Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Doe wat je niet laten kan, schatje.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

5 mei 2016 - 5:05

590

0

199



Doe wat je niet laten kan, schatje.

Een week later.

Melissa.
Elke dag als ik probeerde te slapen, kwamen alle herinneringen van Justin en mij naar boven waardoor ik elke avond huilend in slaapviel. Het was weekend, en mijn moeder is al sinds woensdag avond op zakenreis waardoor ik me vaak alleen voelde. Dit is mijn eerste keer dat ik liefdesverdriet meemaakte. Alles voelt leeg aan, ik heb zin meer in niks.. Heb bijna geen eetlust, en denk alleen aan Justin. Ik veeg mijn tranen weg en pak mijn telefoon. Ik besluit om Justin een sms'je te sturen aangezien ik sinds die dag dat 't uitging geen contact meer had opgenomen, omdat ik teveel trots had. Ik stuur een sms.

- Olla Justin met Melissa, het is al een week dat ik je niet meer gezien en gesproken hebt.. En om eerlijk te zijn is dit de ergste week van mijn leven. Ik hoop dat je na dit sms'je nog contact met me opneemt, want ik zal graag met iemand willen praten. Ookal is 't op een vriendschappelijke manier. Liefs, Melissa -

Justin.
Nadat ik van een feest kwam en stomdronken in de auto zit, voel ik mijn telefoon. Ik kijk en zie een sms'je van Melissa. Ik fronste en las het sms'je door. Ik grijnsde en sms haar terug. - ik kom naar je toe - ik doe mijn telefoon in mijn zak en rijd naar Melissa. Ik was stomdronken en had toevallig op dit feest seks gehad met een meid. Maar een schuldgevoel om na dat naar Melissa te gaan was er niet. Het was toch uit? Ik parkeer mijn auto en klop hart aan.

Melissa.
Ik lees Justin's sms en glimlach breed. Eerlijk gezegd dacht ik dat hij me zou negeren, aangezien hij toch geen lieverdje is. Maar het is toch wel nog mijn Justin. Ik hoor iemand aankloppen en doe open. Als ik Justin zie lach ik breed zodat je al mijn tanden ziet, en sprong van blijdschap op hem en begon hem te knuffelen. "Ik ben zo blij dat je toch naar me gekomen bent."

Justin.
Ik leg mijn handen op Melissa d'r bil en loop naar binnen. Ik duw de deur dicht met mijn rug en loop naar de bank. Ik leg Melissa op de bank en druk een lange kus in dr nek. Ik kijk der aan met een scheve schijns op mijn gezicht. "Heb je me gemist schatje?" Ik zoen haar.

Melissa.
Uit blijdschap wist ik niet zogoed wat ik moest zeggen. Justin ruikt wel echt naar de alcohol, maar dat kon me nu niet zoveel schelen. Ik ben weer met Justin nadat ik dacht dat ik hem kwijt was geraakt. Ik knik glimlachend en zoen hem terug.

Justin.
Doordat ik teveel alcohol heb gedronken, kon ik me niet meer zo netjes gedragen. Ik werd er meer geil van, dus praten over alles wat er is gebeurd etc. Zat er niet. Ik til haar op en loop naar haar kamer waar ik met haar op 't bed neer plofte. Ik zoen haar ruw en trok haar shirt uit.

Melissa.
Nadat Justin mijn shirt uit had getrokken, wist ik wel wat er zou gebeuren. Ondanks ik er geen ervaring meehad, en nog maagd was. Zal ik 't toch toelaten als 't zal gebeuren. Het maakt me allemaal niet zo uit, ik wil gewoon dat Justin bij mij is.

Justin.
Ik druk een zuigzoen in der nek en kleed haar uit. Ik wist wel wat voor meisje Melissa was, maar ik kon mezelf écht niet inhouden. Ik ga met haar onder de dekens, waar alles gebeurd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.