Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Het Huis Anubis » Het Nieuwe Meisje » Hoofdstuk 26: Het Vertrek

Het Nieuwe Meisje

27 nov 2016 - 22:59

822

0

209



Hoofdstuk 26: Het Vertrek

Na de bruiloft waren Wolf en Nevermore gelijk naar Dubai vertrokken voor hun huwelijksreis. De Anubisbewoners waren stik jaloers toen ze aan het skypen waren met Nevermore en haar achtergrond zagen.

Nienke en Amber waren de eerste die met haar skypte.

"Hey there, hoe is het in het zonovergoten Dubai?", vroeg Nienke. Ze zag een blije Nevermore die in bikini op het strand was. Wolf lag achter haar te zonnen. Volgens Nienke en Amber had hij zeker geen slecht lichaam. "Hey, Dubai is geweldig, ik kan niet geloven dat ik hier ben, dit is alweer de tweede week, over een week zie ik jullie weer en dan heb ik heel speciaal nieuws", zei Nevermore grijnzend door de camera. "Wat voor een nieuws", zei Nienke. "Dat kan ik toch niet zeggen nu, dan is het geen verrassing meer, maar ik beloof jullie je gaat er verstelt van staan", zei Nevermore glimlachend.

Opeens kwam Wolf in beeld die achter haar stond, Amber zag dat Nevermore niks door had. "Wat zit je te grijnzen Amber", zei Nevermore. "Niks", zei Amber onschuldig. "BOE!", riep Wolf en Nevermore schrok zich een ongeluk. "Amber, had je me niet even kunnen waarschuwen", zei Nevermore lachend. "Dan was het toch geen verrassing meer", plaagde Amber terug. Ze stak haar tong uit.

"Hey guys, we gaan zwemmen, ik zie jullie volgende week", zei Nevermore. "Tot volgende week", zeiden Nienke en Amber zwaaiend.

Patricia kwam binnen. "Was dat Nevermore, waar was ze nu?", vroeg ze. "Op het strand met Wolf, ze gingen zwemmen", zei Amber. "Oh lekker, Dubai moet vast heerlijk zijn", zei Patricia. "Is het ook, ik ben een keer met mijn vader daar geweest, geweldig", zei Amber. "Nevermore vertelde de vorige keer dat ze met dolfijnen had gezwommen", zei Nienke. "Wauw, dolfijnen zwemmen, dat is ook altijd een droom van mij geweest, geweldig lijkt me dat", zei Patricia zuchtend.

"Jongens, even een vraagje", zei Jeroen toen hij binnen kwam. "Nu Nevermore getrouwd is met Wolf, denk je dat ze nog wel terug zou komen in Anubis, tenslotte zijn ze nu man en vrouw, ik denk dat het logisch zou zijn als ze bij Wolf zou wonen toch, niet dat ik haar hier weg wilt hebben, maar het klinkt gewoon logisch vinden jullie niet", zei Jeroen.

"Nu je het zegt, daar heb ik nog niet over nagedacht, klinkt inderdaad logisch, ik bedoel wat als ze een kind krijgen, die kan toch niet hier opgroeien, er zijn tenslotte maar een bepaald aantal kamers, een kind dat opgroeit in een internaat is niet logisch terwijl de man van haar een eigen huis heeft en een baan", zei Joyce zich ook in de discussie mengde.

De week vloog voorbij en voor iedereen het wist waren Nevermore en Wolf weer terug en stonden ze voor de deur. Trudie deed open (ze was weer terug nadat Vera was weg gegaan). "Never, wat fijn dat je er weer bent en Wolf ook ongedeerd terug gekeerd", zei Trudie vrolijk. "Hai Trudie, is de rest ook thuis?", vroeg Nevermore. "Ja, ik zou iedereen even halen", zei Trudie.

Nevermore gaf eerst iedereen een cadeautje uit Dubai, zelfs Victor, die kreeg een een of ander opgezet beest waar hij zeer blij mee was en hij ging het meteen bij zijn collectie zetten.

"Zoals ik al in onze skype gesprekken had gezegd, ik heb nieuws, goed nieuws en slecht nieuws", zei Nevermore. "Begin maar met het slechte dan", zei Patricia meteen. "Oke, nou het slechte nieuws is dat ik hier niet langer meer ga wonen, ik heb besloten dat het praktischer is om bij Wolf te wonen", zei Nevermore. "Wat, ga je van ons weg", zei Appie verontwaardigd. "Ik blijf jullie toch gewoon zien op school en we praten elke dag en ik kom langs, ik zou hier alleen niet meer slapen", zei Nevermore.

"En wat is het goede nieuws?", vroeg Joyce. "Het goede nieuws is, we krijgen een kindje, ik ben zwanger", zei Nevermore. "WAT!", zeiden veel mensen opgewonden. "No way", zei Amber die meteen op Nevermore kwam afrennen en aan haar buik probeerde te voelen. Amber keek naar Wolf. "Je hebt haar toch niet gedwongen he, want ik doe je wat", zei Amber. "Nee, hij heeft me niet gedwongen Amber, relax, ik weet dat ik nogal vroeg zwanger ben, ik ben 18, praktisch een teenage mom", zei Nevermore.

"Wel een hele knappe", zei Wolf grijnzend. Hij boog zich voorover en kuste Nevermore. "Hey mister, get a room", zei Nienke plagend.

Samen pakte ze de spullen van Nevermore in die meteen diezelfde dag uit Anubis zou vertrekken. "We gaan je missen", zei Amber die haar omhelsde. "Ik ga iedereen missen", zei Nevermore die werd doodgeknuffeld. "Kom laat me je helpen met je spullen", zei Wolf glimlachend en hij streelde even door haar haar en pakte haar koffers en deed ze vervolgens in de achterbak van zijn auto. Nevermore zwaaide nog een keer voordat ze het huis Anubis de rug toe keerde.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.