Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Lies In The Dark » Vier

Lies In The Dark

6 maart 2018 - 17:27

1130

0

130Vier

‘Kom laten we gaan, laat me je naar huis brengen.’
Het begint ondertussen schemerig te worden buiten. We hebben heerlijk zitten kletsen over zijn opstart van het bedrijf en mijn reden dat ik naar Leeuwarden ben verhuist, het werk van mijn ouders en waarom Jildou bij mij woont.
Sebastian staat op en loopt naar de bar om af te rekenen. Dat word een dure rekening. Ik denk dat ik wel vijf cocktails gehad heb. Ik voel me dan ook best wel dizzy. Rustig sta ik op en probeer helder te blijven denken. Ik neem nog een slokje van het glas water wat Sebastian voor mij besteld had. Ik trek mijn jas aan en Sebastian komt weer terug lopen naar mij. Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar buiten. De kou op mijn gezicht voelt heerlijk aan en snuif de frisse zomergeur op. We lopen door de schuifdeur van de garage en Sebastian drukt op het knopje van de lift. In stilte wachten we tot de lift open springt. De lift is leeg. Op een één of andere manier hangt er een gespannen sfeer tussen ons. Ik kijk hem voorzichtig aan en ik zie dat hij mijn in zich opneemt.
‘Wat is dat toch met liften,’ gromt hij, draait zich naar mij toe en pakt mijn hoofd vast met beide handen. Een fractie van een seconde later voel ik zijn zachte lippen op die van mij. Hij drukt zichzelf tegen mij aan waardoor ik met mijn rug tegen de wand van de lift sta. Hij duwt met zijn lippen mijn mond een beetje open en dan gaat zijn tong opzoek naar de mijne. Ik zoen hem terug en sla mijn armen om hem heen. De ping van de lift doet ons opschrikken en hij duwt zich van mij af. Ik voel dat ik bloos en loop dan stilletjes achter hem aan richting de auto. De weg naar huis zeggen we ook niks, helemaal overdonderd van de kus. Mijn hoofd tolt een beetje, mijn lippen branden, hongerig naar meer. Als hij voor mijn huis parkeert draait hij zich om naar mij. Hij streelt met zijn duim over mijn wang. Ik doe mijn ogen dicht en geniet van zijn aanraking. Ik voel weer zijn lippen op de mijne, zachter dit keer.
‘Sms me,’ zegt hij als hij mij los laat. Ik knik en draai me dan om naar de deur om uit te stappen. Mijn benen zijn net pudding en ik moet moeite doen om naar de deur te strompelen. Achter mij hoor ik de auto wegrijden. Ik draai de deur van het slot en stap naar binnen.
‘Naomi?’ word er geroepen vanuit de woonkamer. Jildou is met een paar stappen bij me en omhelst mij stevig.
‘Ik heb je wel een miljoen keer gebeld,’ gooit ze er bezorgd achteraan. Gebeld? Ik heb mijn telefoon helemaal niet gehoord. Ik gris naar mijn jaszak en pak mijn telefoon eruit.
zes gemiste oproepen van Jildou.
‘sorry, ik heb hem niet gehoord denk ik,’ zeg ik verschuldigd.
‘Je bleef zo lang weg, ik dacht dat het alleen een drankje was.’
‘Ja dat was het ook. Maar het waren er meer dan één,’ zeg ik giechelend. ‘Jil, we hebben gezoend.’
ik kijk mijn beste vriendin blozend aan terwijl haar mond naar beneden zakt. Wat zal ze denken? Gaat ook wel heel snel, maar ik ben hongerig. Ik wil meer.
‘Wanneer?’ vraagt ze als ze zich herpakt heeft.
‘In de lift,’ fluister ik bijna zonder geluid te maken. Jildou rolt met haar ogen.
‘Goh, Naomi. Gaat dit niet wat te snel?’
ik haal mijn schouders op.
‘Als jij gelukkig bent dan ben ik dat ook,’ zegt ze zuchtend.
‘Ik… weet niet. Ik ga op bed,’ zeg ik en geef haar nog een knuffel.
‘Okee, ik ben er voor je hè. Lekker slapen.’
Eenmaal boven trek ik mijn kleren uit en poets mijn tanden. Met mijn lekker warme pyjama kruip ik in bed. Ik klik mijn telefoon aan de laden en besluit Sebastian één berichtje te sturen.

Naomi- 22:34; Bedankt voor vanavond. Lekker slapen. X.

En zonder zijn antwoordt af te wachten val ik in slaap.

Het zonlicht vult de kamer en maakt me wakker. Ik rek me uit en doe mijn ogen open. Ik moet erg nodig plassen dus ik laat me uit bed glijden. Ik doe mijn behoefte en kijk daarna in de spiegel. Ik zie er niet uit. Mijn haar zit warrig en ik heb knallende hoofdpijn. Ik voel me anders. Ik raak mijn lippen aan en bijt er dan op. De kus. De kus. Sebastian! Ik loop terug naar mijn slaapkamer en kijk op mijn mobiel. Drie sms’jes.

Sebastian- 22:37; Lekker slapen Naomi. Ik vond het heerlijk. X.

Jildou- 8:24; Jemig, Naomi, wat heb jij gedronken gister? Je bent niet wakker te krijgen! Wij zijn naar school. Ik hoor van je. Liefs.

Sebastian- 9:17; Goedemorgen Naomi. Ik hoop dat je lekker geslapen hebt. X.

Ik glimlach bij het zien van Sebastian zijn berichtjes maar dan lees ik Jildou haar sms nog een keer. Ze zijn al naar school. Naar school? Maar…? Verschrikt kijk ik naar het klokje bovenin het scherm. Half elf! Shit! Ik bedenk me dat ik moet opschieten maar mijn hoofd zeg iets anders. Ik klik op de roosterapp van mijn school. Tot twaalf uur vandaag. Ik zucht en besluit dan om niet te gaan. Ik sms Jildou eerst terug om te laten weten dat ik ontwaakt ben uit mijn blijkbaar hele diepe slaap. Zodra dat klaar is sms ik Sebastian.

Naomi- 10:34; goedemorgen. Ik heb heerlijk geslapen en lang ook. X.

Ik sta op van het bed en loop naar beneden. Zo te ruiken heeft Jildou vanochtend pannenkoeken gebakken. Op het aanrecht staat een groot bord met een deksel erboven op. Ze heeft er een paar achtergelaten voor mij. Op automatische piloot warm ik ze op en zet ik de Senseo aan. Uit de kast pak ik de schenkstroop. Het zakje van mijn pyjamabroekje trilt.

Sebastian- 10:39; Ben je net pas wakker? Moet jij niet naar school?

Ik lach om zijn reactie. Hij is bazig. Het heeft wel iets. Ik pak een kopje uit de kast, zet hem onder de Senseo en druk op het knopje om hem te laten lopen.

Naomi- 10:40; Ja ik ben pas net wakker en ja ik moet eigenlijk naar school maar dat heeft nu geen zin meer.

De magnetron pingt om te laten weten dat de pannenkoeken warm zijn. Ik haal ze eruit en neem het kopje van de Senseo af. Ik neem plaats aan de bar in de keuken en pak mijn telefoon erbij. Terwijl ik het eerste hapje in mijn mond stop en ik door Facebook heen scroll, gaat de deurbel. Ik veeg mijn mond af aan de theedoek en loop naar de deur. Ik draai het slot eraf en doe dan de deur open.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.