Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ťn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » K-pop » BTS VKOOK Bezemkast » Bezemkast

BTS VKOOK Bezemkast

21 dec 2017 - 20:59

1659

0

99Bezemkast

Jungkook pakte zijn rugtas en liep zijn huis uit. Onderweg naar school kwam hij Jimin tegen die op hem ging springen als begroeting. Samen liepen ze naar school terwijl ze flauwe grappen maakten met elkaar.

Jungkook was bij zijn kluisje en pakte de boeken die hij nodig had voor zijn komende klassen. Een arm werd over zijn schouder gegooid en er werd op zijn achteroor geademd.

"Hey, Kookie. Waarom heb je mijn bericht niet beantwoord?" Vroeg zijn vriendje Taehyung.

Jungkook sloot zijn kluisje en keerde zich naar Taehyung om met een saaie gezichtsuitdrukking.

"Ik was aan het studeren, had geen tijd voor je." Zei Jungkook en bewoog om weg te lopen.

Taehyung leunde tegen de kluisjes en blokkeerde Jungkook's weg.

"Kookie, ik heb je gemist. Huiswerk kun je altijd doen. Schoolwerk kom je heus niet makkelijk van af." Probeerde Taehyung te redeneren. "Kom je vanavond langs?"

Jungkook zuchte en schudde zijn hoofd. "Taehyung." Begon Jungkook vermoeiend. "Studie is belangrijk, het bepaald welke richting je op gaat, een succesvolleleven of een instabiele leven. Wanneer leer je het eens man?"

Taehyung knikte enthousiast, terwijl hij helemaal niet luisterde naar wat Jungkook hem zat te vertellen.

Hij stapte dichterbij en fluisterde in Jungkook's oor. "Tijdens de lunchpauze in de bezemkast? Ik zie je daar." Hij klapte op Jungkook's borst, glimlachend liep hij weg.

Jungkook schudde zijn hoofd in ongeloof en trok zijn schoudertas strakker over zijn schouder.

Jungkook zat in de klas en staarde naar zijn telefoon met een onleesbare blik. De bel ging, signaleerde dat het lunch tijd is. Hij stopte zijn spullen in zijn tas en liep richting de lokaaldeur. Zijn meester riep een compliment voor hij bij de deur aankwam. Jungkook bedankte hem met een beleefde glimlach en liep de klas uit.

Hij liep langs de gangen, onderweg naar de aula. Plotseling werd er aan zijn arm getrokken en werd hij meegesleurd in een bezemkast.

Taehyung sloot de deur en grijnsde naar hem.

Jungkook keek hem droog aan en voelde zich ook wel een beetje geïrriteerd.

Taehyung keek onschuldig en glimlachte verlegen.

Jungkook liet zijn tas op de grond vallen en duwde Taehyung tegen de deur aan. Hij drukte zijn lippen hard op die van Taehyung's en schoof een knie tussen Taehyung's benen.

Taehyung kuste terug en kreunde enthousiast. Dit is waar hij op zat te wachten. Zijn vriendje is een lieve man maar hij kan ook wild zijn. Hij begon met Jungkook's riem te friemelen en trok zijn broek en boxers omlaag.

Jungkook liet Taehyung doen wat hij wilde en ging gewoon door met het zoenen van Taehyung's zachte lippen. Hij likte Taehyung's lippen en drong zijn warme natte tong in zijn mond.

Taehyung kreunde schaamteloos luid. De tong in zijn mond voelde zo goed en hij kon er wel de hele nacht aan zuigen.

Jungkook duwde zijn knie hoger tegen Taehyung's kruis aan en neuriede in tevredenheid.

Taehyung verbrak de kus en keek hijgend naar Jungkook's glinsterende natte lippen. "Kookie." Zij hij ademloos en trok Jungkook's pik langzaam af. "Neuk me alsjeblieft. Het is zo lang geleden sinds ik je in me heb gehad. Mijn kont voelt zo leeg en het smeekt om gevuld te worden. Alsjeblieft Kookie, doe wat je wilt met mijn kontje. Ik kan je pik lekker warm houden in mijn hol."

