Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » K-pop » I Need u ( dutch ) » Prologue

I Need u ( dutch )

10 aug 2016 - 16:17

283

0

224



Prologue

Pov Romy

ik zat bij een meertje , ik had een zwarte vest aan en me capuchon op, mensen keken me vreemd aan zagen ze dan niet dat het niet goed met me ging? dat ik op het punt sta om zelfmoord te gaan plegen? ik begon te huilen.

Mensen haten me maar why? ik heb geen vrienden, ik heb niks ik mag ook geen hond omdat me moeder kanker heb, me vader is uit huis en heb geen broertjes/zusjes, ik heb helemaal niks, dus waarom zou ik leven? kan ik niet gewoon met me moeder mee? weg van deze kut planeet?

Ik ben bijna nooit op school , omdat ik daar het vaakst gepest word, meestal zit ik bij het water of in me kamer, niemand begrijpt me hier of spreekt de zelfde taal als mij, waarom moesten we naar mijn moeder geboorte land terug? ik heb niks tegen Zuid-Korea maar ik mis Nederland een beetje, ik ben een jaar geleden verhuist omdat me moeder hier werk vond , niet veel later kreeg ze kanker, nu zit ze elke dag in het ziekenhuis dus thuis zorg ik voor me zelf, ik werk bij een restaurant om geld te verdienen, maar heb geen vrienden, iedereen haat me, soms vraag ik af waarom? omdat ik gek ben? omdat ik lelijk ben? mensen willen nooit een antwoord er op geven, ik heb al 4 zelfmoord pogingen geprobeerd maar het lukte niet, ik snij me zelf vaak, me 2 armen zitten vol onder de sneeen, dus waarom zou ik leven? mensen houden toch niet van me, ik heb geen familie dus wat moet ik doen? in de pijn leven?



-------------------

Hey!

dit is de prologue van i need u

in het eerste deel komt V/Taehyung


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.