Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Het Moordenaarsgilde » ~Vertrek~

Het Moordenaarsgilde

13 juni 2009 - 18:03

447

2

255



~Vertrek~

~ Wil je meer weten over het spel, ga naar deze site: http://nl.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_creed ~ ~ Ik gebruik mijn mobiel als wekker. Daarmee kan je bijv. om het kwartier een wekker af laten gaan ~

~6.30 uur~
Ik hoor mijn eerste wekker afgaan: Mijn favoriete zangeres, Taylor Swift, met haar liedje Invisible. Natuurlijk had ik nog meer favo´s, maar daar heb ik het nu niet over. Meestal voel ik me om deze tijd dood en draai me nog een keertje om maar nu ben ik klaarwakker. Welke dag is het eigenlijk? O, ja, Vrijdag. Ik zet de wekker uit en rol mijn rolgordijn omhoog. Wat was het nog stil buiten. Geen vogels die floten, geen leven in de huizen, de zon die net opkwam. Ik keek naar mijn pc. Wat daar allemaal in zat voor games. Oblivion, RollerCoaster Tycoon 3, Prince Of Persia, Rome Total War, Dark Messiah, Fallout 3, Assasin's Creed... Assasin's Creed. Wat zou het toch gaaf zijn geweest als ik naar al die werelden kon... Ik zuchtte en liep weer terug naar mijn bed. Ik sliep weer in.
~7.00 uur~
Dat was mijn wekker weer: Taylor Swift met Breathe. Ik zette de wekker uit. Ah, daar ging mijn moeder: Marijke, opstaan! Ik liep naar beneden om te ontbijten. Wat dromerig zat ik mijn cornflakes op te eten. Mijn moeder had niets in de gaten, ik ben geen ochtendmens.
~12.20 uur~
Ik was nogal dromerig vandaag in mezelf, ik lachte wel mee met grapjes enzo, maar anders dan anders. Gelukkig hadden we maar drie uurtjes, dus we waren vroeg vrij. Ik zat nu in de bus naar mijn huis, weer te denken aan Assasins Creed.
~13.05 uur~
Ik kwam moe thuis, ondanks deze korte dag. Het was stil in huis, mijn ouders warren waarschijnlijk nog niet thuis. Ik gooide mijn rugzak in de hoek, pakte wat te drinken en een Marsî en ging naar boven, naar mijn kamer. Tot mijn verbazing lag er een werpmesje en een stuk perkament op mijn zitzak. Ik herkende het. Het was het werpmesje uit mijn favo game Assasins Creed. Ik zette mijn drinken enzo neer en pakte het perkament. Arabisch. Hysterisch zocht ik naar de vertaling. Nada. O, wacht. De vertaling lag bij mijn pc.
Beste Marijke,
Pak het werpmesje, de witte veer en doe jouw zelfgemaakte verborgen mes om. Dan gebeurd het vanzelf.
Altaïr Ibn la-Ahad
Ik lachte. Ja, ik had ooit eens niets te doen en zon verborgen mes van slap karton gemaakt. Was dit een grap? Ik keek naar de witte veer die naast het werpmesje lag. Ik kon het proberen Uit een van mijn bureaulaatjes haalde ik het kartonnen verborgen mes. Ik pakte de veer en stak het werpmesje in mijn spijkerbroek. Er gebeurde niets, zoals ik al had voorspeld. Zachtjes lachte ik alsof het niet waar was: Altaïr Ibn la-Ahad, my ass- What the Alles werd zwart voor mijn ogen. Daarna bruingeelachtig.


Reacties:


ijsje
ijsje zei op 13 juni 2009 - 20:48:
leuk, maar het zou beter zijn als je eerst bruingeel deed en daarna zwart maar zo is ook wel grappig


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 12 juni 2009 - 22:38:
Jij hebt mijn K.O scene gejat XDD lol XDD
Ik lol'de bij dat stukje : Altaïr Ibn la-Ahad, my ass XDDDDDDD
Echt Epic win XDD
snel veerdeeer?

xxx