Jungkook gromde in Taehyung's mond en begon aan Taehyung's lippen te bijten. In snelle bewegingen heeft hij Taehyung's onderlijf uitgekleed en hem omgekeerd, met zijn gezicht tegen de muur. "Je bent echt een sletje voor mijn lul. Luister naar hoe je smeekt. Je bent waardeloos en stom en dom en bent alleen goed voor een sperma hol. Spreid je benen en hou je niet in. Ik wil dat iedereen die op de gang loopt hoort wat een slet je werkelijk bent."

Taehyung deed wat hem werd opgedragen en wachtte wanhopig. Hij spreidde zijn bil wangen en maakt zijn strakke hol zichtbaar.

Jungkook bukte, trok een buttplug uit Taehyung's gaatje en stak zijn tong uit en gleed het over Taehyung's sterretje. "Mmm.."

"Ah! Jaah-" schreeuwde Taehyung met gesloten ogen en happend naar lucht. "Alsjeblieft, meer." Smeekte hij en duwde zijn kont harder tegen Jungkook's gezicht.

Jungkook grijnsde en kuste een van Taehyung's bilwang. Hij spuugde op het sterretje en verspreid het over de gerimpelde randje met zijn vingers.

Taehyung trilde behoeftig en begon zijn heupen te duwen, zijn kont tegen Jungkook's vingers en zijn harde lul wreef hij tegen de koude deur.

Jungkook vingerde Taehyung's hol met vier vingers en werd geil van de soppige geluid dat zijn vingers in Taehyung hol maakte.

"Hoor je dat? Je hol ziet er een stuk uitgerekter uit nu. Ik vraag me af of ik er een vuist in kan stoppen." Mompelde Jungkook.

"Ah-ah, jah, fuck. Dieper Jungkook. Verdomme, dieper en harder." Eiste Taehyung trillend.

Jungkook verplaatste zijn vingers met zijn lul en ramde het in Taehyung's hol. Zonder Taehyung de tijd te geven om aan zijn lengte gewend te raken begon Jungkook al zijn stijve lul in zijn kont gaatje te rammen. "Slet die je bent. Je kont houd van dikke lange piemels die je gaatje vullen he. Hongerige pikslet, zuigslet. Je hol is heet, fuck.-"

Taehyung krabde aan de deur om in evenwicht te blijven. Hij kon zich nergens aan vast houden en kreunde luid van genot. "Ja, ik ben je pikslet, je-je zuigslet. Mmn ah-, ik ben waardeloos mijn kont gaatje is er alleen goed voor om gebruikt te worden, om geneukt te worden en om je zaad erin te dumpen. Neuk me, neuk me hard, Kookie." Smeekte Taehyung jammerend.

Jungkook stootte zijn heupen tegen Taehyung's billen en klapte Taehyung's bil hard. Driemaal en het maakt een bilwang roze. "Mijn stoute stoute slet van me die me geile foto's stuurde terwijl ik in de klas aan het studeren was. Ik heb je de buttplug gegeven om je hol uitgerekt te houden niet om het de hele dag te blijven neuken. Dit keer ga je met een rode lange dikke dildo in je hol slapen. Die krijg je van mij wanneer ik vanavond langs kom. Vertel hoe was het?" Beval Jungkook.

"Ik kon het niet helpen. De plug bleef maar tegen mijn prostaat rammen en telkens wanneer ik mijn heupen bewoog kwam het in contact net mijn prostaat. Het voelde zo heerlijk, Kookie. Ik was de hele dag gevuld. De meester op school was aan het schrijven op het bord en ik wipte in mijn stoel. De plug ging in en uit in en uit. Het voelde alsof ik constant geneukt werd en ben zo vaak op mijn plaats klaargekomen. Ik moest naar de wc en gebruikte de zaad die ik in mijn onderbroek heb gespoten en wreef het over de buttplug en vervolgens likte eraan. De buttplug smaakte naar mijn kont gaatje en mijn zaad. Wanneer de plug helmaal schoon was duwde ik hem weer in mijn hol. Het was zalig."

