Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Attack On Titan » Armin x Eren » SIE SIND DAS ESSEN UND WIR SIND DIE YAEGER!

Armin x Eren

16 okt 2018 - 9:49

312

0

146



SIE SIND DAS ESSEN UND WIR SIND DIE YAEGER!

ok. ik doe maar wat en ik zie wel wat het word.

-Armin POV-

Ik zit rustig op m'n bed te lezen. het boek is erg interessant. het gaat over de oceaan... misschien kan ik hem ooit zien...

opeens word mijn deur open getrapt door Eren... ik hoop dat de deur niet kapot is... Levi zal ons vermoorden als hij erachter komt... Ik leg m'n boek neer en kijk naar Eren die een heel verhaal begon te vertellen. "EN TOEN KWAMEN DE TITANEN! WE MOETEN NU HELPEN!" was het laatste wat ik hoorde voordat Mikasa me in m'n 3DMG begon te hijsen.

Toen ik eindelijk klaar was werd ik naar buiten getrokken. we gingen naar muur Rose en ik zag een klein gat en een paar kleine titanen liepen erdoorheen. Levi was hard bezig om ze weg te krijgen. Jean, Connie en Historia waren aan het proberen de muur dicht te maken. Eren en Mikasa gingen Levi helpen en ik besloot Jean, Connie en Historia te gaan helpen.

Het was moeilijk om het gat dicht te maken, we probeerde om het met netten te doen maar dat ging niet goed dus moesten we iets anders verzinnen. Er waren al meer hulptroepen aangekomen en aan het einde van de dag was het ons gelukt het gat dicht te maken.

Iedereen was blij en dus gingen ze feesten. Ik zat op het feest aan een tafel verder te lezen en te eten. Eren kwam op me af lopen en ging naast me zitten. Hij leek me... gestrest? Of niet... het is moeilijk te zeggen. Ik lag m’n boek aan de kant en keek hem aan. “Wat is er Eren?” Vroeg ik, hij keek me aan en zei “Ik word moe van Mikasa! Ze zit me de hele dag achterna! Ze luistert zelfs niet naar Levi als hij haar weg stuurt!” Hij liet zijn hoofd met een dreun op de tafel vallen. Ik lachte zachtjes om hoe kinderachtig hij deed.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.