Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ťn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Hermione en Snape » Begin

Hermione en Snape

27 dec 2017 - 23:02

310

0

179Begin

Hermelien en Snape hebben al een aantal keer alleen met elkaar gesproken, ze merken dat er een sterke band is tussen hen. Het eerste hoofdstuk is maar een inleiding het word passievoller in de volgende hoofdstukken.

Hermelien zit in de les van professor Severus Snape, ze kan zich niet concentreren Snape probeert een moeilijke spreuk uit te leggen maar het enige waar Hermelien aan kan denken is hun kleine rendez vouz van gisteren. Ze botsen hard tegen elkaar op in de bibliotheek ze vielen allebei om. Maar in plaats van dat ze haast maakte om omhoog te komen bleven ze liggen. Ze keken naar elkaar en merkte dat ze het niet erg vonden om daar samen te liggen. Professor snape schrok na een tijdje op en stond gauw op zich er van bewust geworden dat ze op een openbare plek niet zo konden blijven liggen. Hermelien probeerde zich weer te concentreren op wat haar professor zei. Maar Hermelien keek naar de lippen waar de woorden van snape uit kwamen en vroeg zich af hoe hij kon zoenen, en Hermelien dwaalde verder af. Toen Hermelien wakker schudde uit haar gedachte merkte ze dat de halve klas al weg was omdat de les afgelopen was. De rest van de klas strompelde naar buiten terwijl Hermelien snel al haar spullen bij elkaar raapte.

Problemen met concentreren mevrouw griffel, zei snape. Hermelien werd rood en begon te stotteren sorry meneer ik heb slecht geslapen vannacht. '' u kunt wel een lesje missen'' mompelde snape. Snape liep weg en toen wou Hermelien opstaan. Tot haar verbazing voelde ze iets in haar jaszak. Hermelien pakte gauw haar spullen op en liep naar de wc. Er zat een briefje in haar jaszak. Ik kon het niet helpen om naar je te kijken in de les zojuist, kun je vanavond naar mijn kamer komen dan kunnen we ons akkefietje van gisteren uit praten. gr S
Hermeliens hart maakte een sprongetje. Ze wist dat dit verkeerd was, ze wist dat ze veel scheelde maar ze wist ook zeker dat ze naar zijn kamer zou gaan vanavond.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.