Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Het Huis Anubis » Het Nieuwe Meisje » Hoofdstuk 15: Dolverliefd

Het Nieuwe Meisje

16 nov 2016 - 21:00

1073

0

175



Hoofdstuk 15: Dolverliefd

Diezelfde dag was Nevermore zo relaxed wakker geworden dat ze even moest denken waar ze was. Ze herkende de kamer niet waar ze was. Dit was zeker niet haar kamer. Haar kamer was... Ze schoot rechtovereind. Ze herinnerde zich weer waar ze was. Ze keek naast haar. Wolf lag naast haar. Zijn ademhaling ging regelmatig. Ze keek op de klok en schrok zich lam. Ze had 10 minuten geleden al op school moeten zijn.

"Wolf", zei Nevermore hem wakker schuddend. "Hmmm, tisser", zei hij slaapdronken. "Het is tijd, we moeten opstaan, we zijn al 10 minuten te laat op school", zei Nevermore in paniek opspringend. "Nevermore, relax, deze wekker staat een uur vroeger dan moet om nooit te laat te komen", zei Wolf. "Oh, wow oke, feeew", zei Nevermore.

"Kom eens hier jij", zei Wolf grinnikend. Hij trok haar naar zich toe en drukte haar tegen zich aan. Nevermore giechelde. "Wolf, gisteravond...", begon Nevermore. "Was geweldig", zei Wolf. "Echt?", vroeg Nevermore onzeker. "Echt", zei Wolf. "Het is geweldig", zei Nevermore.

Intussen zaten Amber en Nienke al aan de ontbijttafel te wachten tot Trudie het ontbijt op tafel zette. "Hey weten jullie waar Nevermore is", zei Trudie verbaasd. "Ze uh heeft bijles", verzon Amber gauw. "Nu al, voor het ontbijt", zei Trudie verbaasd.

"Geloof niet alles wat je gezegd wordt Trudie, ze was de hele dag en avond weg. Daar staan flinke straffen op", zei Victor die binnen kwam. "Ik hoop niet al te harde straffen", zei een stem die Nienke herkende als de stem van Wolf. Wolf en Nevermore stonden achter Victor.

"Victor, ik geloof dat ik mijn excuus even moet aanbieden aan jou voor het feit dat Nevermore de hele dag en nacht is weggebleven uit het Anubis", zei Wolf. "Het zou fijn zijn als ik hier de volgende keer op de hoogte van wordt gebracht", zei Victor nors. Tegen een leraar was hij niet opgewassen. Zeker niet tegen zoiemand als Wolf.

"Oh tegenwoordig mag ook alles", zei Jeroen die binnen kwam. "Hai Jeroen", zei Nevermore vrolijk. "Ik zie je op school dan", zei Nevermore glimlachend. "Zeker", zei Wolf. Hij boog zich voorover om Nevermore een kus te geven. "Ach gatver, hier wil ik niet mee wakker worden", zei Patricia die binnen kwam. Overduidelijk niet in haar goede humeur.

Nevermore gaf Wolf toch een kus. "Tot zo", zei ze glimlachend. Victor schudde zijn hoofd en Nevermore hoorde hem overduidelijk mompelen. "Alles mag ook tegenwoordig met die jongelui".

"Was je echt de hele nacht bij hem?", vroeg Amber enthousiast. Nienke en Amber hingen aan Nevermore's lippen. "Jup", zei Nevermore luchtig. "Kunnen jullie die details niet achterwegen laten", zei Appie die vol walging keek. "Ow kom op Appie zie het als een goede horrorfilm", zei Nevermore giechelend. "Ooow jak, ik weet al wat er die nacht gebeurd is, die glow om je heen zegt genoeg", zei Jeroen die van tafel ging.

"Glow, heb ik een glow?", vroeg Nevermore aan Nienke en Amber. Ze knikte beide. "Kom, we gaan naar school en ik vertel jullie alles", zei Nevermore die snel haar tas pakte en naar de fietsen racte. "Wacht even", zei Amber.

