Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Het Huis Anubis » Het Nieuwe Meisje » Hoofdstuk 23: Kidnapping

Het Nieuwe Meisje

22 nov 2016 - 23:08

1092

0

204



Hoofdstuk 23: Kidnapping

Er werd nog veel gesproken over Nevermore's verjaardag. De mensen die er niet bij waren op school waren jaloers dat ze een privé conert van Coldplay gemist hadden. Zo werd Nevermore door andere gehaat. Gehaat door haar populariteit bij de Anubis bewoners. Het kon de Anubis bewoners en Nevermore niet heel veel schelen. Nevermore had genoeg vrienden om zich heen en geliefde. Niet te vergeten Wolf, haar allereerste en grootste liefde op de wereld.

"Ga je mee?", vroeg Amber toen de les was afgelopen (geschiedenis les). "Ik blijf nog even, gaan jullie maar vast, ik zie jullie zo", zei Nevermore. "Aaah kiss kiss kissie", plaagde Appie. "Appie!", zei Nevermore en ze sloeg hem vriendschappelijk op zijn arm. Nienke glimlachte. "We zien je vanavond bij de vergadering he?", fluisterde ze. "Jazeker", zei Nevermore. "Mooi, dan kunnen we het hebben over de vermiste Graal", zei Nienke. "Wat, is die vermist!", zei Nevermore geschokt. "Hey sssh niet zo hard, het hele gebouw hoeft het niet te horen", zei Patricia. "Sorry, maar inderdaad, we hebben het er vanavond over", zei Nevermore.

Nevermore sloot de deur van het klaslokaal en Wolf grijnsde. "Jij wordt echt stouter met de dag he", zei hij. "Heb je daar iets op tegen dan?", vroeg Nevermore. "Hoor je me klagen", zei Wolf. "Mooi zo", zei Nevermore. Ze zoende. "We hebben helaas niet veel tijd ben ik bang, ik heb een vergadering vandaag", zei Wolf. Nevermore keek teleurgesteld maar begripvol. "Zie ik je morgen dan weer", zei Nevermore. "Vanavond nog als je wilt", zei Wolf. "Yay", zei Nevermore enthousiast en ze zoende hem nog een laatste keer voordat ze het klaslokaal verliet.

Op het schoolplein was het al stil. Haar fiets was de enige nog in het fietsenrek. De anderen waren al naar huis gegaan. Een vrouw kwam naar haar toe gelopen. Eerste herkende ze haar niet maar toen zag ze dat het Vera was. "Hey Vera, wat doe jij hier", zei Nevermore. "Niks hoor", zei Vera. Nevermore vertrouwde het niet helemaal en probeerde snel haar fiets te pakken, maar het was te laat. Vera pakte haar beet en met een doek gevult met chloroform bedwelmde ze Nevermore. Nevermore probeerde zich te verzetten, maar de chloroform was te sterk voor haar en niet veel later werd het donker voor haar ogen.

Diezelfde avond was Wolf op Nevermore aan het wachten in de tuin van Anubis. Hij vond het raar. Nevermore was nooit te laat voor hun afspraakjes. Zij was altijd degene die er eerst was. Die meteen op hem af kwam rennen. Na 10 minuten te hebben gewacht ging Wolf naar binnen. Het was weliswaar al 10 uur geweest maar dat kon hem momenteel niets schelen.

"Wat doe jij hier?", vroeg Victor nors. "Ik wachtte op Nevermore, maar ze is niet komen opdagen, dat is niks voor haar, is ze soms binnen", zei Wolf. "Zoek je Nevermore", zei Nienke die boven aan de trap stond. "Ja, heb jij haar gezien?", vroeg Wolf. "Nee, niet sinds school, ik dacht dat ze bij jou was", zei Nienke verbaasd. "Nee ik had een vergadering", zei Wolf. "Dat is raar, het is niets voor Never om zo lang weg te blijven zonder iets te zeggen", zei Nienke. "Is Never niet bij Wolf?", vroeg Amber verbaasd die bij Nienke kwam staan. "Nee", zei Wolf nog een keer. "Vera is er ook al niet, waar zijn mensen wanneer je ze nodig hebt", zei Victor nors. "Vera is er niet, die is er toch altijd?", vroeg Wolf verbaasd. "Ja, dat is het nou juist", zei Victor.