Jungkook begon te grommen toen hij de verhaal van zijn stoute jongen hoorde. Hij wurgde Taehyung's nek en stoote zijn heupen hard in en uit. Zijn lul was zo hard en dik. Telkens wanneer zijn eikel tegen Taehyung's prostaat aan ramde, trilde Taehyung en zijn ogen draaide in zijn hoofd. Jungkook beet Taehyung's oorlel en likte zijn oor. "Volgende keer nodig ik mijn vrienden uit en laat ze je een voor een neuken omdat je zo vaak geneukt wilt worden. Je kan het vast wel aan. Na een paar dildo's en buttplugs zal je makkelijk mijn vuist kunnen innemen. Ik zal je geen rust geven. Ik zal je zelfs in je slaap vuisten." Gromde hij.

Taehyung snakte naar lucht en werd rood in zijn gezicht maar hij duwde Jungkook niet weg.

Jungkook neukte hem harder en zijn hele lichaam glom van het zweet. "Fuck! Kom slet. Ik ga je volpompen met mijn zaad. En je zal het in je houden met behulp van de buttplug." Hij trilde toen hij in Taehyung's kontje kwam. Hij spoot een aantal stralen in zijn hol en schokte een aantal keren tot hij zijn zaadballen heeft geleegd.

Taehyung plakte zijn zweterige voorhoofd tegen de koele deur toen hij zelf kwam. Hij spoot zijn sperma op de deur en trilde helemaal. "Dank je, dank je, dank je." Aanbad hij Jungkook zwakjes voor hij zijn evenwicht verloor en zou hebben gevallen als Jungkook hem niet op tijd vast greep.

Jungkook kuste Taehyung's zweterige voorhoofd voor hij Taehyung zachtjes op de grond neer lag en spreidde zijn benen om zijn gevulde kont gaatje te bekijken. Hij vingerde het met zijn vingers maar Taehyung reageerde er niet op. "Mm, heerlijk zeg. Je gaatje is nu zo uitgerekt dat ik erin kan kijken. En het ziet er heel mooi uit met mijn lading. Net een goedkoop gebruikte sletje." Hij duwde de buttplug opnieuw in Taehyung's hol en streek zijn bil wangen calmerend.

"Je hebt het goed gedaan, Taehyung. Ben trots op je. Je was zo braaf voor me." Complimenteerde Jungkook hem en Taehyung keek op en glimlachte. Jungkook hielp hem om recht op te zitten en Taehyung omhelsde hem. "Dank je. Ik hou van je Kookie."

Jungkook aaide Taehyung's haar en kuste zijn voorhoofd. "Mhm, ik ook van jou sletje."

Taehyung voelde zich trots en bloosde. "Ik zal de best slet voor je zijn. Je lul hoort in mijn hol."

Jungkook lachte hardop en werd niet lang daarna gevold door Taehyung's luide lach. Het kwam plots ten einde toen ze de bel hoorde dat signaleerde dat de lunch pauze voorbij was.

Snel kleden ze zich om en fixte ze zichzelf.

Taehyung keerde zich om en stopte. "Oh.."

Jungkook keek naar waar hij zat te kijken en grijnsde. "Begin maar te likken."

Taehyung ging op zijn knieën zitten en likte de deur met sperma snel schoon. Toen hij klaar was zoende Jungkook hem en forceerde Jungkook zijn tong in Taehyung's mond. Ze kreunde allebei en lieten elkaar met moeite los.

"We moeten terug. De les begint over 1 minuut." zei Jungkook die zijn telefoon checkte.

Taehyung knikte en volgde hem uit het bezemkast.

"Dus, ga je mee naar mijn huis gelijk na school?" Vroeg Taehyung.

Jungkook kamde zijn vingers door zijn haar en keek zijn vriendje serieus aan. "Nee, ik kom vanavond langs nadat ik mijn huiswerk heb afgemaakt.

Taehyung pruilde maar knikte.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.