Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Prison Break » Theepartijtje » 1: Bezoekers

Theepartijtje

28 juli 2016 - 23:44

261

0

179



1: Bezoekers

Het was een warme zaterdagmiddag. Overal in het huis stonden ventilators en ik keek uit het raam vanuit de woonkamer naar de lege straten van het dorp waar ik woonde.

Momenteel was ik alleen thuis. In de vakantie ging iedereen die bij mij in huis woonde op vakantie. Ik begreep nooit waarom. Vakantie is bedacht om tijd vrij te maken zodat je niks hoeft te doen en thuis kan blijven zitten, en toch zijn mensen op dat belachelijke idee gekomen om in hun vrije tijd van huis te gaan.

Diep zuchtend legde ik een nieuwe voorraad toekomstige ijsblokjes in de vriezer en ging aan de keukentafel zitten. Mijn favoriete koekjes stonden op tafel. Amandel speculaas koekjes. Geweldig om te eten. Ik had er al een stuk of vijftig op en besloot ze terug in de kast te zetten voordat de verleiding weer te groot zou worden.

De bel ging.

Ik stond op en liep naar de voordeur. Een mannetje met een blauwe overal stond daar maar. Ik groette hem en vroeg wat er mis was.

"Het spijt me dat ik u moet storen, mevrouw," zei hij, "maar het lijkt erop dat de waterleidingen onder uw garage het spoedig zullen begeven. Wij zijn gestuurd om dat op te lossen."

Ik keek naar de man en zijn vriendelijke glimlach. Je zou bijna denken dat het echt is, dacht ik bij mezelf.

"Wat is uw naam?" vroeg ik.

"Waterleidingen Stonesberg," antwoordde de man.

"Ik bedoelde eigenlijk uw eigen naam."

"Oh, excuseer mij. Mijn naam is Jeff. Mogen we binnenkomen?"

Ik keek langs hem heen naar de andere leden van 'Waterleidingen Stonesberg'.

Lincoln Burrows en Theodore Bagwell.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.