Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Epilogue

Every Year A Letter [Afgerond]

4 feb 2017 - 20:57

347

0

182



Epilogue

10 jaar later

Mason staat in zenuwen bij het altaar. Wachtend op zijn verloofde waar hij binnen een halfuur mee mag trouwen. Dan mag hij haar eindelijk zijn vrouw noemen. Zijn zus zit op de eerste rij en Luke zit ernaast. Naast Luke zijn 2 stoelen vrij, dat moest van Mason. Die plekken zijn voor Isobel en Ashton, zijn ouders. Voor hem zijn ze er bij. Hij kijkt er even naar en ziet ze zitten. Glimlachend en trots. Zijn ouders zijn trots op hem. Vanuit boven.

Trouwmuziek klinkt en Mason kijkt op. Hij kijkt richting de grote witte deuren die langzaam open gaan. Daar staat dan eindelijk zijn bruid, Melinda. Zijn prachtige bruid. Hij glimlacht van oor tot oor en langzaam komt zijn bruid dichterbij. Ze staat voor hem en hij pakt haar handen. Hij verteld haar dat ze er fantastisch uit ziet en ze glimlacht. De priester begint met praten en iedereen luistert aandachtig.

Nadat Mason het ja woord heeft gezegd, mag hij de bruid kussen en hij haalt voorzichtig haar sluier van haar gezicht. Even komt een flits in zijn hoofd voorbij, dat hij zijn ouders zo ziet staan en hij glimlacht. Hij komt weer bij realiteit en geeft zijn vrouw een kus. Ze zijn nu eindelijk man en vrouw. Hij steekt zijn arm uit en zij haakt de hare erin. Hij kijkt even naar Luke en naar de lege stoelen. Hij glimlacht naar ze en weet dat hij het heeft gered. Maar hij zal ze nooit vergeten.

''Ohana means family.''

--------------------------------
Dit was het! Ik ben heel trots op dit verhaal. Het begon als een idee van een film die ik had gezien, ik begon, kapte het weer af, pakte het weer op en uiteindelijk toch afgemaakt met vliegende vingers. Ik kon niet stoppen met schrijven tot het af was. Geen moment getwijfeld, het was in een mum van tijd af.
Ik wil jullie allemaal bedanken voor het meelezen! En ik hoop dat ik jullie weer zie bij mijn volgende verhalen. Ik ga dit missen, maar heb veel zin in mijn nieuwe verhaal.
Thank you all! I love you! <3

X Lindy


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.