Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Fake love » One

Fake love

6 juni 2009 - 23:06

504

1

125



One

Zuchtend geef ik een tik op mijn wekker en sla me benen over de rand van me bed. Me handen zet ik naast me neer en druk mezelf omhoog. Vandaag de eerste schooldag op de middelbare. Wankelend loop ik na me kast en pak een handdoek , onderbroek en BH uit me kast. Met slaapoogjes loop ik richting de badkamer en langzaam doe ik de deur open. Meteen sluit ik die weer en leg me ondergoed op de deksel van de wcpot. Me handdoek hang ik aan een rek. Ik draai de kraan aan en zet hem op de goede tempratuur. Snel kleed ik me om en stap onder de warme , kleine straaltjes. Als straaltjes regen druipen ze over me lichaam.

`Doei mam.' roep ik nog voordat ik de deur sluit. Ik pak me versleten , roze omafiets die tegen de muur staat en steek me sleutel in het slot. Ik draai hem om en stap op me fiets. Langzaam trap ik de trappers rond. Als ik aangekomen ben bij de paal waar ik altijd op mijn beste vriendin Bibi wacht stop ik eindelijk met trappen en leun tegen de paal aan. Ik gaap even diep en staar dromerig voor me uit. `BOEE.' word er opeens kei hard in me oor gegilt. Ik gil en begin te wankelen op me fiets. Ik probeer me evenwicht nog te houden , maar het is al te laat. Ik kieper om , zo recht de bosjes in. Verschrikt kijk ik in het lachende gezicht van Bibi. Samen met Bibi schiet ik kei hard in de lach. `Dat was niet grappig.' en ik veeg de tranen die over me wangen lopen van het lachen uit me gezicht. Bibi steekt haar hand na me uit en gewillig neem ik hem aan. Ze trekt me overheind en ik veeg de viezigheid van me kleren. Behalve dat er takjes en blaadjes aan me kleren zaten is er verder niks vies te zien. `Geloof me Bibi , die krijg je nog van mij terug.' Grijnzend geef ik haar een zachte klap op haar arm. Ik trek me fiets overheind die ook half in de bosjes licht en stap er weer op. Samen met Bibi fiets ik na school.

Als we het schoolplein oprijden valt mij een groepje jongens op. Ze leunen tegen de deuren van hun dure auto's. Harde muziek dringt me oren binnen. Ik krijg er bijna hoofdpijn van. Alle meisjes die langs komen kijken hun lachend aan. Daar zou ik graag bij willen horen , maar die kans krijg ik toch niet. `Joehoe is daar iemand.' En Bibi staat met haar handen voor me gezicht te zwaaien. `Oow huh ja , wat is er?' Bibi grijnst en schud haar hoofd. `Je mag niet na jongens kijken héa.' Onschuldig kijk ik haar aan. `Ik keek helemaal niet.' Ze schud haar hoofd weer en ze loopt weg met haar fiets om die in de fietsenstalling te zetten. Ik kijk nog even na die jongens en loop dan achter Bibi aan om ook mijn fiets in de fietsenstalling te zetten.


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 3 juni 2009 - 18:08:
snel verder goed geschreven zeg.. Dus ik ga het zeker volgen