Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Ashton

Every Year A Letter [Afgerond]

4 feb 2017 - 20:56

258

0

185



Ashton

Beste Ashton,

Is het raar dat ik dit een beetje raar vind? Maar ik gok dat het in de familie zit. Brieven schrijven.

Je bent mijn vader, de man die ik miste in mijn leven. Maar geloof me, mijn moeder is een geweldige vrouw en ze heeft me goed opgevoed.

En ik ben totaal niet boos op haar, ze kon het niet vertellen en dat snap ik. Daar is helemaal niks mis mee. Ik zou het ook niet durven. Maar weet je, ik ben wel enorm blij dat jij mijn vader bent.

Ik zag video's van je, je kan goed drummen! En zingen kan je ook, echt goed. Ik hoorde dat je een beetje onzeker was, maar dat hoeft helemaal niet. Je bent geweldig, hoe je speelde, hoe je was. Hoe ik dat weet? Ik woon nu bij Luke, samen met Luke en zijn vrouw in ons huis. En binnenkort ook een ''zusje'' erbij. Ik kijk ernaar uit.

Ik zag hoe je van mijn moeder hield. Jullie hielden enorm veel van elkaar waardoor elk koppel wel jaloers op jullie is. Jullie waren het perfecte koppel. Mijn moeder hield ook enorm veel van jou. Nu realiseer ik me, die foto boven de open haard, dat ben jij, mijn vader.

En een beertje erbij, dus ik gok dat mama die van jou heeft gekregen? Ik denk het wel.

Ook al ken ik je niet, ik mis je. En wens je wel veel geluk daarboven met mijn moeder. Geniet ervan dat jullie weer samen zijn. Jullie zijn geweldig.

Jij bent hem, mijn vader. Ik houd van je pap.

Liefs Mason


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.