Nu klikte het. Wolf wist waar Nevermore was. Vera had haar meegenomen. Hij wist het. Het hoorde allemaal bij haar plannetje. Zij was degene die de Graal had gestolen en zij was degene die nu Nevermore had omdat ze de uitverkorne is. Ze wilde de tombe open krijgen. "Ik weet waar ze is, gaan jullie mee zoeken", zei Wolf. "Oh nee, zij gaan helemaal nergens heen, het is na 10 uur", zei Victor. "Victor, Nevermore is waarschijnlijk ontvoerd door iemand die ik ken, ik heb alle hulp nodig", zei Wolf. "Later kan je straf uitdelen Victor, we gaan nu", zei Patricia vastberaden.

Iedereen kleedde zich snel om en ging met Wolf mee naar buiten. Wolf legde alles uit aan de club leden en de clubleden legde alles uit aan Wolf. "Nevermore heeft helemaal niks verteld dat ze met u gepraat had", zei Patricia. "Zeg alsjeblieft je, ik had haar gevraagd dat niet te doen, ik besef nu pas in wat voor een lastig pakket ik haar heb gezet, te kiezen tussen haar vrienden en mij", zei Wolf. "Ik snap dat ze tegen jou geen nee kan zeggen, maar toch vind ik dat zoiets bespreekbaar had moeten worden gemaakt in de club", zei Appie. "Ze had het er moeilijk mee oke, wees niet te hard met jullie oordeel, ik ben degene die tegen haar gelogen heeft, oordeel over mij, niet over Nevermore", zei Wolf.

"Waar gaan we eigenlijk heen", zei Patricia plotseling. "We gaan naar...", begon Wolf. "Vera, Vera is degene die Nevermore ontvoerd heeft toch", zei Fabian plotseling. "Ja, hoe weet je dat?", vroeg Wolf. "Omdat Vera en Nevermore op dezelfde tijd verdwenen zijn", zei Fabian. "Jij bent echt de nerd hier toch", zei Wolf. "Ja, zo kan je het zeggen ja", zei Fabian. "We gaan Nevermore redden jongens, ik voel het. Als Vera haar ook maar met een hand aan raakt, of als Vera hoe dan ook haar en de Graal probeert te pakken te nemen en er met de tombe vandoor wilt gaan, wij houden haar tegen, maar Nevermore is mijn eerste prioriteit", zei Wolf. "Je houd echt van haar he", zei Nienke. "Ze is mijn ware liefde", zei Wolf. "Zo romantisch, prins op het witte paard doet er alles aan om zijn geliefde te redden van de evil bitch", zei Amber. "Dit is geen sprookje Amber, dit is werkelijkheid", wees Fabian terecht.

"Woont hier Vera?", vroeg Nienke verbaasd toen ze aankwamen bij een groot kasteel. "Nee, daar heeft ze het geld niet voor. Dit kasteel is de plek en tijd waar de tombe wordt geopend", zei Wolf. "Hoe weet je dat?", vroeg Nienke. "Ik weet veel meer over de vloek dan jullie", zei Wolf. "Zoiets zei Nevermore al", zei Fabian. "Oke meneer alwetend, hoe komen we binnen, dat hek is op slot", zei Appie. "Als jullie je nou allemaal even goed vasthouden dan rammen we zo door dat hek heen met dit busje", zei Wolf. "Wat!", riep Patricia. "Houd je vast", beval Fabian.

De auto racde met volle vaart richting het hek...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.