Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Youtube Moneys » De eerste nacht.

Youtube Moneys

23 juni 2016 - 15:56

383

0

222



De eerste nacht.

Dit was de aller eerste nacht in het nieuwe huis van Enzo en Dee. Zoals gewoonlijk sloot Enzo de vlog af. Dee wachtte al in bed zodat ze samen hun serie kunnen kijken. Enzo kwam bij Dee in bed gekropen en samen staarden ze maar liefst 2 uur naar de tv.

Nadat ze 4 episodes hadden gekeken van hun serie werd het tijd om te slapen. Het was inmiddels al 01:00. Ze gaven elkaar een nacht kus en sliepen binnen 5 minuten.

Maar toen midden in de nacht, hoorde Bumper iets. Bumper hoorde iets bij de deur. Hij liep voorzichtig naar de deur om te kijken wie er was. Maar vreemd genoeg was er niemand. Bumper liep terug naar zijn slaap plekje in de woonkamer. Maar hij was iets te sloom. De deur ging open en PATS! Bumper was beschoten met een slaap middel. Daar lag arme bumper, midden in de gang, helemaal alleen, op de vloer.

Toen Bumper in slaap was gevallen kwam de vreemdeling binnen. Hij had een zwarte muts op zodat niemand hem kon herkennen. Ook had hij zwarte kleren aan. Het enige dat je nog zag waren zijn ogen. Ze waren bruin.
Eenmaal binnen liet hij de deur open, en sloop heel rustig de kamer van Enzo en Dee binnen. Daar zag hij Enzo die in dromenland was. En daarnaast lag de lieve Dee die opeens een raar geluid maakte waarvan de vreemdeling erg van schrok. Hij dacht dat Dee iets merkte. Hij liep dus even uit hun kamer naar de keuken om bij te komen. Maar wat de vreemdeling niet wist, is dat er een kauwgomballen automaat stond. Tegen de muur. Hij dacht: "Oh nee!" Hij wou hier zo snel mogelijk weg. Hij had namelijk een verslaving aan kauwgomballen. Net toen hij besloot om weer naar de kamer van Enzo en Dee te gaan, hoorde hij de wc doorgetrokken worden. En ja hoor, Enzo kwam uit de wc gelopen terug naar zijn bedje. "Hopelijk heeft hij niks gezien." Dacht de vreemdeling. Na enkele minuten sliep Enzo weer en deed de vreemdeling weer een poging om zijn plan uit te voeren. Hij pakte zijn tape en plakte het voorzichtig op Enzo zijn mond. Enzo werd meegesleurd uit zijn bed en had helemaal niks in de gaten. Dee ook niet.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.