Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » (TC) Unfaithful » (TC) Unfaithful

(TC) Unfaithful

10 juni 2009 - 20:59

1181

7

315



(TC) Unfaithful

Twincest met zelfmoord!

Ich Liebe Dich Für Immer
--------------------------------------------------
De schuine teksten zijn flashback's
--------------------------------------------------
Hier sta ik dan, twijfelend staar ik in het zwarte gat onder me.
Alles wat er gebeurt is, het is allemaal mijn schuld. Een traan glijd over mijn wang, blijft nog even aan mijn kin hangen en valt dan de diepte in.
"Blijf je voor altijd bij me?"
De woorden van Bill spoken door mijn hoofd, ik had ja gezegt, hem beloofd dat ik voor eeuwig en altijd bij hem zou blijven, niets of niemand zou ons ooit breken.
"Hou je van mij Tom?"
Even denk ik terug aan het moment dat ik de 5 moeilijkste woorden uit mijn woordenboek tegen mijn broertje had gezegt.

"Ooh Tom!". Zachtjes lik ik met mijn tong over zijn tepel en voel Bill onder mij sidderen. Traag volg ik mijn pad naar beneden en kus teder zijn stertattoo terwijl ik mijn vingers onder de rand van zijn boxer laat glijden. Bill heft zijn heupen op zodat ik zijn boxer van zijn sexy billen kan laten glijden. Verlekkerd kijk ik naar zijn erectie die al blinkt van het voorvocht en nu kan ik me echt niet meer houden. Als een bezetene neem ik Bill's erectie in mijn mond en beweeg mijn hoofd in een moordtempo op en neer. Bill slaakt een gilletje en gooit kreunend zijn hoofd in zijn nek.
Bill zijn voorvocht stroomt in mijn mond en hongerig naar meer begin ik zijn ballen te masseren.
"Oh Tommi...aaaah...ik...ik ga...aaaah Toohoom!!!". Schreeuwend en schokkend ontlaad Bill zich in mijn mond. Ik slik alles door en blijf nog even zuigen tot er geen druppel meer uitkomt. Ik leg me naast hem neer en kijk vertederend in zijn bezwete gezichtje terwijl hij nog nageniet van zijn orgasme. Zachtjes plaats ik een kusje op zijn lippen en nog zwaar nahijgend opent Bill zijn oogjes en kijkt me verliefd aan.
"Oo Tommi, ik hou zoveel van je, weet je dat?".
Ik lach naar hem en knik dan zachtjes van ja.
"Hou jij van mij Tom?" vraagt hij verlegen.
Met ogen vol liefde kijk ik mijn broertje aan.
"Bill, Ich liebe dich für immer".

Weer glijd er een traan langs mijn gezicht en boos veeg ik die weg. Ik heb mijn belofte aan Bill niet nagekomen, door mijn playergedrach ben ik nu het dierbaarste bezit in mijn leven kwijt. 14 dagen ging alles goed, 14 dagen en dan...

"Waar ga je heen Tom?" vraagt Bill als ik mijn jas van de kapstok neem. "Ik ga uit Bill, ik heb even tijd voor mezelf nodig". Ik trek de deur achter me dicht en voor die in het slot valt zie ik nog net hoe een traan over Bill zijn wang rolt. Terwijl ik onderweg ben naar de dancing krijg ik een berichtje van Bill.

-Alsjeblief Tommi, kom terug, je hebt me beloofd om altijd bij me te blijven. XX Bill.-

Ik zucht even als ik het berichtje lees en stuur dan snel iets terug.

-Bill! Jezes man, gun me ook eens even wat vrijheid, ik blijf niet lang weg. LDxxTom-

Als ik eindelijk in de dancing aankom loop ik snel naar de bar en sla de ene na de andere zoete coctail achterover. Al snel voel ik me tipsy en besluit om even te gaan dansen. Onmiddelijk dansen er een paar lekkere meiden rond me en een van hen komt dicht tegen me aanschuren. Bedwelmd door de alchohol druk ik mijn lippen op die van haar en ze kust me gretig terug. Gott ze danst zo zwoel rond en tegen me dat mijn kleine vriend al snel even gedag komt zeggen en zonder er bij na te denken vraag ik of ze mee gaat naar mijn huis.
Giechelend lopen we richting mijn huis en af en toe stoppen we even om te zoenen. Manman het is zo lang geleden dat ik een meid in mijn bed had dat ik haar heel snel meetrek naar boven van zodra we thuis aankwamen. Ongeduldig duw ik haar mijn kamer in en begin haar kleren van haar prachtige lijf te sleuren, ook mijn kleren vliegen in het rond en niet veel later voel ik eindekijk weer de warmte van een meisje. Luide kreunen ontsnappen uit onze monden en als ik bijna op mijn hoogtepunt ben vliegt de deur open.

