Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Het Huis Anubis » Het Nieuwe Meisje » Hoofdstuk 14: In vuur en vlam

Het Nieuwe Meisje

15 nov 2016 - 22:51

1049

1

183



Hoofdstuk 14: In vuur en vlam

Van Swieten was woest. Een leraar die zat te zoenen met een leerlinge. Tenminste hij dacht dat ze een leerlinge moest zijn. Amber en Nienke stonden erbij. Het meisje keek op. Van Swieten herkende haar eerst niet, maar toen. "Nevermore", zei hij verbaasd. "Hallo meneer van Swieten", zei ze alsof er niks aan de hand was. "Wat... hoe, maar", stotterde Van Swieten. "Lang verhaal meneer van Swieten", zei Nevermore. "Verklaart dat waarom jullie...", begon Van Swieten. "Nevermore en ik houden van elkaar meneer van Swieten", zei Wolf.

"Ho, niet zo snel Wolf. Ik ben bereid het verhaal aan te horen, in mijn kantoor na jullie lessen, vooruit ik wil jullie niet samen zien vandaag voor ik een verklaring heb", zei van Swieten.

"Wolf, ik wilde niet, ik wilde nooit dat je...", begon Nevermore bezorgd. "Ik weet het", zei Wolf. "Nu naar je les, allebei", zei van Swieten.

"Gaat het?", vroeg Amber tijdens de volgende les. "Nee, Wolf die komt misschien in de problemen dankzij mij", zei Nevermore. "Jij en Wolf houden van elkaar, als van Swieten dat inziet...", zei Nienke. "Hij zag het net ook, dat beloonde hij met een waarschuwing om op zijn kantoor te komen na onze lessen", zei Nevermore.

Alle lessen zat Nevermore te kniezen over wat er na schooltijd ging gebeuren. Er was geen haar op haar hoofd die erover dacht om Wolf te verlaten, niks of niemand kon haar tegenhouden. "We zijn er voor je", zei Nienke die haar omhelsde en sterkte wenste. "Ja, we zijn er voor je", zei Amber glimlachend.

Nevermore zuchtte diep in en diep uit. "Hey, je bent er al", zei Wolf. "Wat er ook gebeurt Wolf, ik zou nooit stoppen met van je te houden", zei Nevermore. "Hetzelfde geldt voor mij, ik stop nooit met van je te houden", zei Wolf. Ze klopte op de deur van Van Swieten. "Binnen", zei een zware stem.

"Ah, als het onze deugnieten niet zijn, de ene flirt met een leraar en de leraar die interact ermee", zei Van Swieten boos. "Meneer van Swieten, ik kan het uitleggen", zei Nevermore. "Voor de draad ermee dan", zei Van Swieten.

Nevermore vertelde het hele verhaal. Over hoe ze elkaar ontmoet hadden en dat ze elkaar gelijk leuk vonden. Het verhaal over haar ouders die haar geadopteerd hadden en die haar een soort levenselixer hadden toegediend waardoor ze jonger zou lijken, nu ze dicht bij haar 21ste verjaardag was was het drankje uitgewerkt, dat dat de reden is waarom ze nu zo volwassen was geworden. Ze vertelde van Swieten hoeveel ze van Wolf houdt.

Dit allemaal in ongeveer een ademteug bracht zelfs Van Swieten van de kaart. Hij keek naar hun twee. Ze waren absoluut verliefd. Daar was geen twijfel aan mogelijk. Jemig, wat moest hij nou. Hij was toch niet zo cruel dat hij Wolf zou gaan aangeven bij de politie en Nevermore zou wegsturen van school. Zo wreed was meneer van Swieten niet. Hij had zelf ook niet liefde leren kennen. Hij zou het verschrikkelijk vinden als iemand hen uit elkaar zou halen.

