Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ťn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » K-pop » BTS twincest handjob » Naughty twins

BTS twincest handjob

8 dec 2017 - 0:53

866

0

165Naughty twins

In de BTS groeps dorm zaten de jongens in de huiskamer aan tafel. Ze discussieerde van alles en nog wat. Soms ging het om iets belangrijks en soms ook niet. Toen het even niet om iets belangrijks ging besteed JK minder aandacht aan de discussie en focuste op zijn tweeling broer.


Kookie kon bijna niet meer luisteren. Zo saai was het maar dat liet hij niet zien. Hij schrok een beetje toen hij een hand op zijn dij voelde. He slikte nerveus en deed alsof er niks aan de hand was.


JK glimlachte toen hij de reactie van zijn broer zag. Hij schoof zijn hand wat hoger en meer naar de binnen kant van zijn broers dij en kneep het een beetje. God zijn broer is zo gespierd. Hij is gek op zijn dijen en kan niet wachten tot hij diezelfde dijen rond zijn heupen heeft.


Hun onderlijf is bedekt door de tafel en dus waren hun interacties niet zichtbaar voor de anderen. JK leunde naar achteren and greep zijn broers pik zachtjes vast. Kookie keek naar zijn twin en hoopte wanhopig dat zijn terug terug zou kijken. Maar hij zag zijn broer geheimzinnig glimlachen en wist dat hij zijn ogen expres ontweek. JK likte zijn lippen toen hij zijn hand zachtjes op en neer begon te wrijven over zijn pik. Hij vingerde de vorm en streelde de lengte tot de lengte hard begon te worden.


Kookie spreidde zijn benen voor meer comfortabelheid en ruimte. Hij begon te hijgen en probeerde zonder aandacht naar hun te trekken zijn broers hand weg te duwen.


JK maakte zich geen zorgen en ging gewoon door. Hij opende voorzichtig zijn broers broekrits and trok zachtjes zijn pik eruit.


Kookie vouwde zijn armen over elkaar op tafel en book zijn hoofd voorover. Hij beet zijn lip om geen geluiden te laten ontsnappen en probeerde er zo min mogelijk van te genieten.


JK wist dat zijn twin het niet zou kunnen volhouden en streek zijn hand sneller over de pik. Pre cum druppelde uit de tip en hij vinger er met zijn duim overheen om het over de lengte te verspreiden waardoor de beweging veel soepeler ging.


Kookie fronste en beet zo hard op zijn lip dat hij bloed proefde. Hij voelde zich heet en was bang dat dat aan zijn gezicht te zien zou zijn. Hij kon zich niet meer weerhouden en begin zijn heupen te bewegen.


JK voelde zich trots op zijn broer and maakt tunnel vuist van zijn hand zodat zijn broer zijn hand zelf kon neuken. Hij keek vanuit zijn ooghoeken naar zijn broer en likte zijn lippen met lust. Hij wou dat ze alleen waren zodat hij op zijn knieën kon gaan voor zijn broer en zijn pik in zijn mond kon nemen. Met dat gedachte begon hij zelf hard te worden.


Kookie forceerde zijn ogen open en probeerde opgewekt te kijken toen hem een vraag werd gesteld. Hij deed alsof hij aan het denken was en knikte en vertelde hun dat hij het best vind en dat hij mee eens is met het plan.


JK vond dat het mooi was geweest en dat hij er nu een einde aan moest maken. JK trok zijn aan terug en deed het voor zijn mond om erin te gaan hoesten. Wat de anderen niet wisten was dat hij expres in zijn hand spuugde and hem vervolgens weer naar zijn broers ook bracht. Hij trok aan de buiten huid van de lengte en duwde het neer met meer agressie. Zijn handen stroken sneller and strakker to hij zijn broer hele lichaam voelde verstijven.


Kookie hield het niet meer vol and kneep zijn ogen dicht en opende zijn mond met een stille schreeuw. Zijn jizz spoot uit zijn pik in zijn broers vuist. Zijn hele lichaam trilde van genot en zijn ogen draaide in zijn hoofd. Hij spoot een aantal keren to hij zijn ballen had geleegd en zakte in zijn stoel, totaal uit geput en wou niks anders dan in zijn bed kruipen en gelijk in slaap vallen. Kookie draaide moeizaam zijn hoofd naar zijn twin en zag hem zijn vingers likken met een spelend glimlach En knipoogde naar hem.


Kookie likte zijn lippen en wou dat hij zijn broer kon helpen met het likken van zijn vingers. Hij bewoog nauwelijks in zijn stoel toen JK zijn zachte pik weer in zijn broek stopte en zijn broek dicht ritste.


Beide probeerde te laten zijn dat ze aan het op letten waren maar in werkelijkheid dachten ze aan wat ze zouden doen met elkaar wanneer weer alleen zijn in hun kamer.


De discussie kwam ten einde en iedereen stond op om zijn ding te doen. JK liep naar zijn kamer en wist dat zijn twin ook hetzelfde deed. Toen beide in de kamer waren deed JK de deur op slot. Niet lang daarna werd hij aangevallen door zijn twin die hem tegen de deur duwde en hem kuste. Ze kuste hard en likte de binnen kant van elkaars monden. Kookie was degene die de kus verbrak en ze hijgde allebei.


"Heb je lol gehad?"


"Je bent echt gek. Weet je dat. Ik kan niet geloven dat je dat hebt gedaan."


"Zolang je ermaar van genoten hebt, want nu is het mijn beurt."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.