Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Isobel

Every Year A Letter [Afgerond]

4 feb 2017 - 20:57

357

0

176



Isobel

Lieve mama,

Ik mis je, ik mis je enorm veel. Je bent altijd mijn grootste voorbeeld geweest en nu ben je weg. Dat voelt raar. Ik heb je nodig, maar jij zegt dat ik het aankan en dat wil ik ook bewijzen. Ik ga bewijzen dat ik het kan mama.

Luke is heel aardig, hij zorgt goed voor me en het baby'tje is een meisje! Hoe schattig. Ik word een grote ''broer''. Dan niet echt een broer, maar ze zal samen met me opgroeien dus voor haar is het wel zo.

Weet je nog dat toen je vroeger aan het schoonmaken was, dat je stil stond bij de open haard? Bij die foto? Ik weet nu wie het is. Dankjewel, dat je mij liet zien waar de brieven waren. Ik ben blij dat ik ze gelezen heb. Nadat ik ze gelezen heb, heb ik een brief gevonden van Ashton, mijn vader. Jouw man. Hij had me een brief gestuurd en geloof me mam, ik ben echt niet boos op je.

Ik zou boos op je kunnen zijn omdat je nooit vertelde waar mijn vader was, maar ik vind het niet erg. Je durfde het niet, ik vergeef het je. Ik zou het ook niet kunnen. Ik ben blij dat ik het nu wel weet en ik heb samen met Luke video's gekeken van Ashton en hij voelde meteen als mijn vader. Ik ken hem niet, maar ik houd van hem. Hij is en blijft mijn vader.

Mama, veel plezier en succes daarboven. Samen met Ashton en oma. Ik mis je enorm veel maar ik kan het handelen. Je zult niet zien dat ik verdrietig ben. Want ik ben sterk, ik ben een sterke jongen. Ik kan alles aan!

Bedankt mama, bedankt voor alles. Voor het opvoeden van mij, het goed opvoeden trouwens. Ik ben een goede jongen haha. Bedankt voor alle liefde, alle lieve woorden. Voor alles. Ik kon geen betere moeder wensen. Ik ben enorm blij met je. Dat jij mijn mama was. Ik zou niks anders willen.

Mama, ik ga je missen. Hou je taai daarboven, ik hou je in de gaten. En hopelijk jij mij ook.

Ik houd van je mama.

Liefs, Mason


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.