Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Het Tweede Griffel Zusje » Het Effect van Boterbier

Het Tweede Griffel Zusje

11 nov 2018 - 22:06

331

0

169



Het Effect van Boterbier

Elizabeth's perspectief

Ik kom terug in de leerlingenkamer een beetje aangeschoten van het mee gesmokkelde Boterbier van Ron. Draco zit op de bank voor het haardvuur een boek te lezen. Hij kijkt niet op, als ik binnen kom strompelen, zelfs niet als ik naast hem neerplof en heel hard begin te giechelen. Ik begin zijn nek te zoenen en kijk langs zijn gezicht naar het boek. 'Ben je nou Alice in Wonderland aan het lezen?' eindelijk legt hij het boek neer en hij kijkt me aan.
'Ja, je had hem laten liggen en ik was benieuwd.' ik voel een warmte van binnen, wat niks met het Boterbier te maken had. Ik buig me naar voren en begin hem te zoenen. 'Mh.' hij glimlacht tegen mijn lippen aan. 'Lekker, Boterbier.'
Ik begin te lachen en ga dan verder met hem zoenen, ik kruip bij hem op schoot en laat mijn handen over zijn borst glijden. 'Liz.' zegt hij tussen het zoenen door, maar ik ga door. 'Liz.' maar ik glij met mijn handen onder zijn overhemd. Dan pakt hij me beet en gooit me van hem af.
'Wat?' vroeg ik beledigd.
'Nog niet.' fluistert hij, een hand over mijn wang aaiend. 'Je bent aangeschoten, daarnaast ben je...' hij stopt zichzelf en ik staar hem aan, wachtend op het einde van de zin. Maar hij zucht en staart naar het boek en laat een stilte vallen.
'Ik ben wat?' zeg ik uiteindelijk, maar hij geeft geen antwoord. Een Moderbloedje gaat er door mijn hoofd. 'Wat?'
'Het zusje van iemand die ik tweeënhalf jaar belachelijk heb gemaakt. Bevriend met mensen die me haten. Te jong...' het was eruit voor hij er erge in had en spijt is te zien in zijn ogen.
Ik laat een droog lachje ontstaan. 'Oké.' ik pak Animal Farm en begin te lezen. Draco blijft even zitten, maar pakt dan Alice op en begint ook te lezen.
'We vinden een manier.' fluister ik, als hij het hoofdstuk over de Rode Koningin openslaat. Hij geeft me een verdrietig lachje.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.