Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ťn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Hermione en Snape » Dag erna

Hermione en Snape

29 dec 2017 - 22:11

662

0

145Dag erna

De dag na de avond.

Hermelien werd wakker, ze lag met haar hoofd op de borst van haar professor. Ze was voor een paar tellen intens gelukkig en dacht aan de avond ervoor. Tot de realiteit naar boven kwam. Ze kroop voorzichtig van snape af. Snape lag nog naakt in bed. Hermelien bekeek hem van een afstandje, hij was gespierd wat hermelien niet verwacht had onder alle mantels en bloezen van snape. Ze kon nog een deel van zijn onbedekte piemel zien. Gosh dat dat heeft gepast. Hermelien pakte haar kleren en deed ze terug aan. Ze pakte een papier en schreef bedankt voor gisteren avond, het leek me niet slim als we samen uit je kamer kwamen dus ben ik er vast van door gegaan. xx H
........

Toen hermelien bij haar kamer aankwam stond haar vriendin parvati met haar armen gekruisd op haar te wachten. '' Waar was jij jonge dame'' zei parvati met een lach. '' Ik ik ik ehum ik heb de hele nacht gestudeerd in de bibliotheek en was de tijd vergeten en in slaap gevallen'' loog hermelien. '' Ohke zei parvati sarcastisch. '' En trouwens hermelien je shirt zit binnestebuiten'''zei parvati terwijl ze weg liep door de deur. Fuck dacht hermelien en sprong gauw onder de douche en deed haar uniform aan.
.............................

Hermelien zat met haar vrienden harry en ron aan de eetafel. Hermelien keek met een schuin oog naar snape, ze zag dat snape ook naar haar keek. ''HERMELIEN!'' schreeuwde ron. Hermelien keek op uit haar gedachte. '' Wat? '' vroeg ze geriteerd. '' Waar zit je met je hoofd ik heb al 3x iets aan je gevraagd'' zei ron. '' sorry ik heb slecht geslapen'' stamelde hermelien. '' Wat is er gaande tussen jou en snape?'' vroeg harry. '' Hoe hoezo?'' stamelde hermelien. '' Ginny zag jullie eergisteren in de biblioteek'' zei harry. '' Oh snape geeft me bijles'' zei hermelien. '' alsof jij dat nodig hebt'' zei ron. '' wat extra leerstof kan nooit kwaad'' antwoorde hermelien terwijl ze opstond. Ze keek naar sneep en tikte op op haar boek. '' Wel ik zie jullie later nog wel in de klas'' zei hermelien en ze liep weg.

Hermelien ging naar de bibliotheek en ze hoopte dat snape haar hint snapte. Toen hermelien de bibliotheek binnen kwam was er niemand zoals ze al verwacht had. Ze hoorde een vreemd geluid achter in de hoek. Hermelien liep op het geluid af. Toen werd ze hard tegen de muur aan geduwd. Al gauw voelde hermelien de lippen van snape op de hare. Zo stonden ze aan de muur genageld in een gepassioneerde tongzoen. Snape ging met zijn handen langs haar dij onder haar rokje. Hij begon haar clitt weer hard te masseren. Dit gevoel was zo onverwacht dat hermelien opging in het moment. ''Zullen we hier maar weggaan mevrouw griffel'' mormelde snape. Hermelien die zo in het moment zat kon bijna niks meer zeggen als aleen maar een instemmend ehhum. Snape sprak een spreuk en ze lagen in snape zijn bed. Snape begon met het kussen van hermeliens dijen en trok haar slip uit. Hij zette zijn lippen nu op haar clitt en stopte 2 vingers in haar kut. hermelien wist niet wat haar over kwam ze had zich nog nooit zo gevoeld. Al snel kwam hermelien klaar en een klein kreetje ontstnapte haar keel. '' Zullen we voor ronde 2'' vroeg snape. Hermelien wist niet zeker of ze het aan kon maar stoppen wou ze ook niet dus knoopte ze de broek van snape los. De lul van snape was weer hard en stond rechtop. Hermelien kroop op snape en zette zijn lul aan haar opening. Ze ging langzaam zitten, het intense gevoel met een klein beetje pijn overwerldigde haar. Ze begon steeds harder te rijden en de pijn werd steeds minder.
Kort daarna kwamen ze allebei klaar.

Oh dacht hermelien ik moet zo nog les krijgen van hem in toverdranken geen iddee hoe ik me daar nu op ga voorbereiden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.