Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Emo(tion) » Hoofdstuk 3.

Emo(tion)

5 juni 2016 - 18:43

749

0

237



Hoofdstuk 3.

Zo'n beetje alle voorbereidingen voor Joey's party zijn klaar. Het kan zo gaan beginnen. Brad heeft er veel zin in, hij heeft Scarlett enorm gemist. Maar het feest neemt een onverwachte wending wanneer Brad achter haar 'geheim' komt.

"Jo Brad, geef die ballonnen eens! Ik kan er niet bij." Roept Mike vanaf de lader. "Hier, heb je ze?" Brad geeft hem de ballonnen. Het ziet er goed uit. Aan een paar pilaren die de snelweg ondersteunen, zijn ballonnen in zwart, rood en zilver opgehangen. Er staat een tafel met drank, en op het auto-podium staan Duncan en zijn band wat nummers in te oefenen. Er zijn al heel wat mensen. "Ziet er goed uit Brad, je bent een goeie feest-organiseerder, als dat een woord is haha." Zegt Myra. "Thanks Mier, en bedankt dat je Duncan kon overtuigen." Zegt Brad. "Geen probleem joh, volgens mij vind hij me leuk." Zegt Myra. "Volgens mij? Ik weet het wel zeker. Kom op Mier, iedereen met ogen kan dat zien." Lacht Brad. "Hahah, nee. Duncan is echt niks voor mij, bovendien heb ik al iemand anders op het oog." Zegt ze flirterig. "Oh ja? Wie?" Vraagt Brad nieuwsgierig. "Tja, das een geheimpje." Knipoogt Myra. "Jongens! Joey is er!" Roept Mike. "Brad man, dat had je toch niet hoeven doen joh. Kom hier." Zegt Joey. Hij loopt naar Brad en heeft hem een bro-hug. "Aah, is niks man. Bovendien word je maar 1 keer 16 haha." Zegt Brad. Terwijl de rest van Joey's vrienden hem feliciteren, loopt Brad naar de dranktafel en pakt een biertje. Hij kijkt om zich heen, iedereen is er... maar geen Scarlett. Hij pakt z'n telefoon uit z'n zak, en typt een berichtje.

Brad: "hey waar ben je? Ik mis je babe x"

Brad drukt op versturen, en neemt een slok van z'n bier. Waar blijft ze? Normaal is ze hier altijd als een van de eerste. "Zoem!" Gelukkig een berichtje! Brad opent het bericht.

Scarlett: "ik kom niet vanavond. Ben niet lekker."

Huh? Maar volgens Myra zou ze komen. Raar. Zou ze misschien liegen? Brad typt teleurstellend een bericht terug.

Brad: "oh, jammer. Beterschap xx"

Scarlett: "thnx"

Jammer. Nou ja, dan nog maar een biertje. Brad pakt nog een flesje. "Brad gast, waar blijf je? Iedereen staat te dansen bij het auto-podium, en jij staat hier in je eentje te zuipen." Zegt Mike. Hij is er bij komen staan en heeft inmiddels ook een biertje gepakt. "Waar is Scarlett?" Vraagt hij. "Ze komt niet want ze is ziek." Zegt Brad terwijl hij weer een slok neemt. "Sorry man." Zegt Mike. "Het is goed, ga maar, ik kom zo wel." Zegt Brad. "Oke dan, enne... laat nog wat over voor de rest he?" Lacht Mike terwijl hij terug naar de rest loopt. Brad lacht terug. Hij heeft niet eens door dat er muziek speelt. "Oke dan! Jullie zijn awesome maar we nemen even een break!" Roept Duncan. Hij legt z'n gitaar neer en loopt achter het muurtje. Brad vertrouwt hem niet, hij deugt niet. Zal hij achter hem aan gaan? Brad wormt zich door de menigte heen, en gaat tegen het muurtje staan. Hij hoort stemmen. "Hey babe, je ziet er goed uit." Hoort hij Duncan zeggen. "Thanks, jij ook." Zegt een meisjesstem. "Zullen we?" Vraagt Duncan. "Brad mag echt niks weten. Als hij ons samen ziet dan..." "Ziek he? Ik zie dat het al beter met je gaat!" Roept Brad kwaad. Hij is omnde hoek gaan staan. Daar staat Scarlett in haar ondergoed. "Brad het is niet..." Zegt Scarlett geschrokken. "Oh nee?! Het is precies wat het lijkt! Als je liever met hem neukt, kun je het ook gewoon zeggen hoor!!" Schreeuwt Brad kwaad. "Nou sorry hoor! Maar als jij wat minder dronk, en er voor me was geweest, was dit misschien niet gebeurt!" Roept Scarlett boos. "Oh? Dus nu is het mijn fout dat je als een hoer met hem het bed in duikt achter mijn rug om??!" Roept Brad kwaad. Zijn wangen zijn vuurrood van woede. "Noem haar geen hoer lozzertje! Ze verdient beter dan jou!" Roept Duncan, die zich er nu ook mee bemoeit. "En jij moet al helemaal je bek houden!!!" Zonder dat Brad het weet gooit hij het lege flesje bier naar Duncan's hoofd. "Brad doe normaal!" Roept Scarlett. Het was niet eens raak, maar toch. "Het is klaar Brad, het is over... wij zijn over." Zegt Scarlett. Brad's hart slaat op hol. Hij wil weg, weg van dit kut feest, weg van Scarlett en Duncan, gewoon weg. Hij loopt weg en schopt een kratbier om ver. "Wat heeft hij nou?" Vraagt Myra aan Mike. "Ik weet het ook niet, zal ik achter hem aan gaan?" Zegt hij. "Nee doe maar niet... hij wil alleen zijn." Zegt ze.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.