Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Fairy Tail » Mountain Phantoms » H1

Mountain Phantoms

20 juli 2017 - 22:59

1086

0

232



H1

Het was een zonnige dag in Magnolia Town. De wekelijkse markt werd drukbezocht en overal hoorde je vrolijk geklets en gezang. Kraampjes stonden langs de straat en op het plein stonden muzikanten vrolijk muziek te maken. In de menigte liep een jongen met zalm roze haar en een witte sjaal om zijn nek. Op zijn rechter schouder was een guild mark duidelijk zichtbaar, van Magnolia’s trots Fairy Tail. Achter hem vloog een blauwe kat met een groen sjaaltje om. Ze waren gezellig aan het kletsen terwijl ze in de richting van hun guild liepen.
“Let maar op, Happy. Als ik Gray straks zie ga ik hem in één keer verslaan! Ik ben veel sterker dan hem, hij is echt niks tegenover mij,” grinnikte de jongen tegen de vliegende kat, die instemmend “Aye!” riep. “Z’n Ice Make Lance smelt weg nog voordat hij ook maar in de buurt kan komen!” Het laatste stukje naar de guild rende hij en toen hij binnenkwam, zag hij Gajeel op het podium zitten op een krukje. Hij had zijn zwarte lange haar in een staart gedaan en een donkere zonnebril opgezet. Voor hem stond een microfoon en in zijn handen hield hij een gitaar. Hij sloeg de snaren aan en zong:
“Shooby doo bop, shooby doo bop!” De kat bedekte zijn oren met zijn pootjes en keek zijn vriend aan alsof hij wou zeggen dat hij hem een mep moest verkopen om hem stil te krijgen. De jongen met de witte sjaal grijnsde. “Eerst Gray, daarna versla ik Gajeel ook wel even,” zei hij, alsof het niks was.
“Ah Natsu!” riep iemand vanaf de andere kant van de guild. Natsu Dragneel, zoals de jongen met het zalm roze haar heette, keek om en zag Gray zitten.
“Ha, droopy eyes! Daar ben je, ik ga je verslaan,” zei hij opgewonden en hij liep op z’n zwartharige vijand af, wiens naam Gray Fullbuster was. Gray keek hem uitdagend aan.
“Kom maar op, squinty eyes!” Even bleven ze elkaar aankijken en vuur ontstond in Natsu’s handpalm. Hij was de Fire Dragon Slayer en had dus Dragon Slayer Magie. Gray trok zijn shirt uit en ging klaar staan voor het gevecht. IJs ontstond in zijn handpalm.
“Ice Make Knuckle!”
“Iron Fist of the Fire Dragon!”
Vuur en ijs schoten door de guild en raakten de andere magiërs. Er ontstond chaos en Gajeel zong vrolijk door, totdat Natsu’s Roar of the Fire Dragon hem vol in zijn gezicht raakte en zijn gitaar afbrandde. Boos keek hij op.
“Natsuuuuuu,” riep hij en sprong van zijn krukje af.
“Roar of the Iron Dragon!” brulde hij naar Natsu.
“Kinderachtig gedoe,” zuchtte een roodharige meisje die een harnas droeg. Ze zat aan de bar met een ander meisje met wit haar genaamd Mirajane Strauss. Ze giechelde zachtjes. “Tja Erza, het is een gewoonte geworden om de guild zo nu en dan half te slopen met een enorm gevecht.” Erza, het roodharige meisje, knikte en zuchtte nogmaals.
“Ice Make Arrows!” riep Gray en richtte op Natsu. Helaas miste hij en raakte hij Erza tegen haar rug. Ze viel voorover en belandde hard op de vloer.
“Nou ben ik er klaar mee,” siste ze nijdig. “Requip! Heaven's Wheel Armor!”
Net toen Erza wou aanvallen, hoorde ze iemand om hulp roepen.
“Iedereen stil, ik hoor iemand roepen,” riep ze luid en iedereen stopte met vechten. Ja, iemand riep om hulp, en het geluid werd steeds harder. Een silhouet verscheen in de deuropening van de guild en iemand kwam binnen rennen. Natsu keek op.
“Jura?! Hey man, wat kom je doen?” zei hij lachend, maar zijn lach verdween onmiddellijk bij het zien van Jura’s wanhopige gezichtsuitdrukking.
“Ze zijn weg, het contact is verbroken!” riep hij in paniek. Mirajane liep snel naar de wanhopige man toe en probeerde hem te kalmeren.
“Huh? Wie zijn weg?” vroeg Natsu verbaasd en hij keek even naar Happy, die zijn schouders ophaalde.
“Lyon, Cherry en Yuka! Ze gingen op S-class missie, maar de telepatische verbinding werd abrupt afgebroken toen ze in de bergen liepen. Ik vrees dat er iets met ze gebeurd is, we hebben jullie hulp nodig om ze terug te vinden,” legde Jura uit. Gray verstijfde.
“Lyon?! Dat meen je niet,” fluisterde hij. “Die gast moet beter opletten...” Iedereen kwam om Jura heen staan om zijn verhaal te horen. Guild master Makarov had inmiddels ook gemekt dat er iets mis was en kwam er ook bij staan. Jura vertelde over de missie en hoe ze de stad hadden aangetroffen. Hoe iemand hun had verteld direct de bergen in te gaan en toen ze dat hadden gedaan de verbinding opeens zonder aangekondigde reden was afgebroken.
“Alsjeblieft, Fairy Tail, help ons,” smeekte hij nadat hij zijn verhaal had afgerond. Makarov kwam naar voren lopen en keek de leden één voor één aan. Daarna richtte hij zich weer tot de wanhopige Jura.
“Ik stel voor dat Natsu, Gray, Erza, Gajeel, Wendy en Lucy met je mee gaan. Oh, en vergeet de Exceed Squad niet!” Natsu, Gray, Erza en Gajeel keken elkaar kort aan en knikte.
“Is goed,” zei Gajeel. “We zoeken Wendy, Carla en Lucy en dan vertrekken we.”
De andere drie knikten instemmend. Makarov keek de groep trots aan.
“Missie: vind de vermiste leden van Lamia Scale!”

