Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » DNAngel » ¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen} » Role Models Are Fucked Up! ¤6¤

¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen}

11 jan 2011 - 19:58

652

3

262



Role Models Are Fucked Up! ¤6¤

Wanneer alle opgekropte woede eruit komt, raken er meer mensen gewond dan nodig was

GODVERDOMME! Daisuke!’ Schreeuwde Dark in Daisuke zijn hoofd, maar Daisuke ving er niks van op, hij was overdondert, Satoshi? Viel HEM aan? Dat was onmogelijk, Satoshi was het passieve type! Die deed geen vlieg kwaad!
‘Je denkt dat je zoveel bent….’ Zei Satoshi en hij bracht Daisuke terug vanuit zijn gedachtes, toen pas zag Daisuke het, Satoshi zijn ogen waren goudkleurig, en zijn haar werd langer en blond…
‘Krad…’ fluisterde hij, Krad begon te grijnzen en tilde Daisuke nog een stukje hoger de lucht in, ‘Komt Dark ook spelen?’ was het enige wat hij zei voordat hij Daisuke tegen een muur aangooide, waardoor hij vele tafels omzij gooide. Daisuke krabbelde moeizaam overeind en keek gespannen naar Krad, sinds wanneer liet Satoshi, Krad zomaar zijn gang gaan..?
Daisuke! Luister verdomme naar me! We moeten veranderen!’ Daisuke schudde zijn hoofd, Dark moest stil zijn! ‘Houd je bek! Ik probeer me te concentreren!’ snauwde hij dan ook naar hem.
‘Satoshi! Kom terug hoor je me!’ schreeuwde Daisuke, maar er was geen reactie. Niet van Satoshi in ieder geval want Krad vond het allemaal reuze amusant en hij begon luidkeels te lachen, ‘Volgens mij heb je het goed verpest bij dat kleine brilhoofdje, oooh hoe leuk was het vroeger wel niet om Satoshi te plagen dat hij minder vrienden had dan jou, hij keek naar je op Daisuke!’ Daisuke was verbaasd, Satoshi keek naar hem op?
‘Maarja, toen jij al je vrienden van je weg begon te duwen, was er al gauw niks meer om tegenop te kijken! En de arme… ARME Satoshi, hij had geen rolmodel meer, niks meer om naartoe te leven, want… geloof het of niet, Satoshi wou oh… zoo graag op jou lijken. En toen jij eenmaal uit beeld was, werd het zo ongelovelijk makkelijk voor mij om hem verbitterd te maken’ Krad boog zijn hoofd een stukje voorover waardoor hij nog kwaadaardiger leek dan hij al was, ‘En nu zul je het resultaat zien van je eigen fouten!’
Met deze woorden vloog Krad naar voren op topsnelheid en hij ramde Daisuke opnieuw tegen de muur aan die het begaf onder het gewicht van man en jongen.
De lucht werd uit Daisuke zijn longen geduwd en hij bleef versteend op de grond liggen in het lokaal naast het zijne. ‘Wat lieg je tegen me!’ schreeuwde hij toen hij weer kon ademen, ‘Satoshi keek naar niemand op! Zeker niet naar mij, ik was gewoon het buitenbeentje!’
‘je WAS het buitenbeentje, Daisuke. Je begon vrienden te maken en dat was iets wat Satoshi niet kon!’ Krad begon genoeg te krijgen van het gesprek.
‘ik vraag het voor de laatste keer, Komt Dark ook nog spelen?’ Krad fluisterde de tekst bijna, maar Daisuke kon hem prima horen, elk woord, elke letter.
‘Nee, Dark heeft vandaag huisarrest..’ zei Daisuke terug, iets harder dan nodig, ‘Ben je gek geworden! Hij vermoord je Daisuke! Laat me d’r uit!
Precies op dat moment ging de deur van het lokaal open, Dark kon niks doen, Daisuke was niet snel genoeg en Krad zag zijn kans schoon.
Hij vloog op topsnelheid naar het meisje toe in de deuropening en tilde haar omhoog aan haar kraag. Risa gilde het uit en plots stond ook Riku in de deuropening.
‘Zet haar neer!’ gilde ze en ze trok aan de arm van Krad die haar gemakkelijk wegsloeg tegen één van de muren in de gang aan waar ze bewegingloos bleef liggen.
‘DAAAAARK!’ gilde Daisuke, en hij veranderde sneller dan hij ooit had gedaan, Dark stond op en vloog naar Krad toe, Risa uit zijn handen grissend waarna hij haar neerzette in één van de hoeken waar ze huilend in elkaar zakte.
‘Laat de onschuldigen met rust’ gromde Dark woest en hij sloeg Krad neer, een nieuwe rij tafels omver stotend.
‘Prima’ antwoordde Krad terug en hij stond op waarna hij terugveranderde naar Satoshi die snuivend van woede bleef staan naast de omgevallen tafels, ‘Ons echte gevecht komt nog wel Daisuke…’
…….De bel ging en het klaslokaal stroomde vol……


Reacties:


BAM
BAM zei op 26 maart 2011 - 19:32:
whahahahahahaha !!!

lieve dai dai komt wel terug !! anders was hij niet zo boos geworden toen Riku werd neer geslagen

snel verder hoor !!


Sunrise
Sunrise zei op 29 juni 2009 - 16:09:
ZOOOOO spannend!!!!
Ga snel verder!


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 5 juni 2009 - 18:03:
So cool!!!!! Zo spannend!!!!<33333
Ik wil niet ondankbaar klinken maar ga please snel weer verder!!!!

Bye, bye,
Mo-sama~<3