Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Just wanna believe in me. » Hoofdstuk 1.

Just wanna believe in me.

10 juni 2009 - 15:14

132

1

170



Hoofdstuk 1.

Zaterdag 09:12 Vandaag was de auditie voor de film. En ik was uitgekozen om auditie te doen! Iets van de 6000 inschrijvingen hadden ze er 500 uitgekozen die auditie kunnen doen, en ze hadden mij er bij gekozen! Ik stapte de auto in en zette een muziekje aan van Esmeé Denters, What If. Dat vond ik een te gekke song. Ik had de tekst die ik moest leren al geleerd, het zat er al helemaal in. O, wat had ik er zin in!

11:23

Eenmaal aangekomen in Amstelveen waar de audities in een school werden gehouden, stapte ik de auto uit. ,,En heb je er zin in?'' vroeg me moeder.
,,Harstikke, maar ik ben echt harstikke zenuwachtig'' gaf ik toe. ,,Hoef je niet te zijn, je doet het vast goed.'' Ik knikte dankbaar. We moesten in de rij staan om een sticker te halen, welk nummer je bent. ,,Hoe heet je?'' vroeg zo'n mevrouw. ,,Nora Williams'' zei ik. ,,Oké,'' ze kraste me naam door en ik kreeg een sticker. Nummer 250. Hihi, precies op de helft.
We haalden wat te drinken en we gingen ergens zitten. Ik vangde een glimp van een bekende personen op maar ik wist niet wie ze waren. Ze hadden alle 3 een pet op en die andere hadden een bril op.


Reacties:


Yarsea
Yarsea zei op 10 juni 2009 - 17:25:
cool i whanne read more