Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 6th sense » 11. The Prom

6th sense

11 juni 2009 - 13:09

1307

0

223



11. The Prom

´James & Mira, James & Mira, Are in Love´ Mijn vader danst door mijn slaapkamer heen. Nou pas wist ik waarom mijn broer Laurent ook zo kinderachtig was. ´Ja pak nou weet ik het wel´ zeg ik met een glimlach..

Om 8 uur ´s morgens sta ik al naast mijn bed te springen. Morgen was het bal en ik kon eigenlijk niet wachten. Het liefst wou ik al dat het morgen was, maar helaas moest ik eerst nog een dagje school doormaken.

Na een heerlijk ontbijt en een goed gesprek word ik door mijn moeder op
school afgezet. ´tot vanmiddag´ zeg ik vrolijk waarna ik mijn passen richting de schooldeuren zet. Gelukkig was er maar een half dagje school dus ik zou
nog even op het kantoor komen, waar alle drukke voorbereidingen al bezig waren. Want ja, alle buro´s moesten aan de kant enz.

De tijd leek voor het eerst voorbij te vliegen op school en al snel heb ik mijn eerste pauze. Zoals gewoonlijk verstop ik me achter de stenen schooltrap, in het gras net lekker in de koele schaduw. Ik zie een klein vrolijk meisje aan komen huppelen. ´Hey lisa´ zeg ik met een lieve glimlach het meisje gaat voor me in het gras zitten. ´Hallo Mira. Ben je blij vandaag?´ vraagt ze direct. Ja ze vroeg me elke keer weer hetzelfde maar dit keer wist ik het andwoord.
´Jaaahh´ zeg ik wat kinderelijk terug. Ik zie hoe haar oogjes beginnen te glinsteren. ´Waarom ben je blij vandaag?´ is direct haar volgende vraag. Ze kruipt naast me neer. ´Omdat morgen het bal is´ zeg ik vrolijk. Lisa klapt eens opgewonden in haar kinderhandjes. ´Ga je met die jongen die je hier wel eens vaker ophaald?´ vraagt ze dan weer nieuwschierig. Ik lag even en knik. ´Ja lisa, ik ga met die ene jongen´ ´Je vindt hem leuk is het niet?´ ´Ja ik vindt hem heel leuk, en hij mij ook´ een vrolijke glimlach siert mijn lippen en ik hoor de bel achter mij gaan.

´Sorry Lisa ik moet weer weg´ zeg ik terwijl ik opsta en voor het meisje
neerkniel. ´Veel plezier morgen´ zegt ze vrolijk en haar kleine kinder
armpjes omarmen mijn hals. ´Pas je goed op?´ vraag ik haar en ze knikt
waarna ze weer vrolijk weghuppeld. Ik sta op en krijgt de schrik van me
leven als ik recht in de ogen van James kijkt. ´Halleluja!´ zeg ik terwijl ik even mijn hand op mijn hart houd. ´nooit meer doen!´ waarschuw ik hem direct. Hij steekt even onschuldig zijn handen op. ´Sorry´ zegt hij direct waarna hij glimlacht. ´Wat doe je hier over 2 uur was ik pas klaar met school´
Mijn ogen zoeken de zijne en ze blijven erin haken, voor enkele seconden lang. ´Je moet even helpen, de laaste puntjes op de i te zetten, en die 2 uur school kan je ook wel missen´ zegt hij met een grote glimlach. ´dat is waar´ zeg ik en ga wat dichter op hem staan.

´Oww en ik heb je zo gemist James. Ja leuk Mira ik jou ook!´ kraamt hij uit
en slaat een arm rond mijn middel. Ik lach even om de worden. ´Ik heb je zeer erg gemist na 10 uur gisteravond´ zeg ik vrolijk waarna we naar zijn zwarte landrover stappen.

Al snel komen we op het kantoor aan. Je ziet al door de raampjes dat iedereen staat en aan het heen en weer lopen is. Daar gaat weer een stoel, daar valt weer een slinger opnieuw naar beneden. Samen met James loop ik het kantoor binnen richting de moordzaken afdeling. Ik schuif mijn eigen, redelijk lege buro naar de hoek. Vervolgens help ik met een zwart doek ervoor te hangen zodat alles er achter weggewerkt was. Tevreden kijk ik ernaar. ´Stofzuigen kan je vergeten´ meld ik al als ik de stofzuigers zie aankomen en vlucht naar het kantoor van James die niet opgeruimt hoefde te wordne. Er stonden enkel over dozen met voedsel en frisdrank. James komt me achterna en grijns. ´Tuurlijk laten we geen meisjes van 17 stofzuigen, hierkomen, je mag ramen lappen´ grapt hij en grijpt me bij me middel en hangt me over zijn schouder.

