Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Emo(tion) » Hoofdstuk 6.

Emo(tion)

10 juni 2016 - 2:18

707

0

254



Hoofdstuk 6.

Brad loopt terug naar Mike's huis met de pillen in zijn zak. Het geeft hem een dubbel gevoel. Aan de ene kant twijfelt hij of hij dit wel moet nemen, maar aan de andere kant is het best spannend. Tuurlijk heeft hij wel eens wat geblowd, maar het is toch best spannend.

"Hee, ik ben terug." Zegt Brad nadat Mike de deur heeft geopend. "Yo, kom je zo eten? M'n moeder heeft gekookt." Zegt Mike. "Ja sure, wat eten we?" Vraagt Brad een beetje afwezig. Zijn gedachten zitten bij de pillen. "Brad, hallo?" "Huh wat?" Zegt Brad. "Ik zei: we eten kip." Zegt Mike. "Klinkt goed." Zegt Brad. Mike's jongere broertjes zitten al aan tafel, en zijn moeder haalt net de kip uit de oven. "Zullen we gaan zitten?" Vraagt Mike. Brad knikt. Even later zitten ze gezellig te eten. Brad voelt zich zelfs een beetje vrolijk. Dit gevoel kent hij niet, het familiegevoel. Mike's broertjes zijn dol op hem, en zijn moeder is erg aardig. Had hij dit gevoel maar veel eerder gehad.

Na het eten gaan Mike en Brad naar boven. Ze ploffen neer op Mike's bed. "Hee, ga jij naar die party vanavond?" Vraagt Mike. "Party? Welke party?" Vraagt Brad. "Die party van Shannon. Je weet wel, dat verwende meisje met rood haar, ze heeft een enorm huis en haar ouders zijn niet thuis, dus geeft ze een party. Myra komt ook." zegt Mike. "Waarom ook niet, ik kan wel wat afleiding gebruiken." zegt Brad. "Oke nice, ik ga wel eerst effe douchen voor we gaan oke?" "Is goed." Zegt Brad. Mike loopt de kamer uit. Hehe, eindelijk alleen. Nu kan hij rustig die pillen bekijken. Op het potje staat niks. Dan maar op goed geluk. Brad pakt een pil uit het potje en slikt hem door. Één kan geen kwaad toch? Maar misschien heeft één niet genoeg effect, hij wil er natuurlijk wel een kick van krijgen. Brad pakt nog een pil en slikt hem door. Daarna bergt hij het potje terug op in zijn zak. Nu maar hopen dat het werkt.

Mike is inmiddels uit de douche, en klaar om te gaan. "Hee, kunnen we door?" Vraagt hij. Brad knikt. Hij staat op van het bed en volgt Mike de trap af. "Mam! Ben om 2 uur thuis!" roept Mike. "Is goed!" Roept zijn moeder terug. Ze lopen naar buiten, en Mike trekt de deur achter hun dicht. Het is gelukkig niet ver lopen naar Shannon's huis. Na 5 minuten zijn ze er.
Mike had gelijk, het huis is enorm. Je kunt de muziek al van 3 straten verderop horen. Door de ramen heen zijn dansende jongeren te zien. Ze lopen naar de voordeur en bellen aan. "Heey Mike! Wie is dat lekkertje die je mee hebt gebracht?" Zegt Shannon. Flirt ze nou met hem? "Ik ben Brad." Zegt Brad ongemakkelijk. "Kom binnen." Zegt Shannon. Mike en Brad lopen door de hal naar de woonkamer. Het is een enorme zooi. Overal liggen lege bekers drinken, opgerookte sigaretten en zelfs wc-papier. Brad kijkt om zich heen. Shit! Scarlett is er ook! Ze staat achteraan met wat met vrienden te praten. Fijn, ook dat nog. Mike is verderop met wat jongens aan het praten, "Dus, Brad. Vertel eens. Dat meisje waar je al 5 minuten naar loopt te staren, heb je een oogje op haar soms?" vraagt Shannon flirterig. "Ik hád een oogje op haar... ze is m'n ex." zegt Brad. "Oh... dat wist ik niet." zegt Shannon. Het blijft een poosje stil. "Je ziet er somber uit." zegt Shannon na een tijdje. "Zo voel ik me ook." zegt Brad. "Zullen we iets drinken? Om je op te vrolijken?" vraagt ze flirtirig. "Ja sure." zegt Brad. Hij volgt Shannon naar de keuken. Op het aanrecht staan een paar flessen bier. Shannon opent er twee en geeft er één aan Brad. "Op dat je je snel beter voelt." grijnst ze. "Thanks." Deflessen ketse tegen elkaar aan. Na een tijdje beginnen de pillen te werken. Brad voelt zich blij, niet alleen blij maar ook licht in zijn hoofd. Alsof alle stress is verdwenen.

"Weet je, je bent knap." Zegt Shannon flirtirig na een paar biertjes. Ze zijn allebij straalbezopen. "Jij mag er ook wel zijn." Lacht Brad. Ze kijkt hem aan met haar bruine ogen. En heel langzaam buigt Shannon naar hem toe. Gaat ze hem nou zoenen?! Voor hij het weet zitten Shannon's lippen al op de zijne. Uit zijn ooghoek ziet hij Scarlett staan. "Nee! Ga weg!" Brad duwt haar van zich af, en rent achter Scarlett aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.