Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Fairy Tail » Mountain Phantoms » H2

Mountain Phantoms

20 juli 2017 - 23:00

636

0

199



H2

Het was al laat in de middag, zwijgend liepen de teams op de weg naar Shirotsume Town. Ze konden de stad al zien in de verte. Gray stopte met lopen en liet zijn blik over het landschap glijden, op zoek naar een teken van leven. Hij keek naar de grond, de aarde was losser als de rest van het pad.
“Gebruikt één van Lyon’s vrienden Earth Magic?” vroeg hij zichzelf hardop. Hij wist alleen dat Lyon Ice Magic gebruikte, hij gebruikte die magie zelf ook, maar verder had hij echt geen idee wat voor magiërs Cherry en Yuka waren.
“Volgensmij kan Cherry met haar Doll Magic een Rock Doll uit de grond laten komen,” zei Lucy, maar honderd procent zeker was ze niet.
“Correct,” zei Jura. “Ik ken Cherry goed, en het is zeker iets voor haar om hier een Rock Doll the creëren om sneller in de stad te zijn.”
“Let’s go!” riep Natsu en hij grijnsde. “Laten we die drie eens gaan zoeken en daarna daag ik ze uit voor een battle!” Met die woorden rende hij op de stad af. Gajeel schudde zuchtend zijn hoofd. “Baka...”

“Mijn hemel…” fluisterde Wendy toen ze de vernielde huizen zag. De geur van verbrand hout hing in de lucht en een doodse stilte heerste. Er was geen teken van leven, ook niet van de drie vermiste magiërs. Langzaam en onderzoekend liepen ze met z’n allen door de stad en riepen:
“Lyon! Yuka! Cherry!” Ze kregen geen antwoord.
“Lily, Carla, Happy,” zei Erza, “Vlieg over de stad en zoek naar aanwijzingen.” Lily grijnsde en Carla knikte instemmend. “Aye, sir!” riep Happy en voegde zich bij zijn team, waarna ze wegvlogen. Nu richtte Erza zich op Wendy. “Jij past op de bagage, Jura blijft bij je.”
“Komt voor elkaar,” zei het blauw-harige meisje en Jura knikte.
“Mooi, dan ga ik zoeken naar de burgemeester, hij heeft de opdracht gegeven en zou ons informatie kunnen geven.” Ze draaide zich om en liep in de richting van een groot gebouw dat een paar straten verderop boven de huizen uitstak.
“Hé! Wat moeten wij doen?” riep Lucy. Erza draaide zich om.
“Oh ja, jij gaat met Natsu, Gray en Gajeel de stad doorzoeken. Kijk in de huizen, steegjes en alle andere plekken waar mensen zouden kunnen zijn. Als je iemand vindt, vraag om informatie.” Toen verdween verdween ze de hoek om.

Na uren lang zoeken, verzamelden ze weer bij de bagage. Erza vertelde dat ze de burgemeester had gevonden in de kelder van het gemeentehuis. Hij had haar verteld dat hij het trio meteen de bergen in had gestuurd en ze daarna niet meer gezien had. Zij had hem daarna verteld dat de magiërs vermist waren en dat zij waren gekomen om ze op te sporen. De man was geschrokken en wenste haar en het team veel succes en bood aan om ’s nachts zijn kelder als schuilplaats aan te bieden.
“Dat komt goed uit, het begint donker te worden. Die vage gif-regen zal straks waarschijnlijk beginnen,” zei Gray en hij keek naar de lucht. De wolken zagen er nog doodnormaal uit. Opeens vroeg Wendy: “Waar is Carla eigenlijk? En Happy en Lily? Ze moeten mee naar de schuilplaats!” Gajeel keek naar de lucht, maar geen van de katten waren te zien.
“Happy!” riep Natsu en zocht de lucht af. Boven het pad dat de bergen in ging zag hij een blauwe stip. “Happy!” riep hij weer en hij rende naar het pad.
“Natsu!” riep Lucy en ze rende achter hem aan. De roze-harige jongen rende zo hard als hij kon het bergpad op en Lucy kon hem maar nauwelijks bijhouden. Toen hij eindelijk stopte en Happy in zijn armen sloot, zei ze hijgend: “Natsu, het gaat schemeren, we moeten-“ Ze stopte met praten.
Verschrikt keek ze naar de bergwand.
“Het spijt me zo...” zei Happy zachtjes. “We waren te laat…”


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.