Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Mason

Every Year A Letter [Afgerond]

4 feb 2017 - 20:53

409

0

172



Mason

Lieve Mason,

Je hebt deze brief binnen gekregen via de post. Zo niet? Dan is er iets mee en lees je dit nooit. Maar ik weet 100% zeker dat deze binnen is gekomen.

Alsjeblieft, nadat je deze brief hebt gelezen, moet je iets doen voor me. Je loopt naar mijn slaapkamer, loopt naar mijn kledingkast. Onderin staat een grote doos, daarin zitten brieven. Je mag ze lezen, doe er mee wat je wilt, maar lees ze. Helemaal onderin de doos zitten 2 brieven, die zijn belangrijk om te lezen.

Mason, je bent de beste zoon die ik me kan wensen. Je bent lief, je doet zo goed je best op school, je zorgt voor iedereen en voor mij, je wilt iedereen blij maken en dat maakte je mij ook. Ik heb 15 jaar van je kunnen genieten en ik kon me geen betere 15 jaar wensen. Ik ga je missen.

Ik wil je niet verlaten, maar zoals je al weet heb ik geen keuze. Je bent geweldig, en je gaat goed je best doen op school en goed luisteren naar Luke. Ook al ben je nu een puber, er bestaan nog regels .

Je gaat nog ver komen, dat weet ik zeker. En daar ga je zelf voor zorgen. Ik ga je missen. Maar ik zal altijd voor je zorgen, vanuit boven. Ik zal naar je kijken en je in de gaten houden.

Het ergste is nog, dat ik je zo moet verlaten. Zo ziek. Liever heb ik gehad dat ik een natuurlijke dood had, een hartstilstand of midden in mijn slaap. Maar ik haat mezelf zo dat jij me zo gezien moest hebben. Zo ziek en met veel pijn. Denk terug aan de leuke tijd, waar ik vrolijker was, waar we samen leuke dingen deden, waar we gelukkig waren.

Zorg goed voor jezelf, later ook voor je partner en kinderen. Zorg ervoor dat ze goed behandeld worden en niet worden verwaarloosd. Ga naar school, doe een goede opleiding, krijg een goede baan. Zorg voor jezelf. Je redt het wel! En als je dat niet doet, zul je me nog wel eens voorbij zien komen om je een schop onder je kont te geven haha.

Daar maak ik me niet zo'n zorgen over. Dit kan je. Ik geloof in je. Ik ga je enorm veel missen. Mis mij niet teveel? Dan ben je verdrietig en dat wil ik niet. Wees blij, zorg ervoor dat je blij bent.

Mason, je bent de beste zoon ooit.

Ik houd van je.

Liefs Isobel


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.