Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Ashton

Every Year A Letter [Afgerond]

4 feb 2017 - 20:52

270

0

178



Ashton

Lieve Ashton,

Dit is mijn afscheidsbrief. Daarom het is ook jaar 14,5. De dokters zeggen dat ik nog heel kort heb, dus probeer ik nog even tegen iedereen te zeggen wat ik wil zeggen. Familie is al klaar en nu jullie nog. Ja jullie, jij en Mason.

Eerst jij.

Ashton, Ashton Irwin, Ashton Fletcher Irwin, de liefde van mijn leven. Bedankt. Bedankt voor alles, voor alle liefde die je me gaf, alle hulp die je gaf, alle steun die ik van je aannam, alles. Bedankt.

Je bent de liefde van mijn leven, ik heb altijd van je gehouden sinds ik je ontmoette en zal dat ook altijd blijven doen. Want straks zijn we samen. Ik heb je gemist.

Weet je nog al die mooie momenten samen. Samen 's avonds laat nog over straat, in de speeltuin te picknicken, samen met kaarslicht en lekker eten. Gewoon samen zijn, heerlijk. Ik mis die momenten.

Of toen we op vakantie gingen naar Londen, fantastisch was dat. Ik hield me stevig vast aan je in de Londen Eye en ik sleurde je mee in elke winkel die ik zag. Jij was al lang verveeld van al die winkels, maar hé, ik ging ook mee in al die game winkels en muziek winkels van jou.

Maar ik houd het kort, ik ben heel bang dat ik elk moment kan uitvallen en niet meer naar Mason kan schrijven.

We kunnen straks samen zijn, net als vroeger. En samen naar onze zoon kijken, eindelijk kunnen we dat samen doen. Ik kon bij hem zijn, maar ik wist dat je toekeek vanuit boven naar ons. Ik heb zin om je te zien.

Ik hou van je.

Liefs Isobel


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.