Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Het Huis Anubis » Het Nieuwe Meisje » Hoofdstuk 20: Spoedvergadering

Het Nieuwe Meisje

20 nov 2016 - 19:23

1095

0

204



Hoofdstuk 20: Spoedvergadering

Nevermore ging om 11 uur naar de kamer van Amber en Nienke die rechtop in bed zaten te praten. "Oh hey, Patricia, Appie en Fabian komen er zo aan", zei Nienke. "Oke", zei Nevermore. "Gaat het, je ziet een beetje bleek", zei Amber bezorgd. "Ik was toch thuisgebleven, voelde me niet lekker", zei Nevermore. "Oh en Victor vond dat goed", zei Nienke verbaasd. "Nee, ik heb het einde er nog niet van gezien", zei Nevermore Victor quotend.

De deur ging open en Patricia, Appie en Fabian kwamen binnen. "Hoi, vanwaar deze spoedvergadering?", vroeg Appie. "Dat ga ik jullie vertellen", zei Nevermore die de foto's tevoorschijn haalde die ze vanmiddag had gekopieerd vanaf haar mobiel. Ze deelde ze uit. "Vannochtend wilde ik Wolf verrassen, ik heb immers de sleutel dus ik liet mezelf binnen. Wolf sliep nog en ik was op onderzoek uitgegaan. Er is een kamer die hij altijd op slot heeft wanneer ik bij hem ben, dit keer stond die open. Ik ben naar binnen gegaan en kwam dit allemaal tegen", zei Nevermore die meer foto's liet zien.

Nienke keek in shock naar alle foto's. Fabian bestudeerde deze en Amber keek vol medelijden naar Nevermore. "Dus wat je zegt is dat Wolf is niet wie hij zegt dat hij is", zei Fabian. "Niet tegen mij in elk geval, met deze foto's is gebleken dat hij mij al die tijd heeft voorgelogen. Hij heeft met mijn gevoelens gespeeld, hij heeft... hij heeft mij verraden", zei Nevermore verdrietig.

"Oh Never, ik weet hoeveel je om hem gaf", zei Nienke troostend. "Ik voel me zo verraden, ik kan het niet eens uitpsreken hoe verraden ik me momenteel voel", zei Nevermore. "Wolf denkt dus dat jij of Nienke de uitverkorne is om de liefdestombe te openen", zei Fabian snel concluderend uit de foto's. Nevermore knikte. "Hij kon niks met jou beginnen Nienke, jij hebt Fabian, je bent te jong. Ik ben officieel volwassen en ik was single, wanhopig op zoek naar liefde", zei Nevermore. "Het spijt me zo dat dit jou moet overkomen Never", zei Nienke triest. "Mij ook", zei Nevermore.

"Hij heeft alle informatie, het lijkt wel alsof hij een informant heeft", zei Fabian verontrustend. "Die gedachte had ik ook al. Iemand misschien in dit huis", zei Nevermore haar gedachten uitsprekend. "Zou kunnen, dat is wel de beste bron", zei Fabian. "Jeroen?", vroeg Nienke vertwijfelend. "Hoezo Jeroen, die heeft hier toch niks mee te maken?", vroeg Nevermore. "Nou hij was vorig jaar ook al Zeno Terpstra's spion, het zou me niks verbazen als hij het ook voor Wolf doet", zei Fabian.

Fabian legde het verhaal rond Zeno Terpstra uit aan Nevermore. Nevermore had een beetje medelijden gekregen met Jeroen dat hij gechanteerd werd, aan de andere kant baalde ze ervan, Jeroen was een vriend van haar. Ook een van de eerste van het huis waar ze het goed mee kon vinden.

