Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Pregnant of Tom Kaulitz. » Deel 8.

Pregnant of Tom Kaulitz.

7 juni 2009 - 17:25

657

0

269



Deel 8.

Pregant, but ain't gonna tell Tom about it.Deel8.

Ik zie hoe Bill me verbaast aan kijkt. ‘We kunnen ook iets anders nemen hoor.’ Zeg ik. ‘Ben je gek, dat si prachtig!’ krijg ik als antwoord terug. Ik voel hoe ik een glimlach op mijn gezicht krijg. Ik krijg de indruk dat ik veel lach niet? ‘meisje je hebt echt een gave, jij word het!’ zegt Bill. Hij zwaait een arm om me en drukt me tegen zich aan. ‘Dank je.’ Zeg ik. ‘Zijn jullie al klaar?’vraagt een verbaasde Peter die de kamer binnen komt. ‘Ja net.’ Zeg ik.
‘We moeten alleen nog maar de stukken verdelen.’ Zegt Bill. ‘Daar heb ik al wat voor.’ zeg ik. ‘Oh ja show me.’ Zegt Bill. ‘Dus jij doet de eerste zin en ik dan alle rap gedeeltes en jij de refreinen en ik zing tussen de haakjes ook. Snap je?’ vraag ik. ‘Ja, voor mij is het goed. Wat denk jij Peter?’ vraagt hij. Peter die heel de tekst is aan het door lezen zegt na een minuutje stom verbaast dat het prachtig is en het zeker een hit word. Ik lach eens naar Bill en loop dan naar de rest toe die al klaar zitten met hun instrumenten. ‘Jullie beurt .’zeg ik tegen Georg en Tom. Als ik naar Tom kijk zie ik dat hij geen enkel idee heeft wat er allemaal gebeurt is. ‘gaat het wel goed?’vraagt Bill aan me. ‘Euuhm ja hoor, kom dan gaan we drinken halen!’ zeg ik. ‘Hyperkind!’ roept Bill naar me. ‘nauw en kom nauw!’ zeg ik. Ik loop de gang op en Bill volgt me. Bij de cafetaria aan gekomen loop ik naar de automaat waar ik vijftig cent in steek en op het knopje van redbull druk. ‘Wat moet de rest hebben?’vraag ik aan Bill. ‘Doe maar cola voor de rest.’ Zegt hij. Ik steek nog 5keer een muntje van vijftig cent in de automaat en druk op cola. ‘En jij?’vraag ik aan Bill. ‘Voor mij Redbull’ zegt hij. Ik druk op redbull en geef Twee colas en een blikje redbull aan Bill ik pak de andere drie blikjes cola en mijn redbull. Terug in de kamer aangekomen zijn de rest druk bezig met het inoefenen van een melodie, die al af is denk ik want Gustav is al volop aan het mee drummen. Ik zet de colas op de tafel en doe mijn blikje open en neem er een grootte slok uit, meteen voel ik me al beter. Ik heb besloten om niets te zeggen tegen Tom, dat zou beter zijn denk ik. ‘Drinken!’ roept Bill. Ik zie iedereen een blikje cola pakken en het open doen. Ik laat me in de zetel ploffen en Gustav valt naast me neer. ‘Jongens en meisje jullie hebben goed gewerkt we gaan morgen verder.’ Zegt peter. Ik knik even en kijk dan op mijn horloge hoe laat het is. Vijf uur. Ik drink mijn Redbull uit en doe mijn jas terug aan als ik pak mijn tas die niet goed dicht was want alles valt er uit. Ik laat mijn ogen op de vloer vallen die vol ligt met mijn spullen. Als ik alles heb in gepakt zet ik me terug recht en neem afscheid van de rest. ‘Winter wacht, hier heb je nog iets laten vallen.’ Zegt Bill. Ik draai me om en z e Bill voor met de prediktor waar Twee rode streepjes opstaan. ‘ dank je’ Zeg ik verward ik pak de prediktor en ik zie
Bill lachen naar me Proficiat. Hoor ik hem zeggen. Oef hij heeft niets door denk ik als ik naar buiten loop met de prediktor in de handen. Ik steek hem weg in mijn tas en loop naar de lift. Ik lach eens naar Nicole de receptioniste en loop dan door de draaideur naar buiten. Ik pak mijn sleutel uit de tas en druk op het knopje om de auto open te doen. Ik sap in en doe mijn gordel aan. Op weg naar Huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.