Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Andere Wereld [GESTOPT] » De Spiegel

De Andere Wereld [GESTOPT]

5 juni 2009 - 15:57

347

2

248



De Spiegel

Het was een mooie zomerdag. De zon scheen en de vogels floten. Het was ook de eerste dag van de vakantie. Een meisje van ongeveer 13 jaar slofte naar haar huisdeur toe. Ze had blond haar en heldere blauwe ogen. Ze stak de sleutel in het slot en deed de deur open. Ah, fijn, haar ouders waren nog niet thuis. Ze struikelde bijna over alle koffers in de huiskamer. Ze gingen op vakantie naar Kawasaki, een stad in Japan. Ze had daar echt geen zin in. Ze zag een briefje op de tafel liggen.

Lieve Kaiya,
We zijn nog even bij de supermarkt voor onze overlevingspakketten.
Maak je geen zorgen, we zijn gauw weer terug. Intussen kan je je koffer inpakken; Wat je zeker moet meenemen staat op je bureau.
Tot Zo,
Paps en Mams

Oh, ja dat moest ze nog doen. Ze dumpte haar tas op de grond en ging naar haar kamer.

Nadat Kaiya haar koffer had ingepakt keek ze het nog een keer na. Pyjama, boeken, iPod, toilettasje, deo in het toilettasje...deo in het toilettasje? Nee.
Kaija sjokte naar de badkamer en dacht na waarom haar moeder haar deo nou kon vergeten. Ze deed de badkamerdeur open en pakte haar deo. De deur viel achter haar dicht. Kaiya draide zich om en staarde naar de spiegel die in de deur zat. Maar de spiegel was geen spiegel meer. Kaiyas gedachten verzonken in de spiegel. Het leek wel een doorgang naar een andere wereld... Zachtjes liep Kaiya naar de spiegel toe. Het leek wel water... Ze stak een vinger uit naar de spiegel. Ze raakte het aan.De spiegel maakte golfjes. Net zoals echt water. Kaiya wist het zeker. Dit was een poort naar een andere wereld. Ze sprong angstig terug. Naar welke wereld gaat deze poort? dacht ze. Ze dacht aan de vakantie naar die suffe stad. Ze zou liever naar deze wereld gaan... Ze liep weer naar de spiegel toe. en stak haar hand helemaal in de spiegel. De andere hand, haar been. Haar hele lichaam. Ze was aan de andere kant van de spiegel gekomen.


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 5 juni 2009 - 18:10:
Cool!
Snel verder!


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 5 juni 2009 - 15:46:
Ooooh~ Kan nu al niet wachten op meer ;3

xxx