Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ťn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Hermione en Snape » de eerste avond

Hermione en Snape

27 dec 2017 - 23:32

842

0

160de eerste avond

Hermelien is onderweg naar snape zijn kamer.

Hermelien wist niet wat ze aan moest trekken naar haar afspraak met proffesor snape. Ze heeft gekozen voor een zwarte bh en onderbroek en een zwarte trui en broek. Haar mooie slanke lijf zag je goed in de net iets te strakke trui.

Hermelien klopte op de deur. Snape deed open en zette een stap naar achter om hermelien binnen te laten. Hermelien keek rond, het was heel anders als ze de kamer van haar professor had verwacht. Het was heel warm aangekleed wel veel zwart maar het was aangekleed en het had stijl. 1 muur was een grote boekenkast en er stonden 2 grote stoelen voor een openhaard. Severus vroeg of hermelien wat wou wat drinken en samen gingen ze voor de openhaard zitten.

''Ik hoop niet dat mijn briefje te direct was'' bromde snape. '' Nee ik had dezelfde gedachtes'' zei hermelien. ''' Je weet dat we deze gevoelens niet kunnen hebben voor elkaar he '' murmelde snape. '' Helaas weet ik dit maar al te goed''' zei hermelien. '' maar je bent alsnog hier in mijn kamer'' zei snape. '' Ja dat klopt'' zei hermelien. Snape en Hermelien keken lang naar elkaar, tot hermelien opstond en naar snape toe liep. Hermelien ging op de leuning van de stoel van snape zitten. De spanning was om te snijden. Maar op de beste manier die hermelien ooit had meegemaakt. Snap sloeg zijn arm om de middel van hermelien en trok haar op zijn schoot. Hij zocht met zijn lippen de lippen van hermelien. Snape kuste hermelien intens. Hermeliens hart maakte overuren. Daarna opende snape zijn mond een beetje en probeerde hermeliens lippen uit elkaar te drukken. Snapes tond rolde langs de lippen van hermelien. Hermelien opende haar mond en verwelkomde de tong van snape maar al te graag. Hermelien voelde zich nog nooit zo dichtbij iemand. Snape rolde zijn tong om die van hermelien het was een heerlijke ervaring.

Snape ging met zijn handen naar de borsten van hermelien. Hermelien genoot van de aanrakingen. Snape murmelde '' heb je ooit wel eens...'' ''nee'' zei hermelien. Plots stopte snape met zijn handelingen en kuchte en zei zullen we het hier bij laten dan? '' Hermelien beantwoorde zijn vraag met een kus en zei zullen we maar doorgaan. Snape had een ontzettende paal in zijn broek gekregen van de prachtige slimme studenten op zijn schoot en opende zijn mond weer voor hermelien. Hij glipte met zijn handen onder haar shirt en schoof haar BH omhoog. Hij zocht de al aardig hard geworden tepels en begon er aan te draaien. Daarna begon hij aan haar shirt te trekken. Al gauw lag het shirt en de bh van hermelien op de grond. Snape tilde hermelien op en bracht haar naar de kamer ernaast. Er stond een groot twee persoonsbed waar snape hermelien op legde. Hij knoopt zijn overhemd los en keek naar de prachtige studenten met haar strakke lijf en mooie borsten. Snape had in zijn hoofd al vaak bedacht hoe haar tieten er uit zagen, maar in het echt waren ze nog mooier. Hij trok zijn broek uit en kroop boven op hermelien. Hij begon haar vanaf haar nek te kussen, en stopte bij haar broek. hij opende de knoop en trok haar broek uit. Daarna kuste hij haar dijen en ging naast haar liggen. Snape begon hermelien weer te zoenen. Ondertussen ging hij met zijn hand in haar onderbroek. Hermlien slaakte een zuchtje van genot. Snape begon de al aardig opzwollen klit van hermelien te masseren eerst wat zachter en toen wat harder. Hij voelde dat ze al erg nat begon te worden. hij schoof langzaam 1 vinger in de kut van hermelien. Daarna begon hij weer over haar clitt te wrijven. Hermelien stond al op het punt om klaar te komen tot ze overeind kwam en de onderbroek van snap naar beneden schoof. Ze schrok een beetje omdat de harde lul van snape al omhoog stond, hij had een grootte piemel. Hermelien werd even bang dat het erg veel pijn ging doen.

Ben je voorzichtig met me vroeg ze zacht aan snape. ''Alleen aan het begin'' antwoorden snape. hij kroop boven op hermelien en zetten zijn lul aan haar opening. Met een zachte stoot ging hij bij hermelien naar binnen. Ondertussen zoende hij haar en kneep hij in haar borstjes. Met langzame stoten duwde hij zichzelf tot aan zijn ballen bij haar naar binnen. ''Gaat het'' vroeg hij? ''Ja '' piepte hermelien. Snape zag dat ze pijn had hij schoof haar op haar zij en snape begon haar via de zijkant de penetreren. Ondertussen schoof hij zijn handen op haar clitt, en begon die voorzichtig te masseren. Nu zag hij dat hermelien zich ging ontspannen en dat ze ervan begon te genieten. Snape stootte steeds iets harder en ging op het ritme van het gekreun van hermelien. Hij voelde dat ze kwam en niet veel later kwam ook snape. Hermelien bloosde en voelde vlinders in haar buik. Ze ging bij snape op zijn buik liggen en zo vielen ze in slaap


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.