Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Het Huis Anubis » Het Nieuwe Meisje » Hoofdstuk 27: Epilogue

Het Nieuwe Meisje

27 nov 2016 - 23:28

998

1

249



Hoofdstuk 27: Epilogue

1 jaar later

Nevermore had baby Lucy in bed ingestopt na een lange dag school voor haar. Ze glimlachte toen ze Lucy heen en weer wiegte voor ze haar neer legde in haar wiegje. Ze leek als twee druppels water op Wolf. Diezelfde ondeugende uitstraling in haar ogen. Nu al. Nevermore pakte de baby phone en zette die aan en nam de andere mee naar de huiskamer.

Wolf kwam niet veel later thuis. "Hey schat", zei hij liefdevol. "Hey, je was weer geweldig hoor bij geschiedenis les", zei Nevermore grijnzend. "Echt?", vroeg Wolf. "Altijd, dat weet je toch", zei Nevermore glimlachend. "Hoe is het met Lucy", zei Wolf. "Goed hoor, ik heb haar net in bed gelegd, ze slaapt. Ze lijkt precies op jou he, ze is net zo ontdeugend", zei Nevermore. "Ontdeugend, ik, maar ik ben heel onschuldig", zei Wolf grijnzend. "Ja tuurlijk", zei Nevermore sarcastisch.

"Ik ben onschuldig", zei Wolf die Nevermore begon te kietelen. "Stop", giechelde Nevermore. "Nee, ik stop niet voordat je het terug neemt dat ik ontdeugend bent", zei Wolf grijnzend. "Ik neem niks terug", zei Nevermore onder het giechelen door. "Aanvaar de consequensies", zei Wolf genadeloos.

Uiteindelijk belandde ze op bed half ontbloot. "Ik wil nog een baby", zei Wolf plotseling. "Wat!", zei Nevermore lachend. "Je hoorde me, ik wil nog een baby met jou", zei Wolf glimlachend. "Oh Gosh, Wolf schat, ik hou van Lucy, zielsveel en ik wil graag nog meer kinderen, ik wil absoluut niet dat ze enig kind blijft, maar ik zit nog steeds op de middelbare school, gelukkig in mijn laatste jaar, maar dan nog, bovendien gaat dat financieel wel lukken?", vroeg Nevermore bezorgd.

"Liefje, financieel hoef jij je geen zorgen te maken, ik heb nog wel ergens een oude tante waar ik geld vandaan kan toveren", zei Wolf. "Wolf, serieus, jij mag dan wel werken, maar er wordt overal gezegd dat leraren salaris niet veel is, ik zit nog op school dus ik verdien helemaal niks, een bijbaantje zou kunnen, maar dan heb ik minder tijd voor Lucy en jou en dat wil ik niet", zei Nevermore praktisch nadenkend.

"Babe, let me worry about the finance", zei Wolf grinnikend. "Ik meen het Wolf, ik wil graag nog een kindje met je, maar later", zei Nevermore.

Zoals gewoonlijk kreeg Wolf weer zijn zin en was Nevermore binnen een paar weken weer zwanger, zwanger van een tweede kindje. "Dit is de tweede keer dat ik zwanger ben wanneer ik op de middelbare school zit, de eerste keer denken mensen nog dat het een ongelukje is, de tweede keer denken mensen dat ik stom ben, daar hebben ze goede reden voor", siste Nevermore toen ze samen op de gangen liepen.

"Trek het je niet zo aan wat mensen van je vinden liefje, je bent perfect zoals je bent", zei Wolf. "Die bruggers die kijken me helemaal niet aan he", zei Nevermore verbaasd. "Ze kennen je niet, ze hebben onze hele geschiedenis niet meegekregen, jou klas heeft alles meegemaakt van dichtbij, hoe wij een relatie kregen, hoe we vanuit daar verder gingen, dat weten ze helemaal niet", zei Wolf. "Dat is waar", zei Nevermore. Ze zag in dat Wolf daar wel een punt bij had.

"Never, hey Never, wat goed om je weer eens te zien!", riep een stem. Het was Jason. "Jason, terug van Equador", zei Nevermore grijnzend. "Wauw, jij bent veranderd", zei Jason. "Dat is een heel lang verhaal", zei Nevermore die besefte dat Jason niet afwist van haar metamorfose die ze kreeg twee jaar geleden, maar dat hoefde Jason niet te weten, binnen 2 jaar kon ze behoorlijk veranderd zijn zonder die groeispurt.

"Wauw, jullie zijn nu getrouwd dus en hebben een kind?", vroeg Jason. "Ja, Lucy heet ze, ze is trouwens weer zwanger", zei Wolf grijnzend. "Echt, gefeliciteerd. Een echt gezinnetje he, leuk hoor, dus dat betekent dat ik echt geen kans meer maak", zei Jason zogenaamd beteuterd. Nevermore lachte. "Sorry J, I'm spoken for", zei ze.

Amber kwam aanrennen. "Jason!", zei ze enthousiast. "Hey Amber, hoe gaat het?", vroeg Jason. "Goed hoor, ik ben op bezoek om eindelijk eens mijn peetdochter te ontmoeten", zei Jason. "Peetdochter?", vroeg Amber verbaasd. "Mochten wij, Wolf en ik op een een of andere manier om het leven komen en onze dochter niet, dan gaat de zorg voor onze dochter naar Jason", legde Wolf uit aan Amber. "Ah, wauw dus dat is een hele eer", zei Amber. "Zekerwel, dus hebben jullie tijd of moeten jullie nog lessen volgen", zei Jason. "Nee hoor, ik heb tijd", zei Nevermore glimlachend. "Oke, uuuh ik helaas niet, sorry ik heb nog een les waar ik me op moet voorbereiden", zei Wolf. "Oke, ik zie je zo schat", zei Nevermore en ze gaf Wolf een kus.

Toen Nevermore thuis kwam was Nienke er. Ze had een uur vrij en was aan het oppassen op Lucy. "Hai Nienke, we zijn er", zei Nevermore blij. "Oh hey Never, Jason?", vroeg Nienke verrast. "Ik kom mijn peetdochter bezoeken", zei Jason glimlachend. "Ze heeft net gegeten, dus probeer alsjeblieft niet wilde dingen met haar te doen, tenzij je graag ondergekosts wilt worden", zei Nienke.

Jason las een verhaaltje voor aan Lucy en moest daarna weer helaas vertrekken naar huis. Equador was niet meer zijn thuis, maar nu woont hij weer gewoon in Nederland. Wolf kwam thuis en glimlachte naar Nevermore en Nienke. "Hey dames en hey kleine dame", zei Wolf die Lucy op tilde. "Papa heeft je gemist", zei Wolf glimlachend naar baby Lucy.

"Ik ga naar huis", zei Nienke. "Wil je iedereen de groeten doen, zeg maar dat ik morgen langs kom om een hapje mee te eten met Trudies lekkernijen", zei Nevermore. "Zal ik doen, gezelllig", zei Nienke die Nevermore omhelsde. "Dag Wolf", zei Nienke. "Dag Nienke, dankje voor het oppassen", zei Wolf dankbaar. "Geen probleem", zei Nienke.

"We boffen met dit leven he", zei Nevermore die Wolf stevig vast hield die Lucy vast hield en Nevermore. "Het perfecte gezinnetje", zei Wolf glimlachend. "Zekerwel", antwoordde Nevermore.

THE END


Reacties:


williewortel
williewortel zei op 28 nov 2016 - 19:55:
Heel mooi geschreven !
Ga snel maar door met nog zo'n leuk verhaal