Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bianca & Melanie (temporarily) » [Five]

Bianca & Melanie (temporarily)

8 juni 2009 - 20:00

633

1

264



[Five]

Wow, we zijn zelfs op tijd op school! Martijn staat er al als wij onze fietsen in het rek gooien. Snel speur ik de stalling af, maar ik zie geen onbekende fietsen. Dus de nieuwelingen komen óf niet op de fiets, óf te laat. Hm, leuk.
We hebben het eerste uur Duits, het allersaaiste vak ooit. Onze lerares is dol op literatuur van vóór het jaar nul; bovendien verwacht ze ook nog eens dat wij dat spijkerschrift gaan lezen. En, oh ramp, zij is ook nog eens onze klassenlerares.
Druk pratend met Martijn en Bianca plof ik achter in de klas neer. Langzaam druppelen de andere leerlingen binnen. Tot mijn teleurstelling herken ik ze allemaal. De nieuwelingen zijn er dus nog niet.
De tweede bel gaat en ze zijn er nog steeds niet. Ik zie Bianca’s ongeduldige blik. Zij wil ook weten hoe de jongens eruit zien en dat ben ik helemaal met haar eens. We hebben in geen tijden meer nieuwelingen gehad en nu het ook nog eens jongens zijn, is het nog leuker.
Dan, net als onze lerares wil beginnen, wordt er beleefd op de deur geklopt. Bianca en ik kijken meteen op. Zouden dat de nieuwelingen zijn?
De deur gaat open en twee figuren stappen over de drempel. Mijn mond valt open. Zijn dí­t de hotties die ons beloofd werden?
Mijn ogen glijden als eerste over de linkerjongen. Hij is lang en smal, bijna breekbaar gebouwd. Dat is op zich nog niet zo erg, maar de rest... Zijn haar is pikzwart en valt tot op zijn schouders, zorgvuldig warrig gemaakt. In zijn wenkbrauw glinstert een ringetje en rond zijn ogen zit - oh mijn god - donkere make-up. Verder draagt hij een strakke zwarte jeans, adidassen, een zwart T-shirt met witte doodshoofdjes erop en een zwart jack. Om zijn hals glimt een zilveren doodskop aan een zwarte chokerachtige ketting. Oh. Mijn. God.
Dan kom ik bij de tweede jongen. Mijn wenkbrauw schiet omhoog. DAT is daarentegen wél een lekker ding. Dezelfde bouw en hetzelfde smalle gezicht, maar een totaal andere kledingstijl. Hij heeft donkerblonde dreadlocks en een pet op. Een mooie pet, hij is wit en zo te zien heel erg duur, met een bandana eronder. Dan dus zijn gezicht, smal en lang met volle lippen waarin een ringetje prijkt. En zijn kleren, véél te groot. Oversized gewoon. En zo te zien óók van een duur merk. Onder die kleren meen ik een dun lijf te onderscheiden.
Eigenlijk lijken de twee jongens best wel op elkaar. Ze zijn broers, dat wist ik al, maar nu zie ik het ook echt.

‘Ah,’ zegt de lerares, hoewel ook zij een beetje overdonderd lijkt door de twee verschijningen. ‘Jullie zijn de nieuwe leerlingen?’
Ze knikken allebei, maar blijven op de drempel hangen. Ik kijk opzij naar Bianca om haar reactie te peilen. Haar mond hangt open van afschuw en ze kijkt mij ongelovig aan. Nee toch! lipt ze naar me. Ik haal mijn schouders op.
Dan zegt de lerares: ‘Wel... Stellen jullie je eens voor?’ Ze klinkt nogal onzeker en kijkt nerveus naar de twee op de drempel.
Zij halen diep adem en dan zegt de jongen met de dreadlocks: ‘Nou, ik ben Tom. En hij is mijn tweelingbroer.’
‘Bill,’ vult de tweede jongen aan. ‘Tom en Bill Kaulitz.’
Ze glimlachen allebei aarzelend, maar de klas blijft stil. De lerares wijst de jongens haastig een zitplaats aan, vlakbij haar bureau. Vanaf mijn tafeltje kan ik hen goed zien en ik volg de jongen met de dreadlocks met mijn ogen. De andere jongen is een beetje raar, maar die dreadlocks zijn HOT. Met hoofdletters!
Nog steeds een beetje uit het veld geslagen begint de lerares aan haar les. De aandacht kan ze zoals gewoonlijk niet vangen, maar nu om een andere reden. De hele klas is in rep en roer om de twee jongens die net over de drempel gestapt zijn!


Reacties:


butcherknife
butcherknife zei op 8 juni 2009 - 20:47:
Ik hou van dit verhaaaaaaaaaal <3