Rillend van de kou sla ik mijn armen om mijn lichaam, de wind is harder gaan blazen en speelt een spelletje met mijn wijde kleren. Zuchtend zet ik me neer op de dakrand en barst in huilen uit.
"Oo Bill, ik mis je zo verschrikkelijk, wat heb ik toch gedaan?".
Ik sluit even mijn ogen en zie jou geschrokken en verdrietig gezichtje weer voor me toen je ons betrapte. Had ik toen maar onmiddelijk iets gedaan, maar nee dé Tom Kaulitz had het veel te druk om met zijn zatte kop een meid te neuken terwijl z'n broertje huilend wegliep. Toen ik de volgende morgen wakker werd zag ik dat het meisje al weg was en toen pas besefte ik wat ik had gedaan.

Langzaam open ik mijn ogen en knijp ze onmiddelijk weer dicht door het felle zonlicht die naar binnen schijnt. Ik voel me misselijk en mijn hoofd knalt bijna uit elkaar. Als ik naast me kijk zie ik dat het meisje al weg is en opeens gaat er een hevige schok door mijn lichaam als ik besef wat ik gisteravond heb gedaan. "BILL!!!" Snel spring ik uit m'n bed en loop naar Bill zijn kamer. Ik klop zachtjes op zijn deur. "Bill, liefje ben je al op?". Mijn hart bonst in mijn keel als ik de klink traag naar beneden druk en ik bereid me voor op een boel verwijten naar mijn kop, maar het blijft akelig stil in Bill's kamer. De kamer is donker en voorzichtig loop ik naar het raam om de gordijnen te openen. Het zonlicht vult onmiddelijk de kamer als ik de gordijnen opzij schuif. Ik slik even, verzamel al mijn moed en draai me dan om. "Bill, het spijt me ik had nooit met die...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BILL NEEEEEEEEEEE!!!!". In shock door wat ik zie blijf ik even aan de grond vastgenageld staan. Bill ligt op zijn bed die doorweekt is van het bloed, over zijn beide polsen zit er een diepe snee.
Ik ren naar hem toe en neem zijn lichaam in mijn armen terwijl ik zijn naam blijf schreeuwen maar al het leven is al uit zijn mooie lichaam gestroomd. Als ik even opkijk zie ik dat Bill iets boven zijn bed heeft geschreven. 'Für immer Tommi' staat er in bloed.

Tranen blijven nu stromen en de koude wind dringt door tot op mijn huid. Het is mijn schuld, mijn schuld!
Maar ik ga het goedmaken liefje, ik kom je achterna en zal je bewijzen hoeveel ik van je hou en hoeveel spijt ik heb van wat ik gedaan heb.
Bibberend van de kou sta ik terug recht en kijk in de afgrond waar ik me zometeen ga instorten.
Traag laat ik me naar voren vallen en voel hoe de wind langs mijn lichaam suist, de grond komt steeds dichterbij, nog even en ik ben terug bij Bill. Ik sluit mijn ogen en glimlach.
Ik kom naar je toe Bill en dan zijn wij FÃœR IMMER



Zooow was ie mooi?

REACTIES BITTE


xx Candy


Reacties:

1 2

JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 8 aug 2010 - 15:21:
Wow !
De tranen komen toch ook op hoor.
Zeer mooi


jorinloveth
jorinloveth zei op 6 sep 2009 - 14:59:
oeeh goed verhaal, echt verder!

laat me weten als je verder bent!


cocoloco
cocoloco zei op 2 aug 2009 - 4:58:
wow echt zo mooi!!! ik heb tranen in mijn ogen!


LoveTwincest
LoveTwincest zei op 26 juli 2009 - 22:40:
OMG....

arme bill <3

super verhaal meid

Love it


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 12 juni 2009 - 17:23:
wow! echt mooi!!!

laat dat langlopend verhaal maar komen!!!