Ik begin met mijn handen, die tot vuisten zijn gevormt. Zachtjes zegen zijn
rug te slaan. ´Genade, ik geef me over, ik geef alles doe, ik ben schuldig!´ kraam ik al lachend uit en zwaai eens vrolijk naar de collega´s en ga dan weer veder. Iedereen schiet direct in de lach. James zet me neer en Bjön overhandigt me een emmer met water en wat producten. ´Aan die Arbeiten´
zegt hij. Ik kijk hem even niet begrijpend aan. ´Ik ben niet helemaal van mijn lotje getikt hea´ zeg ik waarna ik mijn hand eens ruig door zijn lokken laat geen. ´He!´ zegt hij en zet de emmer op de grond en begint direct zijn haar weer keurig netjes te leggen. Ik lach even. ´Doe het zelf maar´ meld ik waarna ik mijn armen kruis.

Na toch nog even geholpen te helpen met toch de ramen te lappen. Stap ik bij me moeder in de auto. We rijden naar huis en besluiten maar eens lekker ongezond patat met frikkandellen te eten. Na het heerlijke, ongezonde avondmaal loop ik naar boven en neem een douce. Ik trek zwarte panty aan, en de jurk volgt al snel. Ik bind het lint rond mijn middel en maak er een grote strik aan de achterkant in. Ik trek de hakken aan waar ik nog een beetje slungelig op liep, maar dat kwam ook wel goed. Ik kam mijn zwarte haren en stop een roze haarband in mijn haar. Ik doe nog wat make-up op en Voila, ik was klaar voor het bal..

Een zwarte Landrover en een Zilveren sportwagen rijden achtermekaar aan en
stoppen voor het huis. James en Bjön stappen uit en lopen samen richting de deur.
'HAAYY!' zeg ik met een vrolijke glimlach als ik de deur openzwier. 'Goedenavond' Zegt Bjön. ' 'Hey Mira' zegt James. 'Kom binnen' zeg ik vrolijk en wenk mijn hand waarna de
2 jongens naar binnen lopen. Ik sluit de deur en huppel achter ze aan. Ik ga naast
James staan en kijk naar zijn zwarte pak. 'Mooie Oufit James' zeg ik met een beschijden lachje. 'Jij ziet er ook prachtig uit' 'Slijmbal' pest ik hem en por hem even in zijn zij waardoor hij een rare stuipbeweging maakt.

'Oke we kunnen hoor!' Flora komt van de trap af in haar robijnrode jurk. Ze had haar bruine
lokken opgestoken en gekruld. 'Mam wat ben je mooi!!' kraam ik vrolijk uit en huppel wat heen en weer. De jongens lachen even waarna ik James zijn arm rond mijn middel voel.
We lopen met zijn vieren naar de deur. 'Dames gaan voor' Ik glimlach even hoofdschuddend naar hem waarna ik vrolijk naar buiten stap en op hem wacht.

Mijn moeder stapt bij Bjön in de aut en al snel rijden ze weg. Ik zelf stap bij James in de zwarte Landrover. 'Zo te zien heb je hem gewassen' zeg ik als ik de glimmende auto ziet. Het was al donker dus kon niet goed zien of al die modder er nog op zat. James grijnst 'Ja ik heb hem gewassen' meld hij dan waarna hij de moter start en we ook wegrijden.

Het bal, of eerder feest was al zo te zien in volle gang. Je zag door de ramen van het kantoor door dat de discolampen zijn werk deden, de muziek was al zacht buiten te horen en je zag allerlij mensen vrolijk met me kaar dansen. Ik haak mijn arm in die van James en samen lopen we naar binnen. We begroeten een paar collega's waarna we een rustig hoekje opzoeken en daar wat heen en weer swingen.

Na een paar swingende nummers, gaan de discolampen langzamer knipperen en
word er een schuivel nummer opgezet. Ik sla mijn armen rond James zijn nek en zijn handen vinden een weg naar mijn heupen.

Mijn ogen haken zich in de zijne en we dansen zo nog even door. Langzaam brengt James zijn hoofd naar de mijne, we kijken mekaar nog even aan waarna onze lippen elkaar raken. Ik sluit mijn ogen net zoals hij en zoenen nog een tijdje door.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.