Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » K-pop » I Need u ( dutch ) » #3

I Need u ( dutch )

10 aug 2016 - 16:20

745

0

200



#3

Pov Romy
"Tae wat doe jij hier?" Vroeg ik toen ik zag wie haar arm vast pakte "ik kwam je ophalen " "awh" "LAAT ME LOS CHINEES" "ik ben geen chineens" "Je bent zelf een chineens lyla" "hjb toch zonder hem was je nu al dood" er kwamen tranen in mijn ogen "Als je der nog een keer beledigd of inelkaar mept ik mep je gezicht van je kop" "wAt doen we stoer" tae liet der los en pakte me hand en trok me mee "t-t-tnx" "gebeurt dit elke dag?" "Soms..." "Eerlijk" " ik vertel de waarheid" "okay, wil je mee naar de starbucks? " ja ofcourse" wanneer we aan een tavel gingen zitten in de starbucks kwam een ander koreaans meisje naar tae toe gelopen "hey babe" hoorde ik tae tegen haar zeggen "hey cutie" ze lachte naar elkaar , ik begon het gevoel te krijgen dat me hart elk moment in 1000 stukjes breekt, "uhm, ik moet gaan" zei ik "wie is dat tae" vroeg dat meisje "uhm wacht Romy , dit is mijn girlfriend Shana , Shana dit is mijn best Romy" "leuk je te ontmoeten romy" "ja jouw ook, " ik lachte en liep weg , ik pakte me fiets en croste naar mijn huis, ik was eindelijk thuis en plofte huilend op me bed ik begon WDBHG te zingen van 1D "Now i'm searching every lonely place , Every corner calling out your name tryna find you but i just don't know WHERE DO BROKEN HEART GO?" Waarom vertelde Taehyung niet dat hij een Vriendin had , Waarom liet hij eerst denken dat het wat zou worden tussen ons .... Waarom maken andere mensen mijn leven kapot , ik pakte een mes en snee een diepe wond in mijn arm, het deed fucking veel pijn dus pakte ik verband en bond het om mijn arm, maar toch hopen dat ik te veel bloed verlies krijg voor de zekerheid schreef ik een brief :
Lieve mensen die ik dankbaar ben ik kon het leven niet meer aan ik wil niet steeds gebroken voelen, ik hoop dat ik naar mijn moeder kan en dat ik ook doodbloed als ik nog niet dood ben dan blijf ik in mijn huis , ik heb geen zin meer in het gezeik van andere en de leugens , ik wil het liefst nu naar mijn moeder toe, en weg van de mensen die me breken. Groetjes Romy
Ik ging liggen in mijn bed en viel in slaap, na een tijdje werd ik wakker ik wou bewegen maar bleef stokstijf in mijn bed, ik was duizelig is dit het einde?
Ik hoorde iemand binnen stappen "Romy?" "ROMY" het was Taehyung
Ineens kwam hij bij het bed staan "Romy gaat alles goed met je" ik wou iets zeggen maar kon niet
Pov Kim Taehyung
Ik zag Romy ligen op haar bed er lag een bloed vlek en zag verband om haar arm , "romy wth heb je gedaan" ze had haar ogen open maar haar ademhaling was niet goed, ik raakte snel in paniek en pakte me telefoon *112* typte ik in "Hallo hallo? Spreek ik hier met de ambulance?!" "Goedemiddag met Esmee van het ziekenhuis wat kan ik voor u doen" "hai met Kim Taehyung , mijn vriendin ligt op het bed en haar ademhaling is slecht ik weet niet wat ze heeft gedaan maar ze heeft een diepe wond in haar arm kunnen jullie hier zo snel mogelijk naar toe ?" " ja natuurlijk we zijn er binnen 10 min " "okay dankuwel" ik hing op en pakte ijs uit jaar koelkast en legde dat op haar hoofd, ik pakte een nieuw verband wat ik kon omwikkelen om romy's arm, " romy waarom doe je dit? Het komt goed ja" feluisterde ik er begonnen tranen uit me ogen te komen , ik zag een briefje liggen: Lieve mensen die ik dankbaar ben ik kon het leven niet meer aan ik wil niet steeds gebroken voelen, ik hoop dat ik naar mijn moeder kan en dat ik ook doodbloed als ik nog niet dood ben dan blijf ik in mijn huis , ik heb geen zin meer in het gezeik van andere en de leugens , ik wil het liefst nu naar mijn moeder toe, en weg van de mensen die me breken. Groetjes Romy.
Hoebedoeld ze Gebroken? Komt het door mij?
Ineens klopte iemand aan , het was Esmee van het ziekenhuis
--------------------
Heey! Ik ben kapot maar slapen lukt niet cry , en ja shana is van pll lol ik kon geen naam verzinnen en shana is toch dood in pll so yah
Goed.......Hoe vinden jullie dit deel? (._.)


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.