Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Wraak.. » deel 6 goed aflopende versie

Wraak..

3 juni 2009 - 19:29

278

0

176



deel 6 goed aflopende versie

dit is het eerste deel van de goed aflopende versie

We maken opnieuw een tijdssprong van 3 maanden. Luna is nog altijd niet terug en iedereen heeft de moed opgeheven: Tom, de politie, Bill…
De affiches van de vermiste Luna hebben plaats gemaakt voor de komende kermissen, wedstrijden, tonelen… niemand spreekt nog over wat er gebeurd is in dat gezin. Het is alsof Luna van de aardbodem verdwenen is. In het huis van Tom en Evelien zijn ze volop bezig met de voorbereidingen van een trouw. De trouw van Tom en Evelien. Ze hadden besloten om te doen wat er in de brief stond: ‘leef verder’. Tom had Evelien ten huwelijk gevraagd en morgen was de grote dag. Iedereen was blij… behalve Bill. Bill was Luna niet vergeten. Zijn enige nichtje zomaar weglopen en nooit meer terugkomen, dat was niets voor haar, vond hij. Iedere keer dat er iets op haar lever lag ging ze het gaan uithuilen bij hem. Ze kon niet zonder haar vader. Zonder haar moeder, dat was wat anders. Dat mens…
“kom je nog Bill? We moeten achter onze kleren naar de droogkuis”¯ Bills gedachten werden onderbroken door Floor die riep.
“ja ik ben daar”¯ antwoordde hij en vertrok naar de auto.

De volgende dag
“Tom Kaulitz, ben je eindelijk klaar? Ik wil niet te laat komen op mijn eigen trouw!”¯
“jaja, ik ben daar!”¯
In de kerk aangekomen…
“ we zijn hier tesamen voor het huwelijk tussen deze twee jonge mensen”¯ de priester is al begonnen met de plechtigheden in een kerk vol met blije gezichten, behalve die van Bill.
“ Tom Kaulitz neem jij Evelien Strauter tot u wettige echtgenote?”¯ vraagt de priester. Een persoon komt naar voorgelopen en roept luid:
“ STOP! Niet trouwen! Niet zonder dat je de waarheid weet!”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.