"Het is een onwaarschijnlijk verhaal, maar je vertelt het zo op een manier dat ik denk dat het onmogelijk is om dit uit je duim te zuigen is het niet Nevermore", zei Van Swieten uiteindelijk. Nevermore knikte. "Jullie denken niet dat ik het concept van liefde begrijp, wat niet waar is, ik heb onlangs zelf de liefde mogen leren kennen, ik zou mezelf zeer wreed vinden als ik liefde uit elkaar haal", begon van Swieten.

Nevermore keek hoopvol naar Wolf die hoopvol terug keek. "Wolf, het is zeer ongebruikelijk dat ik toe sta dat een leraar een relatie heeft met een leerling, maar gezien de situatie lijkt het me duidelijk dat deze leerling in questie meerderjarig is, daarmee is de dreiging niet zo groot voor een slechte naam van deze school. Ik wil duidelijk maken dat dit zeker niet nog een keer gaat gebeuren", zei van Swieten. "Natuurlijk niet meneer van Swieten", zei Wolf braaf. "Jullie hoeven je niet te verbergen, maar ik zou het kunnen waarderen als jullie de relatie zo veel mogelijk buiten lestijden zouden kunnen houden. Wolf als ik merk dat jij niet objectief na kijkt, dan is dit je laatste waarschuwing geweest", zei van Swieten. "Begrepen meneer", zei Wolf.

Toen ze buiten waren waren ze beide opgelucht. "Ik dacht dat ik dood zou gaan daar", zei Nevermore lachend. "Kom hier jij", zei Wolf en hij tilde haar op en zwierde haar in het rond. "Jij, je maakt me helemaal gek", zei Wolf. "Jij mij", zei Nevermore. "Wauw", zei Nevermore. "Wat", zei Wolf. "Wil je... wil je met me mee naar huis?", vroeg Wolf. "Graag", zei Nevermore.

"Daar ben je", zei Amber die naar haar toe kwam rennen samen met Nienke. "Hoe ging het", vroeg Nienke. "Nou ik ben niet ontslagen en we zijn nog steeds samen", begon Wolf glimlachend. "Betekent dat dat van Swieten jullie toestaat om samen te zijn?", vroeg Amber. "Nou, of hij het nou toestaat of niet, we waren elkaar gewoon blijven zien, maar dat hij het toestaat maakt het wel een stuk gemakkelijker dan het stiekem te doen", zei Nevermore glimlachend. "Cool, hey kom je met ons mee naar Anubis", zei Amber. "Eigenlijk, sorry maar Wolf heeft me uitgenodigd om mee te gaan naar zijn huis", zei Nevermore. "Sorry, is het goed als ik haar vandaag even van jullie leen?", vroeg Wolf. "Ja natuurlijk, als je haar maar heelhuids terug brengt", zei Nienke waarschuwend. "Beloofd", zei Wolf.

"Wauw, je huis is net een kasteel", zei Nevermore glimlachend. Wolf lachte. "Erfenis van mijn voorvaderen", zei hij. "Wauw", zei Nevermore nog een keer. "Hey zou ik je even een rondleiding geven", zei Wolf. "Graag", zei Nevermore. "De huiskamer", zei Wolf. De huiskamer was groot en Nevermore's eigen slaapkamer paste daar wel meer dan 4 keer in geloofde ze. "De keuken", ging Wolf verder. "Mooi", zei Nevermore. "Dankje", zei Wolf. Vervolgens liepen ze naar boven waar de slaapkamer zich bevond. "Wauw een hemelbed voor twee personen", zei Nevermore.

Nevermore liet zich vallen op het bed en wenkte Wolf. Die grinnikte. Ze zoende heftig. Hun tongen verstrenglde zich met elkaar. Vuur was tastbaar tussen hun twee. Nevermore wist het, ze was er klaar voor. Meer dan klaar voor om heer eerste intieme ervaring met Wolf te delen...


Reacties:


williewortel
williewortel zei op 16 nov 2016 - 11:18:
Super mooi! Ga snel door!