"Dus jij en Wolf hebben echt... die liefde bedreven", zei Nienke. "Jup, het was geweldig", zei Nevermore die zwijmelend op de bank ging zitten. "Oh Wolf hai", zei Amber plotseling. "Wolf, hey", zei Nevermore die hem meteen om de hals sprong. "Hey, heb je het al gezien", zei Wolf. "Wat gezien?", vroeg Nevermore. "Er is een bal, een gemaskerd bal binnenkort voor het einde van het jaar", zei Wolf. "Echt, oh geweldig", zei Nevermore enthousiast. "En voordat andere aasgieren op je afstappen wil ik natuurlijk mijn vriendin graag vrijgezellen op het bal als zij dat ook wil", zei Wolf. Nevermore deed alsof ze even nadacht. "Ja natuurlijk wil ik dat!", zei ze glimlachend en ze zoende hem.

"Good God, ik wilde maar dat ik iemand had die zo sterk is en knap is als Wolf", zei Amber. "Ben je Jason nu al vergeten?", vroeg Nienke. "Jason, nee hoor. Die is er nog, maar daarover gesproken, we moeten wel wat doen met die avond, het afscheidsfeestje van Jason", zei Amber. "Ja dat ben ik helemaal vergeten, dat is morgen he, we moeten Nevermore ook even herinneren dat ze ook nog iets moet doen", zei Amber. "Nevermore kan een liedje zo uit haar mouw schudden, wist je niet dat ze fantastisch kan zingen", zei Nienke. "Nee, hoe weet jij dat dan", zei Amber. "Ik heb samen met haar een liedje geschreven, ze was geweldig", zei Nienke. "Oh dat wist ik helemaal niet, gaan jullie die doen?", vroeg Amber. "Nee, dat is een privé liedje, bovendien weet ik helemaal nog niet wat ik ga doen", zei Nienke. "Nienke, je kan toch gitaar spelen", zei Amber. "Ja", zei Nienke. "Ga dat dan doen", zei Amber. "Ik ga erover nadenken", zei Nienke.

Jeroen keek naar Wolf en Nevermore. Hij vond het echt jammer dat Nevermore nu niet meer single was. Ze konden het samen zo goed vinden. Dan maar alleen vrienden, hij zou zijn kans nog wel krijgen bij een meisje die helemaal voor hem zou gaan. Hij keek naar Wolf en Nevermore die lachend binnen kwamen. Ze waren nu officieel een stel. Wanneer ze zo intiem zijn met elkaar kon dat maar een ding betekenen. Dolverliefd natuurlijk.

Appie keek naar zijn beste vriend Jeroen en had medelijden met hem gekregen. Hij wist dat Jeroen al vanaf dag een dat Nevermore in het huis kwam een oogje op haar had. Hoe goed ze het ook met elkaar konden vinden, Nevermore had al sinds dag een haar oog op iemand anders. Appie kon het niet aanzien dat Jeroen niemand zou hebben om naar het bal te gaan en bedacht dat hij het het beste kon voorstellen aan Amber, zij zou wel weten wat ze daaraan moesten doen. Hij moest hoe dan ook zijn beste vriend helpen aan een meisje.

Patricia en Joyce keken ook naar Wolf en Nevermore. "Waarom kan ik nou niemand vinden, ik bedoel Nevermore is nog maar een paar weken in het huis Anubis, ze is hier pas naar toe verhuisd, maar ze heeft nu al iemand mee gevonden met wie ze hoogstwaarschijnlijk haar leven mee gaat delen, ik woon hier al mijn hele leven en ik heb nog nooit iemand in die genre ontmoet", zei Patricia triest. "Peet, het komt wel goed, je vind echt wel zoiemand, trust me", zei Joyce haar beste vriendin troostend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.