ik sta voor Justin. "Kijk me aan en zeg het nogmaals. Als je 't echt meent, weet ik dat alles voor niets was."

Justin.
Ik kijk haar strak aan. "Wij zijn klaar." Ik slikte en liep weg. Alles wat ik zei, wou ik liever niet zeggen.. Maar dit was de enigste manier om afstand van Melissa te houden, aangezien ik al wist dat die mannen nu op mij waren. Ik stap in mijn auto en steek een sigaret op terwijl ik naar huis rijd.

Melissa.
Ik kijk hem strak aan tot hij weg is. Ik plofte neer op 't bed en barst in tranen uit. Ik begrijp het niet.. Deze klootzak kan mij zo makkelijk verlaten, terwijl het niet wedezijds zo kan zijn. Diegene die jou makkelijk verlaat, had nooit de intentie om lang met je te blijven.. Zeggen ze.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.