Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » It's the night where miracles happen [Afgerond] » Nawoord

It's the night where miracles happen [Afgerond]

28 sep 2016 - 18:33

125

1

250



Nawoord

Hi!

Surprise, it me. En dan ook nog eens in een keer een heel verhaal!
Dit verhaal is geschreven voor Kay, ook wel bekend als Kayley. Ze is een van de moderators hier, dus als je een rood naampje ziet is er een kans van 25% dat het Kayley is haha.
Het verhaal is dus geschreven voor Kay, maar niet zomaar. Dit verhaal is onderdeel van de Zomer fic-exchange die deze zomer werd georganiseerd door het Fanfic team (hun account kan je hier vinden en mijn verhaal als inzending kan je hier vinden) De gebruikte prompts voor dit verhaal waren Harry Potter, lgbtqia+, enemies to lovers en coffeeshop au.

Ik hoop dat jullie een beetje genoten hebben van dit verhaal en ik zie jullie hopelijk snel weer.

X


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 12 juli 2018 - 14:54:
Jaaaaaa, dit was voor mij, bitches! <3
(Haha, hoezo laat. Alleen maar twee jaar later.)

Maar goed, ik heb dit dus net herlezen en omdat het zo lang geleden is, wist ik nog maar half wat er ging gebeuren, dus dat maakte voor nogmaals een fijne leeservaring.
Soms komt een slecht geheugen echt goed van pas.

Je zou meer Drarry moeten schrijven, Iv! Of sowieso Harry Potter-dingen. Ik weet dat je meer van de One Direction bent, maar HP heeft ook leuke gays. :c

Ik ben blij dat je voor de Fic Exchange gedwongen werd iets te schrijven waarover je normaal gezien niet zou schrijven en je nu dus gesteld bent op Drarry, hehehe.

Dit blijft een leuke fic, die in mijn favorieten gaat blijven staan tot de site tot stof vergaat (hopelijk nooit). Twee jaar na datum, maar zo hartelijk bedankt dat je deze voor mij geschreven hebt toen. <333