Ze zuchtte diep. "Wat ga jij doen met Wolf, weet hij dat jij dit weet", zei Fabian. Nevermore schudde haar hoofd. "Dat is... dat is geweldig", zei Fabian tenslotte. "Hoezo", zei Nevermore. "Dit kunnen we gebruiken, we zijn hem een stapje voor nu", zei Fabian. "Je denkt toch serieus niet... Fabian hij heeft me verraden, hoe zou jij je voelen als hetzelfde was met Nienke bijvoorbeeld, niet dat jij het ooit zou doen hoor Nienke, maar om even een voorbeeld te geven", zei Nevermore. Nienke knikte begripvol.

"Ik weet dat het pijnlijk voor je is", begon Fabian. "Nee Fabian, sorry maar dat weet je niet, je weet niet hoe het voelt om op zo'n manier als deze verraden te worden, jullie weten dit allemaal niet", zei Nevermore boos. "Nee Never, dat weten we niet, maar als je hem wilt terug pakken of er wilt achterkomen of alles wat hij zei tegen jou, zijn gevoelens voor jou echt zijn, je zou met hem door moeten en ondertussen kan je uit zoeken wat hij weet", zei Fabian stellig. "Fabian, ik zoek helemaal niks uit, ik moet al helemaal niks. Ik wil net zo graag als jij Amneris en Toet bij elkaar brengen, maar ten koste van mijn eigen gevoelens Fabian, begrijp je dat", zei Nevermore kwaad. De club keek haar aan. Ze hadden Nevermore nog nooit zo boos gezien. Wat begrijpelijk was, maar toch waren ze allemaal een beetje in shock dat ze zo was uit gevallen tegen Fabian. Fabian en Never konden het op meerdere vlakken goed met elkaar vinden.

"Ik weet dat jullie allemaal met me mee voelen enzo, maar dit. Dit kan niet van mij gevraagd worden, ik kan het niet. Nog niet althans. Ik hield van hem", zei Nevermore en ze zakte neer op een kussen en begon te snikken. "Ik houd nog steeds van hem", snikte ze. "Hey, ssssh", zei Amber die Nevermore omhelsde.

"Als je denkt dat hij ook maar een beetje van jou houd, ben je het dan niet aan jezelf verplicht om dat uit te zoeken", zei Amber voorzichtig. "Amber, het voelt alsof iemand op mijn hart getrapt heeft", zei Nevermore.

"Ik weet het, zo voelde ik me ook met Mick, maar het komt goed. Ik weet dat het ver weg lijkt, maar je gaat je weer goed voelen", zei Amber. "Wanneer", zei Nevermore wanhopig. Nevermore bood haar excuus aan aan Fabian die begripvol reageerde.

"Ik vond dat jullie dit moesten weten, tenslotte is hij een leraar bij ons op school die duidelijk te maken heeft met het mistery, voor de record, die Vera, ik vertrouwde haar al niet, ik zag haar een keer binnen bij Wolfs lokaal, nu weet ik ook waarom. Ze was of is Wolf's vrouw", zei Nevermore.

"Ik wist het wel dat die Vera niet te vertrouwen was, ze lachte altijd te lief en haar ogen stonden te dicht bij elkaar", zei Amber.

"Ik mis Wolf nu al", zei Nevermore bekennend. "Ga uitzoeken wat hij echt voor je voelt, er is maar een manier om daar achter te komen", zei Nienke aanmoedigend. "Ik ga proberen wat Fabian zei, beginnend met mijn verjaardag wat morgen is, we gaan er gewoon iets leuks van maken. Mijn verjaardag is ook een nieuw mijlpaal", zei Nevermore. "Goed zo", zei Amber bemoedigend. "We moeten door, ik kan niet blijven hangen, ik weet wat ik wil, nu moet ik weten aan welke kant Wolf staat", zei Nevermore. Fabian knikte. "Als het mogelijk is, misschien kunnen we hem overhalen om aan onze kant te staan als hij dat niet stond", zei Fabian. "Misschien, maar zover ben ik nog niet", zei Nevermore. "Weet ik, stapje voor stapje", zei Fabian. "Stapje voor stapje", herhaalde Nevermore.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.