Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Super Mario Bros » Super Lila Galaxy? (VOLTOOID) » 27: Het onverwoestbare kwaad

Super Lila Galaxy? (VOLTOOID)

25 juni 2016 - 13:21

470

0

182



27: Het onverwoestbare kwaad

Het duurt niet lang voordat Lila een paar kleine planeten en forten ziet zweven waar een klein, rood vlekje overheen aan het rennen is. En wanneer ze dichterbij komt, is het duidelijk: Mario is onderweg.

“Hé, Mario!” roept Lila uit.

De loodgieter kijkt op en grijpt zijn pet verschrikt vast als hij Peach en Lila in Bowser Jr.’s schip ziet.

“Wow! Prinses, je bent veilig!”

“Ja, allemaal dankzij jullie,” antwoordt de prinses dankbaar. “Mario, je hoeft je geen zorgen meer te maken om mij. Wat jij nu moet doen is Bowser tegenhouden. Hij is van plan zijn eigen Galaxy te creëren, en dat doet hij met of zonder mij. Mario… Ik geloof in jou.”

Mario knikt en zet zijn pet recht. Hij kijkt nog even naar Lila. “Bedankt voor je hulp,” zegt hij, en hij rent verder door de Galaxy Reactor, onderweg monsters dodend en delen van de Reactor vernietigend.

“Die loodgieter heeft heel wat in zich,” grinnikt Lila.

“Dat klopt,” zegt Peach. “Dat klopt helemaal.”


Op dat moment rammelt het schip alsof er een aardbeving gaande is en Lila valt op de grond. Verbaasd kijkt ze op, en tot haar schrik ziet ze een klauw over de rand van het schip.

“Dacht je nu echt dat dit zo makkelijk was?” zegt Bowser en hij trekt zichzelf het kleine schip op. Het past amper. “Ik ben onverwoestbaar, Lila, maar jij bent mij verschrikkelijk tot last geweest.”

Lila staat op en gaat beschermend voor de angstige Peach staan.

“Laat ons met rust, Bowser!” roept ze uit. “Jij hebt je Galaxy Reactor! Wat is je probleem?! Waarom wil je de prinses?!”

“Oh, maar die reden weet jij al,” grinnikt hij. “En mijn plan was om iedere miezerige hoek van dit universum te overheersen met de prinses aan mijn zijde! Vanuit dit sterrenstelsel breid ik mijn galactische koninkrijk uit tot in de oneindigheid. Het zal voor eeuwig doorgaan!”

Hij lacht luidkeels.

“Dus zoals je wel hoort, Lila… Ik heb grootse plannen.” Zijn ogen worden groot en zijn glimlach breed. “En jou vermoorden staat bovenaan mijn lijst!”

Bowser heft zijn klauw, maar Lila denkt snel. Ze duwt ditmaal Peach van de rand, en zij belandt veilig op een stuk van de Galaxy Reactor.

“Rennen, prinses!” roept Lila.

Dat laat Peach zich geen twee keer zeggen.

Kwaad wil Bowser uithalen, en Lila draait razendsnel het roer van het schip om waardoor het een scherpe wenteling maakt en Bowser zijn evenwicht verliest. Snel wil Lila achter Peach aan springen, maar dit keer lukt het Bowser wel om haar tegen te houden. Hij pakt haar bij haar arm en draait haar naar zich toe. Lila voelt zijn gloeiendhete adem in haar gezicht en ze slikt angstig.

“Genoeg van jou spelletjes, meisje,” gromt Bowser.

En hij meende het.

Het monster geeft Lila een klap tegen haar hoofd. Ze wankelt en valt bewusteloos. Zonder verder nog iets te zeggen gooit Bowser haar van het schip, de duisternis in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.