“Lucy, ben je thuis?” riep Natsu en hij bonkte op de deur van Lucy’s appartement. Er klonk wat gestommel waarna de deur langzaam open ging. Plue, een Celestial Spirit, kwam vrolijk naar buiten springen en het blonde meisje in de deuropening glimlachte breed bij het zien van haar gast.
“Hé Natsu, wat brengt je hier?” vroeg ze.
“De squad staat buiten, we gaan op missie. Er zijn drie leden van Lamia Scale vermist en wij moeten ze gaan zoeken.”
“Oh nee, toch niet Lyon, Cherry en Yuka?” Toen Natsu bevestigend knikte, verdween haar glimlach. “Ach nee, ik pak meteen m’n spullen. We moeten ze zo snel mogelijk vinden!”

“Ha, Wendy!” riep Erza naar een meisje met blauw haar in twee staarten en die een geel met blauw jurkje droeg.
“Huh, Erza?” zei ze verbaasd en ze keek op. Carla, de witte vliegende kat, vloog meteen naar Happy en een zwarte vliegende kat toe. Deze heette Panther Lily en was Gajeel’s kat. Samen waren ze de Exceed Squad.
“We zijn hier om jou en Charla te halen, we gaan op een missie. Drie leden van Lamia Scale zijn verdwenen en wij moeten ze opsporen,” legde Erza uit aan Wendy. Het meisje was duidelijk geschokt van het nieuws over Lyon en zijn vrienden. “Laten we direct gaan,” zei ze vastberaden en zij voegde zich als laatste bij het team, waarna ze op weg gingen naar Shirotsume Town.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.