Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Never make a mistake twice.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

5 mei 2016 - 7:12

485

0

202



Never make a mistake twice.

Melissa.
Al vroeg word ik wakker. Ik zit rechtop en strek mijn armen uit. Ik kijk naar Justin en glimlach klein. Hij slaapt nog, zoals gewoonlijk. Toen ik mijn sms geluid af hoorde gaan, gaapte ik. Ik pak mijn telefoon en lees het sms'je. - gisteravond was geweldig, jammer dat je wegging.. Zullen we 't vanavond weer doen? Xx Cassidy - ik frons mijn wenkbrauwen en wrijf door mijn ogen. Ik schrik als ik zie dat het Justin's iPhone is. Ik lees het sms'je opnieuw en voel mezelf woedend worden. Dus dezelfde avond dat hij met mij seks had, had ie het dus gedaan met die Cassidy? Dit wat Justin heeft gedaan is zo vals.. Ik voel me ook vies en misbruikt. Ik kijk naar Justin en gaf hem een harde klap tegen zijn gezicht.

Justin.
Ik voel de klap en schrik wakker. Hoe ik al een erge kater heb, maakt dit me al helemaal chagrijnig. Ik zit rechtop en zie Melissa. Ik schrok toen ik haar boze blik zag, en probeer de avond van daarvoor te beseffen. Als ik alles zo'n beetje herinner, voel ik een schaamte opkomen.. Alleen ben ik nog boos van die klap. Ik kijk haar aan. "Voor wat sloeg je me?" Zeg ik vals.

Melissa.
Ik voel dat ik bozer wordt nadat ie dat zei. Ik knijp mijn ogen tot spleetjes en kijk hem aan en gooi zijn telefoon tegen hem aan. "Jij Justin.. Jij bent zo vals... Voordat je naar mij toe kwam, had je seks met Cassidy. En dan toch kom je naar mij terwijl het nog mijn fucking eerste keer is?! Jij hé.. Jij.." Ik kom niet uit mijn woorden en werd woedend. Ik begin hem aan te vallen.

Justin.
Ik schrok van de sms'jes en kreeg gelijk spijt van alles.. Ookal heb ik geen zin om te praten. Ik kwam niet uit mijn woorden en voelde een vuist tegen mijn kaak aankomen, waardoor ik Melissa gelijk bij haar keel pak en dr tegen het nachtkastje aan gooide. "Luister dan bitch, jij moet niet te ver gaan!" Schreeuw ik en kijk haar woedend aan.

Melissa.
Ik voel me woedend, maar ook gebroken. En doordat Justin me met mijn rug tegen het nachtkastje aangooide, voelde ik ook nog is pijn. Deze jongen heeft mij helemaal gebroken.. Wat hij heeft gedaan is gewoon zó erg vals. "Jij.. Jij.. Hoe kon je?!" Zeg ik snikkend. Ik kom niet uit mijn woorden door alle frustraties en stort in tranen uit. "Ga weg van hier, onmiddelijk!" Snauw ik.

Justin.
Ik kijk haar aan en voel mijn boosheid weggaan. Het is tenslotte wel mijn eigen fout. Hoe ik haar zo zie zitten, voel ik gelijk dat ik veel spijt heb. Een jongen als ik verdiend ze niet.. "Het spijt me, maar mijn woorden op dit moment zullen jouw niks uitmaken.." Ik zucht diep en sta op. Ik trek mijn schoenen aan en verlaat het huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.